Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bayağı sağlam bir şey olmuş. 4 yılda hazırlamışlar 112 kişi yazmış gönüllü. topic açtım özel olarak ilerde aratınca çıksın. https://crpgbook.files.wordpress.com/2018/02/crpg_book_1-0.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 contributorlar arasinda "axedice"i aradi gozlerim ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 a-rpg'leri koymasalar da olurmuş, güzel çalışma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 vay be güzelmiş 1 2 saatimi aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 cok muthis hard cover'i var mi alalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Ben hardcover yaptiracagim bunu. 50-60TL'ye yaparlar sanirim. Oyle cok isteyen varsa, 30-40 tane filan, konusalim, para toplayalim, daha ucuza gelir. Gidip fiyat alabilirim. Eski oyunlar icin cozum vereyim bu arada size, DOSBox'a Windows 3.1 ve Windows 95 yuklenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 darksun oynayamamıştım hiç o aklıma geldi:( allahdan baldurun kapısına yetiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 HAYDA yannış topak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 güzel yapmışlar, ellerine sağlık. rpg olmak için dialog aracı gerektiği palavrasının tabutuna da son çiviyi çakmış, lazımdı bize. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 cok guzel kitap olmus (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 baklava yollayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Sam said: güzel yapmışlar, ellerine sağlık. rpg olmak için dialog aracı gerektiği palavrasının tabutuna da son çiviyi çakmış, lazımdı bize. :) mevzu çıkarmayalım bu güzel topicte.. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Tam mesele çıkarılacak topic, sam tabii ki gelip dandik arpglerini savunacak asd Projeyi yapan felipe pepe diye bi codexer, baya uzun zamandır uğraşıyordu zaten. Sorularınız vs. için codexte bi subforumu var http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?forums/the-crpg-players-handbook.90/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 O old school tadını hala veren etrian odyssey var bir bildiğim. 3DS'de harita yapmak kolay ve eğlenceli. 3DS varsa o eski tadı modern olarak bir onda alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Onu yazmayacaktım da ilk mesajdan daha axedice creditsde bekledik denince yazmadan edemedim. 15 yıllık haçlı seferini tamamen boşa çıkaran bir esere imza atamazdı ehu. Rpg nasıl doğmuş, doğuşundaki oyunları ayıran neydi diye okuyunca zaten arpg serzenişleri havada kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Cok basarılı.. Defender of the crown (1987) abim oynar ben izlerdim cok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar