Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Esh noldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neutrino said:

paticik ne zamandan beri demokrasi de parti kuruluyor? benim bildigim bi elitler var iste, cin komunist partisi gibi oturmuslar tepeye gitmiyorlar (:P)

çin komi partisi gibi olsa crpg kitabından bin tane bastırır, bütün aktif üyelere bedava dağıtır, kalanını satar, aldığı para ile köy okuluna kitap alırlardı :)
Mesaj tarihi:
Feamer said:

neutrino said:

paticik ne zamandan beri demokrasi de parti kuruluyor? benim bildigim bi elitler var iste, cin komunist partisi gibi oturmuslar tepeye gitmiyorlar (:P)

çin komi partisi gibi olsa crpg kitabından bin tane bastırır, bütün aktif üyelere bedava dağıtır, kalanını satar,

topladığı biber ve patlıcanları
Mesaj tarihi:
esh ban yemiş ha? valla içimin yağları eridi. dışımdaki yağlar da eridi. tavacı recep usta da yediğim yemekte ilk defa hesabı düşünmedim . ne bileyim ya. varimathras tanklarken bile öbür tank tauntu kaçırdı diye sinirlenmedim.:)
Mesaj tarihi:
Son dönemde atarı gideri çoktu, ama ben severdim, rakip de olsak iyi adamdı. Futbol bölümü bir değişik, bölüm olarak mı desem, fanatizm mi desem, insanı değiştiriyor. Ben de 4 5 sene evvel bölüm banı yemiştim 1 sene açılmamıştı...
Mesaj tarihi:
Olm şimdi dürüst olun, paticik mahallesinin EN MEŞHUR 4-5 kişisinden birisi değil midir bu adam?

Öyledir...

Eksikliği hissedilir mi

Çok hem de.

Neyse suçu çeksin süresini dönsün bir an önce. Ona çekiç buna balyoz tadı tuzu kalmadı forumun.
Mesaj tarihi:
aynen sürekli birileri yörüngeye uçuyor bir de unutuluyor sanırım sonra geri getirme işleri kullanıcı da kovalamadığı vakit. sanırım adminlerde de alınganlık var biraz galiba ekstradan insiyatif kullanıyorlar :D
Mesaj tarihi:
karabaglardan selam :D

smyrnas said:

esh ban yemiş ha? valla içimin yağları eridi. dışımdaki yağlar da eridi. tavacı recep usta da yediğim yemekte ilk defa hesabı düşünmedim . ne bileyim ya. varimathras tanklarken bile öbür tank tauntu kaçırdı diye sinirlenmedim.:)
  • Yeni Oluştur...