Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 (düzenlendi) s3e7deyim daha bitirmedim sezonu. Oyunları oynamadım, kitapları okumadım. Oralarda da acil müdahale gereken anlarda iki saat dramatik sahneler yaşıyorlar mıydı? Edit: Bir de durup durup ışınlanıyorlar sanki, kopukluk var gibi sahneler arasında. İlk iki sezon komple uçmuş zaten bende, bu kimdi bu neydi diye diye geçti ilk bir kaç bölüm. Ağustos 6, 2023 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 3. Sezon teknik olarak çok kusurlu. Senaryoyu falan geçtim de bir an oradalar bir an buradalar. Kız bir kaçıyor bir bilmem ne falan. Saçma sapan kurgu hataları mantık hataları. Dizinin içine sicmak için herşeyi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 (düzenlendi) Spoiler ben yetemedim ya magebase'deki aksiyona. biri birine alev sıkıyo öbürü yıldırım atıyor, o geliyor düşmanı bağışlaıyp bırakıyor öbürü gidiyor esas hain benim diyor, öbürü yok onları bırakamam deyip geri dönüyor. adam gibi öldürün işte birbirinizi lan. Her karakter temasında alt metin giricez diye abuklaştırmışlar sanki biraz olayı. Ağustos 6, 2023 µh tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 DRaGoN_SLaYeR, 13.07.2023 10:16 tarihinde dedi ki: Dün biraz izledim de çok da kötü değil ya, gideri var. Bok gibi sezon olmuş. Hatta daha da kötü, bombok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 yapimciya gore amerikanyalilar sorumluymus boyle olmasindan : https://redanianintelligence.com/2023/08/02/the-witcher-producers-talk-plot-simplification-for-western-audiences-and-writers/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2023 kitabin yazari da haddini almisa benziyor: Alıntı We didn’t want him to be the guy who knows everything, always answers correctly and gets to the point. This works well in Andrzej Sapkowski’s books Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Silikon Vadisi kafasıyla dizi yazarlığı yaparsan böyle patlıyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Alıntı The Switcher safdsg 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2024 of tam "we have witcher at home" olmuş 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar