BloodBane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Buda Drizzt olur iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Off su armorlarin cirkinligi.. Patriarchy’i temsil ediyormus helmet ile beraber.. Sizin ben olmayan hayalgucunuze tukureyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Nasil yani, bildigin damarli dalgadan mi ilham almislar tasarimda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 scrotum gibi daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 bu zirhlari 2. sezonda duzeltmislerdi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 11 saat önce, Silphatos dedi ki: palalarını girdap gibi döndürmesin mi çocuk şimdi İçindeki avcıyı uyandırıp sikivericek milletin karısını kızını ama sen ölmüştün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 15 saat önce, BloodBane dedi ki: Buda Drizzt olur iste Drowları nasıl yapacaklar acaba, bütün kötü elfleri kara yapmayalım diye araya beyaz koyalım diyecekler mi, siyahi oyuncuları mı tercih edecekler yoksa boyayacaklar mı milleti offf baya saçma olaylar yaşanır çekileceği zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Ilk sezon 2. Bolumde filan baymistim neden bilmiyorum izlenir mi devami. Henry Cavill reyizsiz devam edecek mi hikaye kitaplara bagli deil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 henry olmadan çekecekler 4 ve 5. sezonları. Henry'nin yerine Geralt'ı başkası oynayacak, karakter devam ediyor yani. Bende 2. sezon 2-3 bölüm seyredip bırakmıştım, hiç de devam edesim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 sezon 3 baslamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 bu da mı patlak ya puanlar tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 ilk bolum baya cringe ama 1-2 bolum daha izlemeden (5 bolum var ilk cikanlar) cringe 3 sezon 3 olup olmadigini gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 3. Sezon ilk bolumdeyim ama bitirilemeyecek kadar kotu şu an. Ilerisi duzeliyorsa devam edeyim.. Info please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Ben fena bulmadım ya... Yani.... Karakter seçimleri hala bi "BU NE OLM NETFLİKŞ???" dedirtiyo. Ama onun haricinde düşük aksiyon boool bol diyalog şeklinde ilerledi. Diyaloglar da 2. sezona göre çok daha elle tutulur olmuş. Yen ergen irisi olarak takılmayı azaltmış falan. Kendi adıma ilk 5'liyi kabul edilebilir buldum. "AĞBİİİİ VİŞIR'IN YENİ SEZONU HAĞRİKAAA" demem, ama izletti kendisini. Bir de 5. bölüm biraz şey... Farklı bir anlatım tarzı deneyecez derken bi tık uzatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Bir kotu bir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Scalanova, 12.07.2023 12:39 tarihinde dedi ki: 3. Sezon ilk bolumdeyim ama bitirilemeyecek kadar kotu şu an. Ilerisi duzeliyorsa devam edeyim.. Info please. bence bu sezonun en guzel bolumu 3un 1iydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Amanin,.. Pass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2023 Ben izlemeyecegim ya 3. sezonu, sifir heyecan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2023 Dün biraz izledim de çok da kötü değil ya, gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2023 Tek kelime ile alakasız sıkıcı monoton bir dizi olmuş. Ne canavar var ne büyü var baya baya köy muhtarlık seçimi havasında olmuş dizi. 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2023 3. bölümle birlikte kademeli olarak güzelleşiyor. Özellikle ilk bölüm bana da sıkıcı geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar