Feamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 neutrino said: paticik ne zamandan beri demokrasi de parti kuruluyor? benim bildigim bi elitler var iste, cin komunist partisi gibi oturmuslar tepeye gitmiyorlar (:P) çin komi partisi gibi olsa crpg kitabından bin tane bastırır, bütün aktif üyelere bedava dağıtır, kalanını satar, aldığı para ile köy okuluna kitap alırlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Claiborne said: adalet yok adalet garbıc'dan paticik.com'a doğru adalet yürüyüşü mü yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 gerçi oyunlar bölümünden geçerken herkes bırakır. tamam vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 baya orijinal bi yürüyüş olur aslında fghdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Feamer said: neutrino said: paticik ne zamandan beri demokrasi de parti kuruluyor? benim bildigim bi elitler var iste, cin komunist partisi gibi oturmuslar tepeye gitmiyorlar (:P) çin komi partisi gibi olsa crpg kitabından bin tane bastırır, bütün aktif üyelere bedava dağıtır, kalanını satar, topladığı biber ve patlıcanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Şuan muhtemelen sunucuyu satın alma işlemlerini tamamlamak için noter geziyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 yok ya pinti olması lazım. otelde içilen çayları demlikleri sayıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 esh ban yemiş ha? valla içimin yağları eridi. dışımdaki yağlar da eridi. tavacı recep usta da yediğim yemekte ilk defa hesabı düşünmedim . ne bileyim ya. varimathras tanklarken bile öbür tank tauntu kaçırdı diye sinirlenmedim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Olm hepiniz mi ot içiyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 seviyeli tartışıyordu sanki kendisi hızlı uçurmaya gerek var mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Son dönemde atarı gideri çoktu, ama ben severdim, rakip de olsak iyi adamdı. Futbol bölümü bir değişik, bölüm olarak mı desem, fanatizm mi desem, insanı değiştiriyor. Ben de 4 5 sene evvel bölüm banı yemiştim 1 sene açılmamıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Olm şimdi dürüst olun, paticik mahallesinin EN MEŞHUR 4-5 kişisinden birisi değil midir bu adam? Öyledir... Eksikliği hissedilir mi Çok hem de. Neyse suçu çeksin süresini dönsün bir an önce. Ona çekiç buna balyoz tadı tuzu kalmadı forumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 aynen sürekli birileri yörüngeye uçuyor bir de unutuluyor sanırım sonra geri getirme işleri kullanıcı da kovalamadığı vakit. sanırım adminlerde de alınganlık var biraz galiba ekstradan insiyatif kullanıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Siz okudugunuzu bile anlamiyosunuz abi, biz bisey diyo muyuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 esh noldu demeyin, ben nolcam deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Sen noldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 ben oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Tim said: Siz okudugunuzu bile anlamiyosunuz abi, biz bisey diyo muyuz :) ne kadar ayıp öyle denir mi emekçiye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 karabaglardan selam :D smyrnas said: esh ban yemiş ha? valla içimin yağları eridi. dışımdaki yağlar da eridi. tavacı recep usta da yediğim yemekte ilk defa hesabı düşünmedim . ne bileyim ya. varimathras tanklarken bile öbür tank tauntu kaçırdı diye sinirlenmedim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 combat ress geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 kaç SR ye anlaştınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 2900e cikaririm sonrasi inancina gore sectigin tanridan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 iki günde çok şey kaçırdın. hele şu topik efsaneydi http://3.bp.blogspot.com/_lvcTeL1WUds/TGzhMooGWMI/AAAAAAAAABA/T9BFYP_2Jro/s1600/recep-ivedik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 oooooooo banhammer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 harbi cok ilgincmis o topic ya. nereden akliniza geldi onu tartismak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar