senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 tokyo da salakta en azından güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Japon'un memeler dizinin en güzel tarafı. İçerideki başları (Berlin'di sanırım) dizini en güzel karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 dizi her bölümde biraz daha hayal kırıklığı yaşatıyor soygun dizisi diye açıyorum, aptal aptal baba oğul dramı seyrediyorum. tüm dizi geleneği pembe dizi olunca ülkenin max bunu çıkarabiliyor demekki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 5. bölümden sonra izleyebileceğimi sanmıyorum. Bu adamlar profesyonel soyguncu ise... üstüne 5 ay çalışmış olmaları. Her şey falso ya. Gerekirse erkeklik organını aldırırsın sonra 300 milyon avro ile istediğin boy ve renk yenisini takarsın ve kurallara uyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 ben sırf ispanyolca falan diye izliyorum gerçi 3 kere falan bırakıp tekrar başladım yavaş yavaş biter herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leb Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 abi herkes izliyor diye izlemeyin bişeyi ispanyolca diye izliyomuş he gülüm he. popüler diye izliyosun abicim niye ayak yapıosun ki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 4 bölüm izledim bıraktım. abartıldıgını düşünüyorum kısacası balon bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 cheesy çerezlik dizi olarak kabul edersen izlenir zevk alarak, onun dışında meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 alti ustu uhuden tv dizisi..baska ne diye izlenir ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 10 numara dizi işte. ileride bizim türk senaristlerden biri senaryoyu hacılayıp türkiyede sunar piyasaya demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 içinde drama var diye yaparlar bi tane tr versiyonunu. uzatırlar bide 130 dakika bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 3. bölümü zor bitirdim ya. devamı iyi mi yoksa bayık mı bu tarz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 bayık ya bi de çok gerizekalıca işler yapıyorlar çileden çıktım drama - aksiyon dengesini de başarısız buldum. 9.a kadar dayanabildim ben de bıraktım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 en iyi 3 bölümü seyrettin., Aluriel said: 3. bölümü zor bitirdim ya. devamı iyi mi yoksa bayık mı bu tarz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 çok mainstream oldu benim de izleyesim gelmiyor açık ara diziyi ispanya dışında izleyen en yüksek kitle türkiyedendir heralde, geçen metroda liseliler lakasada şöyle yaptılar ya diye konuşuyordu abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 izlemeyeni dövüyorlarmış cidden. henüz başlamadım. sokakta falan bile illa duyuyorsun sağdan soldan konuşan oluyor fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ya çok güzel başlıyor da neden mainstream olduğunu yarısından sonra falan anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Gece bitirdim diziyi. Hakikaten biraz overrated. Hikaye anlatımını komikli-eğlenceli olmadan Ocean's formülü ile yedirselermişti daha iyi olabilirmiş. Yine de kesinlikle Kötü değil. Bazı bölümler baysa da, bir sonraki bölüm izletmeye devam ettiriyor bir şekilde. Punisher dan sonra yavan geldi biraz. Spo Polis şefi olacak ablanın bu kadar aptal olması, her bölüm sinir etti adfsdsdfaa. Berlin karakteri çok iyi düşünülmüş ama oyuncu iyi olmasına rağmen işlenememiş bir cevher gözümde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 4 bölüm izledim fena değil bence. ilerde boka saracakmış gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 sırf spoiler yemek istemediğim için izledim. yazın izlicektim, hakikaten o kadar iyi değil. finalden bir sahne berlinin ölümü üzdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 sonunda ne oluyo biri spoyla yazsın diziyi izlemek istemiyorum ama sonunu merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 spo.. bitiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Bunlar baya cukka yapti. Sistem elestirisi ve halkin destegi muhabbetini iyi isleyememisler. Son ana kadar soyle bi 20 30 ar milyon alip gerisini konfeti yapacaklar diye dusundum ya da iste fakire makire dagitirlar. Tokyoyu oynayan hatun belko cok guzel degil ama garip tam asik olunacak pislik kadin tipi fjdjd Tokyo ve berlin biraz da burunhanım disinda karakterleri sevemedim Arturo cok zorlamaydi. Amk herif yapmadigini birakmadigi halde bi odaya tikamadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 abi 5 dakika bile dayanamadım. ileri sara sara izledim yine dayanamadım. tabi benim kriterlerim yüksek biraz da onun etkisi var. bir breaking bad, dexter kalitesinde bir dizi değil. bomboş çerezlik zaman kaybı bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar