Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 (düzenlendi) 7 sezonluk malzeme gerçekten olmasa da sapkekski salağı paranın yüzünü gördükçe ateşler gene kısa kısa hikayeler, sw kalitesinde prequel'lar falan. ilk başta anlaşıp almış olduğu paradan sonra bile "ımı sidipiır binim isirlirim izirindin kır itti" diye mahkemelerde biçlenen sümsük bi ağlak ne de olsa. diziden sonra boost'lanacak olan kitab satışlarından sonra da aynı şekilde "diziler kitaplarımı popileştirmedi, it's the other way around" der umarım. Aralık 21, 2019 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 (çok şükür bugün de sapkowski gömdüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 valla dayının keyfi yerindedir çoko, akasya durağının polak adaptasyonunda zeki alasya rolünde gibi duruyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 yerinde olacak tabi. cdpr'ın (onlar olmasa backwater ülkemden çıkamayacak olan) kitaplarıma kazandırdığı, 7 cihana yayılmış ün sayesinde çekilen netfis dizisinden aldığım paralarımı sayıyor olsam benim de keyfim yerinde olurdu $-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 son bölüm çok dandikti cringefest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Guzeldi sezon begendim. Beklenir ikinci sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 geralt oturmuş. mütiş hatta, beğendim. yenefer ve tris çöp tartışmaya bile gerek yok. tris daha çok sinirimi bozdu açıkçası. KIZIL NEREDE!!! orta seviye bişeydi aslında. sezon sonu baya dandik bağlamışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 (düzenlendi) fucking peasant bakışı Aralık 21, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 henry abi oturmuş ses olarak mimikler bence baya iyi. adamın tek takıldığım noktası üst iyi de alt çok geniş be hele bazı sahnelerde bayan kadrosunda güzel kimse yok zaten, figüranları bile seçememişler. ama tüm bölümleri bi oturuşta izledim güzeldi, hikaye de sardı. Merlin'le falan kıyas götürmez, alakası yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 kıyas değil o. merlin'deki dandikliğin aynısı bunda da var. orda x10000'di, burda x1.5 falan ama türü aynı dandikliğin. 1 saat önce, razzRaziel dedi ki: fucking peasant bakışı fkfgkdmjs (ısmarlama cevap gibi duruyo ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Simdi bitirdim diziyi Spoiler 4. 5. bolum civari bir kopukluk basladi gibi sanki. Sanki sikilmislar da aceleye getirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2019 bitirdim. arka sayfada daesu'dan alıntı yapıp o merlin dandikliği bana yok gibi geldi demiştim ilk 4 bölüm için ama, kalan 4 bölüm için çok net diyebilirim ki baya var evet. yen de bi yere kadar kabul edilebilir demiştim ama o dandiklik onu da olduğundan kötü gösterdi iyice. renfri'yi ve visenna'yı oynayanlar hariç güzel kadın yok. o karakterlerin de screen time'ı kaç dk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 7 saat önce, Silphatos dedi ki: son bölüm çok dandikti cringefest daha 6dayım ama bundan daha da cringe olcaksa öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 On 21.12.2019 at 04:04, Daesu dedi ki: cnbc-e de MERLIN vardı yıllar önce, onun tadında bi dandiklik var genel olarak ahaha doğru benzetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 prodüksiyon ya işte o tam, mandalorian'ın bütçeyi alıp buna versen o sıkıntı kalkarmış. paranın çoğu geralt'a gitmiş zaten, kızlara bişi kalmamış hepsi birbirinden kötü ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 aynen abi viçer bu kız izlenmicek geralt izlicek herkes denmiş sjfns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 triss kitaplarda da bu kadar silik ve zayıf mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 cıbıl sahne varsa söyleyin de fasforvet edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Ben diziyi begendim izledigim 3 bolum itibariyle. Witcher tam olmus, oyundaki animasyondan ses tonuna her seyi bire bir aktarmislar. Cevreyi de iyi adapte etmisler. En kotu yani zenci melezi olmasi Triss'in sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 2 saat önce, Kaede dedi ki: triss kitaplarda da bu kadar silik ve zayıf mı? İlk iki kitapta çok olayı yok. Geralt'a crush'ı var ama Yen dururken Geralt ona bakmıyor, Sodden'de de öldüğü düşünülüyor (ama ölmüyor, çok spoilerlık bir olay değil). Sonraki kitaplarda karakter öne çıkıyor yan karakterler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 eyvallah. no triss no life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 11 saat önce, Daesu dedi ki: daha 6dayım ama bundan daha da cringe olcaksa öf bitene kadar cringe level artıyor sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 şunu beğenmeyen gitsin starwars izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2019 olabilir iyi fikir. daha star wars'un hiçbir filmini izlemedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar