mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 e adam özeleştiri yapmış. size de hiç bişi beğendirilmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Ben 1 mesaj atmışım, arkadan 2 sayfa sel olmuş. Kendi mesajlarınızı da bir alt alta koyun bari :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 yıllarca derbilerde feneri kollamanın adını, fener psikolojik olarak derbiyi oynayabiliyora dönüştürenler utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 yıllardır fenere derbilerde ezilenlerin bahanesi de amma cok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Geçen hafta iyi çalıştı hakem fener derbisi için. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 cekirdek alip geldik ama lezzetli kavga olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Talisca'yı da sarı kartla çekmişiz kenara. Cepten 50 100 tl sıkıştırdım TFF'ye iyi oldu bu derbiyi de bağladık :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Geçen sene ezdikde ne oldu ya 9 kişiye karşı 90+4 de kendi kalemize gol attık 1-1 bitti, fener balı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 yekeyeke said: Talisca'yı da sarı kartla çekmişiz kenara. Cepten 50 100 tl sıkıştırdım TFF'ye iyi oldu bu derbiyi de bağladık :D. bunu yaptiginiz iyi oldu bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 3-2 biter her iki taraftanda 1 er kırmızı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 fenerde kırmızı alacak adam yok ayıdan başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 dreagloth said: ne alakası var ya, mesela gs maçında hakem ne yaparsa yapsın gs kazanamazdı, bu kadar komplo teorisi kasmayın, ezen takımın karşısında duramaz kimse. https://youtu.be/aNhPKFqtTmQ?t=7s Edit: zoraki açıklama da yapayım, hakem taraf tuttu anlamında koymadım, hakemin haklı veya haksız olarak bu kadar etkileyebilir anlamında koydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 hakemi falan yenemezsin bırakın şu 'iyiysen hakemi de yeneceksin' edebiyatını. gerçi bunu da beşiktaşlılar uydurdu herhalde kazandıkları her maçta hakemi de yendik yazıyorlar asdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 samsun maçındaki ilk iki kırmızı doğruydu, sonrasında takım normal olarak patladı zaten. Bak şimdi diğerinin söylediğine, hakemler höölölöl yazılsa aynı adam gelecek, south park gif i koyacak, yağmur koyacak, bişi diyecek. Tersini söleyince de bırakın bu edebiyatı oluyor adı, siz fanatikler hiç çekilmezsiniz ya ahahah bir de beşiktaşlılar diye genellemiş, teyallan biraz akıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 ben forumu genelledim, aç bak maç topiclerine, bjk topiclerinden başka bu kadar hakem konuşulan topic yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 çünkü 10 aktif yazardan 6 sı beşiktaşlı, haliyle daha fazla konuşuluyor gibi oluyor, gerçi madcow tek başına 100 beşiktaşlı gücünde olabilir ama ben hakem konuşmayın diyorum zaten basit olarak, sen ona da edebiyat yapma diyorsun, onu napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 hakemi de yeneceksin diye bişey yok, yenemezsin diyorum. bunun neyini anlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 anlamama gerek yok, tecrübeyle sabit benimki. Takım sporu yaptıysan bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 surekli benim adım agızlarda da ben mactan maca, macın icinde olanlarla ilgili yazıyorum. Dogruyum yanlısım, olabilir kendi dusuncelerim ayrı mesele. Ama daha hakem atanmadan hakemi konusmaya baslayanlardan daha cok ismimin anılıyor olması komigime gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 bi kere dedik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow madcow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Aslında genele bir tepkiydi bu ama sadece sana gibi olmus, kusura bakma. Her mac ismim cagrılıyor hakemle ilgili bisey oldugunda da birikmis artık. Sonra aynı adamlar gidip gunlerce hakemin 7 ceddinden baslayarak hakem tartısıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 yok lan her mac degil. anadolu takimlari gs ye sikistirinca aniyoruz seni. daha lezzetli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 dreagloth said: samsun maçındaki ilk iki kırmızı doğruydu, sonrasında takım normal olarak patladı zaten. kırmızılar doğruydu da o sürece getiren yine hakemin faul kararlarıydı. bariz biçilmeye devam diyip, bjk'li dokununca hemen faul çalmalar vs. başlayınca bizimkiler bayağı kendini kaybetmişti. cem papila zaten ya, diyorum hep bu ülke tarihinde şike yapılmışsa zaten bu adam üzerinden o 2 senede yapılmıştır. adamın şekip ile dostluğunun ispatlanması, şekip'in o dönem ki federasyonda rolü vs... 3 temmuz falan çoban eğlencesi o dönemin yanında bu adamın bütün takımlara yaptıklarıyla vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar