Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2025 (düzenlendi) Sizan bilgilere gore henry'yi gonderme projesi yeni degilmis, taa ilk sezon biter bitmez calismalar baslamis. Ekim 8, 2025 Norak tarafından düzenlendi
µh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2025 Akhlaur, 08.10.2025 17:06 tarihinde dedi ki: American hero geralt olmuş. şimdi izliyorum da evet aynen böyle assdffsdf gene de beklediğim kadar kötü değil
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2025 (düzenlendi) *Sinkaf sinkaf* NE KADAR KÖTÜYDÜ LAN......... Oh rahatladım. Edit: Regis hariç. Kasım 3, 2025 Aceace tarafından düzenlendi
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2025 Cokomantis, 14.09.2025 21:56 tarihinde dedi ki: bu (+zeyna) yine izlenir ya, bugün zar atıyosak %25 herkül, %25 zeyna, %25 he-man, %25 de bücür dm'li dnd çizgi filmi sorumlu sdgf Conan the Barbarian'ı unutmayalım... ne güzel filmdi
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2025 dalga geçmek için koydum ama düşündüm de son çıkan Conan filminden daha iyi bir eser olabilir bu
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2025 Bone, 03.11.2025 04:54 tarihinde dedi ki: dalga geçmek için koydum ama düşündüm de son çıkan Conan filminden daha iyi bir eser olabilir bu bizim malkoçoğlu filmleri bundan başarılı cidden
Suark Mesaj tarihi: Kasım 3, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2025 1 bölüm izledim Abv bu senaristlerin ya
samaella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 (düzenlendi) Ben artık bunların kasıtlı olarak yapıldığını, "o kadar boktan yapalım ki bir daha yapılmaya cürret edilmesin" kafası olduğunu düşünüyorum. Bunu wheel of time ve lotrda'da gördük. O kadar büyük külliyatları -chatgptye atsan bile sana senaryo yazar oakadar temiz anlatım- genre olarak sikertelim, onlarca ciltlik kitapların dışına çıkalım batıralım ve julia robertslı hollywooda geri dönelim şeklinde düşünüyorlar. Kasım 4, 2025 samaella tarafından düzenlendi
Raze Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2025 yok ya, keşke öyle büyük bir görüş ve zeka olsa. bence sıkıntı "yazar" kadrosu. bunlar western civilization universite öğretisinden geçmiş, kendilerine yükledikleri patriarchy ile savaş misyonuyla yola çıkmış başarısız noname yazarlar. kaynak almaları gereken kitapları anlatmak istedikleri kendi hikayeleri için kılıf olarak kullanıyorlar sadece. kendi hikayelerini anlatmak istiyorlar fakat kendi hikayelerinin müşterisi yok. zaten çoğu zaman kendi hikayesi de hikaye değil, öğreti, fikir satışı hele hesap verdikleri de kendi kafasında woke virüsü yemiş biriyse demeyin keyfine. julia roberts dönmek istedikleri son yerdir, düşüncesi bile elon muskın elini sıkmış gibi hissettirir. 1
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2025 Sonunda girebildim, 2 bölüm attım. Geralt'ın yeni çocukta çok eğreti duracağını düşünüyordum ama durmamış, kendine alıştırdı. Karakteri özümsemiş.
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2025 İzleme devamını... 5. bölümden sonrasını izleme.
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 Başladım artık, bitmesi lazım. Bir göreyim yazarlar ne yapmış, yönetmen ne etmiş.
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 9, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2025 Yeni geralt muhtemelen yeni sezondaki en problemsiz kısım. Evet.. Bir Henry değil. Asla değil. Orası kesin. Ama yok yani. Spoylır vermicem ama 5. bölüme kadar "Yeani çerezlik izlenir" dediğim dizi "Allah belanızı vermesin emi"ye dönüştü. 1
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2025 Spoiler Queen'im Meve'im benim. Thronebreaker da güzel oyundu.
Öne çıkan mesajlar