Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 olm yaptıkları iş hırsızlık en iyi bunları bulabilmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 sfsdfs linkedin'e ilan verilip toplanmıyor abi bunlar işlerinde en iyilerini seçmiş onların da karakteri öyle çıkmış yapacak bir şey yok yani lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 abi akıl fikir var tokyo mu en iyisi itlik peşinde denver mı en iyi tercih hade berlini anladık moscowu anladıkta mis gibi 2 3 tane daha helsinki gibi adam bulsana ne işin var diversity olsun diye mi aldın 2 tane kadını gruba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 denver'ı babası yüzünden alıyor rio'yu da zaten olay sırasında istemiyordu tokyo aldırdı bütün problem tokyo aslında o olmasa sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 tokyo hariç hepsinin alınma sebebi veriliyor dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 goldbären said: izlememiş olamazsın ya. yuh. diskordan silerim seni. O kadar mı iyi izleyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 o kadar degil ya..must have moduna cikmiyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 heat filmi o kadar iyi değil karakter kısımları herkesin söyleidğinin aksine cheesy ve gereksiz uzun bence. ama realistik soygun anlamında 90ların yükselen değeri ve yenilikçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 benim takıntım tokyo neden alındı değil bu arada hata olmasın takıntım ulan prizi bırak tadında her bi boku düşünen 6 ay eğitim veren adam var bula bula bunları mı buldun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 goldbären said: heat filmi o kadar iyi değil dostum senin sorunun ne ha, senden 30 saniyede vazgeçmemi mi istiyorsun lanet olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 dur hemen vazgeçireyim, gold dan kalanın dibini de ben sıyırayım. muhtelen 3-4 bölüm dayansam sevme ihtimalim düşük de olsa var ama, bir konu bu kadar mı harala gürele işlenir, detaysız. sezona yaymışlar flashbacklerle konuyu ama, çok eğreti ya. böyle manasız yerlerde uzatmalar, yapmacık hareketler, yan karakterler de olsun onların da hayatlarından kesitleyelim derken ele yüze bulaştırmalar. herkesin niye kendince bir tripte olduğunun bir türlü anlaşılamaması. iğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 goldbären said: heat filmi o kadar iyi değil karakter kısımları herkesin söyleidğinin aksine cheesy ve gereksiz uzun bence. vay cahil ya, şu bile yeter tek başına ; "In June of 2002, the scene involving the shoot-out after the bank robbery was shown to United States Marine recruits at MCRD San Diego as an example of the proper way to retreat while under fire." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 eskiden goldbaren'i severdim, hatta vigilante team kurma gazımız bile vardı ama şu yorumu yapmamalıydı. bundan sonraki hayatında kendisine başarılar dilerim... tabi böyle bişey mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 ilk sezonu bitirdim ben de. sds İyi hoş da arada çok saçma ve öehh dedirten sahneler vardı. eczane soygunu, hurdacıya aynı anda varmalar falan. çekimler de yer yer arka sokaklara bağlıyor, özellikle suarez denilen adamın emir verirken hadi bitirelim şu işi diye bağırmaları, angel'in arabadaki tavırları ve arabanın 20km hızla giderken sağa sola yalpalama sahneleri. baya rahatsız ettiren çok sahne oldu böyle ama aktı gitti yani yalan yok. profesörün zaten 11.bölümde uçkuru uğruna planı piç etmesi de canımı sıktı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 ben heatin aksiyonuna yenilikçi dedim zaten. pacino/deniro face off olacak diye kasılmış sahneler var, hele hırsızın aşkı falan baya kolpa abi. her yerinden dubleks çedar akıyor filmin oralarda. titanik gibi. onları atla izle, mis gibi aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 biz anlayacağımızı anladık sürünme daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 abi 2. sezon dahil hepsi bitti. yağ gibi aktı gitti yemin ediyorum resmen kaldırmadı başından. devamı gelmez belli bişey ama harbiden efsaneler arasında yerini aldı benim için. helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ikinci sezon nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ikinci sezonu netflix ne zaman verecek ya var mı bilen? gidip dizigöt'ten mi izleyeceğiz şimdi meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 malum ortamlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 izlemicez beklicez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 nisanda gelir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 dizibox mı ne var orada. 1080p hemde. gayet güzeldi görüntü ses vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 [video]https://www.youtube.com/watch?v=yEHuF7jJ5kY?feature=oembed" width="459"> yaradana kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ilk 2 bölümü seyrettim beğendim devamını da izlerim bir de kahkul saçlı bir abla var çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar