sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 çabuk gramer nazileri gelmeden de'yi birleştir.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 sanssizsansli said: şahsiyetten sonra recep ivedik gibi gelir bu yalnız. +1 Ilk sezon 6. Bolumde baydi :/ papi$ Surekli bir suprizli kirilma olup, prof un uheheh biz zaten bunu hesaplamistik demesi meh. Bide devamli ayni yerde mi takilcaz yau? Banka cadir habire midemuz eksidi be.
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 4-8 arasını geçebilirsen biraz hareketleniyor, gerisini meraktan bitiriyon zaten. Bende 5 de mi ne baymıştım baya hype oldu laa bi bakayım ne oluyor diye kastım bitti :D. reyou said: sanssizsansli said: şahsiyetten sonra recep ivedik gibi gelir bu yalnız. +1 Ilk sezon 6. Bolumde baydi :/ papi$ Surekli bir suprizli kirilma olup, prof un uheheh biz zaten bunu hesaplamistik demesi meh. Bide devamli ayni yerde mi takilcaz yau? Banka cadir habire midemuz eksidi be.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Şimdiye kadar izleyememiştim, bu hafta sonu soluksuz bir şekilde bitirdim :)
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 görsel olarak prodüksiyonu geliştirmişler gibi duruyor. bir de fragmanda diziyi izledik sayılır, ilk ve son bölümü izlesen anlarsın mevzuyu yani. bir tane daha de; tokyonun götü!
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 ulan part 4 nerde, ne zaman. böyle yarım kalıcağını bilsem beklerdim
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Yeni izleyebildim, oyy oyy. Diğer sezona çok var daha...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Yeni sezon yayınlandı, ilk 3 bölümünü izledim
µh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Şu adamın videolarını genel olarak çok beğeniyorum ama özellikle bu son sezon hakkında çektiği efsane olmuş:
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 son sezon olmamış ya zar zor 5ci bölüme gelebildim valla
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 KDrama versiyonu duyuruldu. Berlin'i Squid Game'deki Sangwo (Player 218) oynayacakmış. Berlin solo dizisi duyuruldu bir de.
Öne çıkan mesajlar