DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 zaten önermek istediğim bi oyun vardı ama hazır indirime girince vesile oldu https://store.steampowered.com/app/646500/Egypt_Old_Kingdom/ turn based resource management , base-empire building gibi grafikler ve ui oldukça ... ilkel? hatta bazen pejmürde,onu önemsiyorsanız beğenmessiniz. aslında serinin 2. oyunu , İlk oyunda bunun aksine 2D bir world map var ve bence o bile güzel. antik mısır tarihi ilginizi çekiyorsa, oyun sizi sırf o yüzden mest edecek. Baya bir emek var oyunda , araştırmalarını iyi yapmışlar , bunu hissediyorsunuz oynarken. kah oynuyor kah öğreniyorsunuz. tabi en kolaya alıp oynayabilirsiniz de ama default ayarlarda arada sırada hortlayan sanal bi zorluğu var, challengelar çıkıyor,"haydaaa nerden bulcam ben o kadar asker" fln diye sizi isyan ettiriyor, oyun başında yaptığınız yatırımlar sizi 150 turn sonra sıkabiliyor, ama olsun, oyun bence mükemmel bir tembel oyunu , hımbıl relax birkaç saaat antik mısır kurayım diye kafa boşalttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Ay ne güzelmiş bu, EU2 ve pharaoh karışımı gibi. Alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Şunu oynayan biri var mı? Varsa, nası güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 AI pasif, dere tepe gidiyorsun engellemiyor demişler. Öyleyse bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 DoGMeaT said: zaten önermek istediğim bi oyun vardı ama hazır indirime girince vesile oldu https://store.steampowered.com/app/646500/Egypt_Old_Kingdom/ turn based resource management , base-empire building gibi grafikler ve ui oldukça ... ilkel? hatta bazen pejmürde,onu önemsiyorsanız beğenmessiniz. aslında serinin 2. oyunu , İlk oyunda bunun aksine 2D bir world map var ve bence o bile güzel. antik mısır tarihi ilginizi çekiyorsa, oyun sizi sırf o yüzden mest edecek. Baya bir emek var oyunda , araştırmalarını iyi yapmışlar , bunu hissediyorsunuz oynarken. kah oynuyor kah öğreniyorsunuz. tabi en kolaya alıp oynayabilirsiniz de ama default ayarlarda arada sırada hortlayan sanal bi zorluğu var, challengelar çıkıyor,"haydaaa nerden bulcam ben o kadar asker" fln diye sizi isyan ettiriyor, oyun başında yaptığınız yatırımlar sizi 150 turn sonra sıkabiliyor, ama olsun, oyun bence mükemmel bir tembel oyunu , hımbıl relax birkaç saaat antik mısır kurayım diye kafa boşalttırıyor. Pharaoh seven bunu da sever mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 sevmez ..bildigin browser oyunu..az ugrassan kendin bile yaparsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 -Deno- said: khalad said: indirim filan yok bu nasıl steam sale böyle Nasıl yok ya hayvan gibi indirim var işte? Benim wishlist'in toplamı %60 falan indirimdedir herhalde. GTA V durmaplayle aynı , Civ VI heryere göre pahalı benim gördüklerimde yok. Yılbaşı bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Shadow of War Definitive Edition iyi baya paket olarak, tum dlcler dahil. https://store.steampowered.com/app/356190/Middleearth_Shadow_of_War/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 neutrino said: DoGMeaT said: zaten önermek istediğim bi oyun vardı ama hazır indirime girince vesile oldu https://store.steampowered.com/app/646500/Egypt_Old_Kingdom/ Pharaoh seven bunu da sever mi? hayir. mobil kafasi bir oyun. gameplayi acayip kusurlu. replay value yok. derdi tarihi bir deneyim sunmak. o acidan cok basarili. eski misir hanedan donemlerini gameplaye yansitarak cok guzel yapmislar. fakat strateji/management olarak baktiginda dokuluyor. mesela sehir haritasinda insa kararlari almak, isci kartlarini dagitmak acayip keyifli. fakat late game'de resource managementin boku cikiyor. kitasal haritaya gecince daha da kotu oluyor. komsularla iliskiler baslarda keyifli. fakat oyunun derdi seni kazandirmak, hanedanlari event event yasatmak. veya rng ile agzina sicmak. misir donemlerine dair belgesel izleyip, uzerine oynamistim. o yuzden tam keyif olmustu kahve esliginde oynamalik. ama pharaoh falan o tarz seyler arayanlara tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Ohaa evde oynayacak oyun arıyodum. Pharaoh'u bulayım da indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 steamde var :o https://store.steampowered.com/app/564530/Pharaoh__Cleopatra/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Ohaaaaa!!!! fi tarihinin oyunu. Steamde yoktur ilaçlı ararım diyodum. Mesainin bitmesine 2.5 saat var. Eve gider gitmez alırım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Kendine gel Ace, For Honor varken nasıl başka oyun oynarsın sen sfddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Aylardır doğru düzgün fh oynamıyom ya. Koduumun devleri Xunn gibi adamları dinlemekten düzeltemediler oyunu. Bu gidişle de düzeltemeyecekler. Casual/Meme tayfası FH'yi öldürdü resmen. Bi de karpal tünel tanısı aldığımdan bu yana çok fazla oyun oynamıyom. Turn based strateji ile idare ediyorum. Gerçi Mordhau'yu denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 steamden almayin bu inmpressionin city builder serisini wide screen patchleriyle sikinti cikarityor. gogdan alin uzerien hires wide screen patch cakin cillop gibi oynayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 pharaoh c3 vs seven buna bayılır https://store.steampowered.com/app/566050/Zeus__Poseidon/ şunları mis gibi remasterlasalar ne olur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Civ 6 nın abv - oyunun kendisini %75 indirime sokup DLC leri %33 te bırakmak neyin kafası ya, bir tamamlayamadım DLC leri ırk başı 15-22,5 TL çok geldiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 çok abanmayın , 1 ay sonra yılbaşı indirimi olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 quixef said: Civ 6 nın abv - oyunun kendisini %75 indirime sokup DLC leri %33 te bırakmak neyin kafası ya, bir tamamlayamadım DLC leri ırk başı 15-22,5 TL çok geldiği için. Digital deluxe'ün içinde ırk dlcleri var. Ama esas lazım olan dlcler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Cuce said: steamden almayin bu inmpressionin city builder serisini wide screen patchleriyle sikinti cikarityor. gogdan alin uzerien hires wide screen patch cakin cillop gibi oynayin zeus dahil mi? öyleyse iade edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 oyun ozelinde bilemiyorum ama pharoah sikinti cikarmisti patch de bu http://www.wsgf.org/dr/pharaoh/en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2018 Var mı şunu kaçırma diyebileceğiniz bişiler? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 ben dayanamadım yeni gelen ck II DLC'si olunca 100 TL bayıldım CK II'mi full DLC'ledim allah belanı versin paradox coluk cocugumun rızkını gene DLC'ye yatırttın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Far Cry ve Sniper elit serileri inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 https://store.steampowered.com/app/537800/Bomber_Crew/ Bomber crew şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar