sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 çabuk gramer nazileri gelmeden de'yi birleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 sanssizsansli said: şahsiyetten sonra recep ivedik gibi gelir bu yalnız. +1 Ilk sezon 6. Bolumde baydi :/ papi$ Surekli bir suprizli kirilma olup, prof un uheheh biz zaten bunu hesaplamistik demesi meh. Bide devamli ayni yerde mi takilcaz yau? Banka cadir habire midemuz eksidi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 4-8 arasını geçebilirsen biraz hareketleniyor, gerisini meraktan bitiriyon zaten. Bende 5 de mi ne baymıştım baya hype oldu laa bi bakayım ne oluyor diye kastım bitti :D. reyou said: sanssizsansli said: şahsiyetten sonra recep ivedik gibi gelir bu yalnız. +1 Ilk sezon 6. Bolumde baydi :/ papi$ Surekli bir suprizli kirilma olup, prof un uheheh biz zaten bunu hesaplamistik demesi meh. Bide devamli ayni yerde mi takilcaz yau? Banka cadir habire midemuz eksidi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Şimdiye kadar izleyememiştim, bu hafta sonu soluksuz bir şekilde bitirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2019 görsel olarak prodüksiyonu geliştirmişler gibi duruyor. bir de fragmanda diziyi izledik sayılır, ilk ve son bölümü izlesen anlarsın mevzuyu yani. bir tane daha de; tokyonun götü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 ulan part 4 nerde, ne zaman. böyle yarım kalıcağını bilsem beklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Yeni izleyebildim, oyy oyy. Diğer sezona çok var daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 2020 Şubat deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Yeni sezon yayınlandı, ilk 3 bölümünü izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Şu adamın videolarını genel olarak çok beğeniyorum ama özellikle bu son sezon hakkında çektiği efsane olmuş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 son sezon olmamış ya zar zor 5ci bölüme gelebildim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2021 KDrama versiyonu duyuruldu. Berlin'i Squid Game'deki Sangwo (Player 218) oynayacakmış. Berlin solo dizisi duyuruldu bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar