Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

La Casa De Papel (2017) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dizi her bölümde biraz daha hayal kırıklığı yaşatıyor

soygun dizisi diye açıyorum, aptal aptal baba oğul dramı seyrediyorum.

tüm dizi geleneği pembe dizi olunca ülkenin max bunu çıkarabiliyor demekki...
Mesaj tarihi:
5. bölümden sonra izleyebileceğimi sanmıyorum. Bu adamlar profesyonel soyguncu ise...

üstüne 5 ay çalışmış olmaları. Her şey falso ya. Gerekirse erkeklik organını aldırırsın sonra 300 milyon avro ile istediğin boy ve renk yenisini takarsın ve kurallara uyarsın.

Mesaj tarihi:
abi herkes izliyor diye izlemeyin bişeyi
ispanyolca diye izliyomuş he gülüm he.
popüler diye izliyosun abicim niye ayak yapıosun ki???
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bayık ya
bi de çok gerizekalıca işler yapıyorlar çileden çıktım
drama - aksiyon dengesini de başarısız buldum.

9.a kadar dayanabildim ben de bıraktım sonra.
Mesaj tarihi:
çok mainstream oldu benim de izleyesim gelmiyor

açık ara diziyi ispanya dışında izleyen en yüksek kitle türkiyedendir heralde, geçen metroda liseliler lakasada şöyle yaptılar ya diye konuşuyordu abv
Mesaj tarihi:
Gece bitirdim diziyi. Hakikaten biraz overrated. Hikaye anlatımını komikli-eğlenceli olmadan Ocean's formülü ile yedirselermişti daha iyi olabilirmiş. Yine de kesinlikle Kötü değil. Bazı bölümler baysa da, bir sonraki bölüm izletmeye devam ettiriyor bir şekilde. Punisher dan sonra yavan geldi biraz.

Spo

Polis şefi olacak ablanın bu kadar aptal olması, her bölüm sinir etti adfsdsdfaa. Berlin karakteri çok iyi düşünülmüş ama oyuncu iyi olmasına rağmen işlenememiş bir cevher gözümde :P

Mesaj tarihi:

Bunlar baya cukka yapti. Sistem elestirisi ve halkin destegi muhabbetini iyi isleyememisler. Son ana kadar soyle bi 20 30 ar milyon alip gerisini konfeti yapacaklar diye dusundum ya da iste fakire makire dagitirlar.

Tokyoyu oynayan hatun belko cok guzel degil ama garip tam asik olunacak pislik kadin tipi fjdjd

Tokyo ve berlin biraz da burunhanım disinda karakterleri sevemedim

Arturo cok zorlamaydi. Amk herif yapmadigini birakmadigi halde bi odaya tikamadilar.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi 5 dakika bile dayanamadım. ileri sara sara izledim yine dayanamadım. tabi benim kriterlerim yüksek biraz da onun etkisi var. bir breaking bad, dexter kalitesinde bir dizi değil. bomboş çerezlik zaman kaybı bir dizi.
  • Yeni Oluştur...