Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher (2019) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Sizan bilgilere gore henry'yi gonderme projesi yeni degilmis, taa ilk sezon biter bitmez calismalar baslamis.

Norak tarafından düzenlendi
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Akhlaur, 08.10.2025 17:06 tarihinde dedi ki:

American hero geralt olmuş.

şimdi izliyorum da evet aynen böyle assdffsdf

gene de beklediğim kadar kötü değil

Mesaj tarihi:
Cokomantis, 14.09.2025 21:56 tarihinde dedi ki:

bu (+zeyna) yine izlenir ya, bugün zar atıyosak %25 herkül, %25 zeyna, %25 he-man, %25 de bücür dm'li dnd çizgi filmi sorumlu sdgf

Conan the Barbarian'ı unutmayalım...

ne güzel filmdi

Mesaj tarihi:
Bone, 03.11.2025 04:54 tarihinde dedi ki:

dalga geçmek için koydum ama düşündüm de son çıkan Conan filminden daha iyi bir eser olabilir bu 😄

bizim malkoçoğlu filmleri bundan başarılı cidden

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ben artık bunların kasıtlı olarak yapıldığını, "o kadar boktan yapalım ki bir daha yapılmaya cürret edilmesin" kafası olduğunu düşünüyorum. Bunu wheel of time ve lotrda'da gördük. O kadar büyük külliyatları -chatgptye atsan bile sana senaryo yazar oakadar temiz anlatım- genre olarak sikertelim, onlarca ciltlik kitapların dışına çıkalım batıralım ve  julia robertslı hollywooda geri dönelim şeklinde düşünüyorlar.

samaella tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

yok ya, keşke öyle büyük bir görüş ve zeka olsa.

bence sıkıntı "yazar" kadrosu. bunlar western civilization universite öğretisinden geçmiş, kendilerine yükledikleri patriarchy ile savaş misyonuyla yola çıkmış başarısız noname yazarlar. kaynak almaları gereken kitapları anlatmak istedikleri kendi hikayeleri için kılıf olarak kullanıyorlar sadece.  kendi hikayelerini anlatmak istiyorlar fakat kendi hikayelerinin müşterisi yok. zaten çoğu zaman kendi hikayesi de hikaye değil, öğreti, fikir satışı

hele hesap verdikleri de kendi kafasında woke virüsü yemiş biriyse demeyin keyfine.

julia roberts dönmek istedikleri son yerdir, düşüncesi bile elon muskın elini sıkmış gibi hissettirir.

• Like 1
Mesaj tarihi:

Yeni geralt muhtemelen yeni sezondaki en problemsiz kısım.

Evet.. Bir Henry değil. Asla değil. Orası kesin. Ama yok yani. Spoylır vermicem ama 5. bölüme kadar "Yeani çerezlik izlenir" dediğim dizi "Allah belanızı vermesin emi"ye dönüştü.

• Haha 1
  • Yeni Oluştur...