Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Bi de bu isi kisin yaptirmak daha mantikli sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 abi yumurta gibi kafan varmış. usturaya vursan da oluru varmış. ama iyi iş çıkarmışlar. benim kellik senden az. bi de öm baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 xeske benim de o kadar cok sakalim olsa lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Böyle bişey nasıl acımaz ya? Valla geçmiş olsun mu diyeyim, kolay gelsin mi diyeyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Adamlar iyi calismis gibi duruyor Bu arada o nasil bir sakal hakikaten :) Daha 3 seans yapilir ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Adam isvec kürdü. Olcak tabi sakal Adeta bir jimmy durmaz. Su tip ustunden irkcilik yaparsin rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Tesekkurler millet :) @fiz abi ben 5 yildir yilda 1 hafta gelip gidiyorum lan sddgsd ilk defa kendim icin bisey yaptim söyle napim eheh @Esh Aynen iste tepe baya acilmisti. Ben umutluyum sonuctan, arkaya ve öne yogun sayida ekim oldu. Kisin yaptirmak daha mantiklimi bilemiyorum netekim benim sacekimisonuclari'ndan takip ettigime göre ilk 10 gun kabuk dökene kadar kritik bi surec. Mikrop kapmamasi önemli. Ben bu ay full evden calistigim icin benim icin tam sirasi oldu yaptirmanin. Disari falan cikmiyorum bi 10-12 gun sureci duzgun atlatabilmek adina. Sonra hersey assagi yukari ayni. Edit: lan ankarali adamim ben ne kurdu ahah sdkgh irkcilik bana hic denk gelmedi daha isvecte heh @reyou sakalin alindigi noktalardan tekrar cikmiyo tabi. Ama homojen aldiklari icin farkedilmiyo (önceki islerine baktim, iz falan hicbisey kalmiyo). Bide sakal belgrad ormani gibi olunca bisey farkedilecegini sanmiyorum sdfg. Farkedilecek bisey olursa bile umrumda degil ben o kismi hep kesiyorum zaten. @marksman kafayi sifira vurup sakali da biraz birakmayi denedim yok abi olmuyo bana sdf. Cekik gözlerle cin mali bedük gibi oluyorums dgkh @dasaaa sakal da ekiyolar sdgh @rewendor abi söyleki operasyon sirasinda zaten sakinlestirici ve lokal anestezi ile hicbisey hissetmiyosun. Hissettigin an anestezi yapiliyo direk. Yalniz böle sktriboktan yerlerin bazilari anestezi de yapmiyolar galiba, anestezisiz kesinklikle dayanilacak is degil onu net söyleyeyim. Ilk seansta pek agrim sizim olmadi. Yalniz dunki seans sonrasi biraz daha fazla hissettim agriyi, 3-4 saat sonra bisey kalmadi. Suan iyiyim mesela agrim sizim bisi yok. Tesekkurler millet tekrar. Simdi artik surec basladi, gelisme oldukca resim falan atar update ederim yaptiracaklar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 yok sac ihtiyacim var. oradan alir, buraya koydururdum. simdi anca fikra gibi popodan alabilirler baskan. o da cok olmaz bemce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 sakalı kafana ekince garip olmuyor mu ya? değişiyor mu yapısı ekim sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Valla benim doktor gögus sirt bacak heryerden aliyo sdgh. 1-2 örnegi var öyle, tepede 0 sac NW6 adami sacli yapip cikarmisligi var dgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 benim saçlarda epey seyreldi ama dert etmiyorum açıkcası,kısa kesim seviyorum zaten rahatsız oluyodum,ama ektirenleri görüyorumda hani o ilk günler... yok abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Flassh said: sakalı kafana ekince garip olmuyor mu ya? değişiyor mu yapısı ekim sonrası Valla onu bilemiyorum henuz, ektirenler memnun, acik kapatmak icin basarili oldugunu söyluyolar. Sertlik olarak ne durumda olur bilemiyorum, o kök oraya uyum saglayip yapisi degisiyo olabilir. Bakalim görcez artik :) mytheron said: benim saçlarda epey seyreldi ama dert etmiyorum açıkcası,kısa kesim seviyorum zaten rahatsız oluyodum,ama ektirenleri görüyorumda hani o ilk günler... yok abi.. Bende senin gibi diyodum ehehe :) Benimde kafaya taktigimdan degil aslinda 2 yildir bakip hatta bu ne emenike falan öyle yaptirip yaptirmamakta hep bi muhallaktaydim. Sonra baktim böyle 1 ay evden calisicam falan firsat olunca dedim yaptiriyim ciksin aradan sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 niye abi 1 ay fileli geziyorsun, sonra hayat boyu saçın oluyor lan ben ektireyim diyince ne sakal var ne sırt bacak gögüs kolda var sdf yakın gelecekte mafyası çıkar belki x kişisinden alıp bana ekeriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Ahahah olm senin sacin arkasi yeter hayvan gibi sac var sende arkada. File pazartesi cikiyo buarada, sonrasinda acik. Bide bu surec rahat 7-8 ay surecek toplanip guclu cikmasi falan. 3-4 aya kadar bisey olmaz yani sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 abi şu olayın her şeyi güzel de ekim sonrası sağlığına kavuşup saçları uzattığında kafandaki o net saç çıkış çizgileri beni tilt ediyor. bi de bunun laciverti sakal olayı var çizdiriyolar lazerle falan. örnek pics http://www.sacekimiresim.com/wp-content/uploads/2011/06/fue-sac-ekimi-sonrasi.jpg https://i.ytimg.com/vi/Kel9e4DE70g/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Abi o cizgi olayi tamamen doktorun kabiliyetine bagli bisey. Bazi doktorlar o cizgiyi cok dogal yapiyolar. Tanimadigin adamda zaten hic anlasilmiyo "dur bi sacinin önunu kanirtip bakam o cizgi ne" diye sormadigin surece sdg görucez bakalim benimki nasil olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 geçmiş olsun kanks. sonuç beklediğin gibi olur umarım. update bekliyoruz sürekli :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 sac ektirdikten sonra istanbulda avm gezmek sevaptir, gittin mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Ne gezmesi abi, eve kapattim ben kendimi mikrop falan kapar zarar görur diye 3,5 atiyorum sdgf. Angaradayim hem ben eheh @hacibaba tenks, update gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Korax güle güle kullan saçları, sıkıntısız uzar umarım. Saça donör lazım olursa haber verin asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Gecmis olsun. Uzayınca peki sakaldan alınanlar farkedilmiyor mu ? Birde başka birinden alınabiliyor mu sac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Tesekkurler <3 Sakal kismi icin ben baktim bi kac sonuca, yani önceki halini görunce evet farkedebiliyosun ama asiri bi fark yok. Bide sakal benimki gibi olursa pek bi fark olacagini sanmiyorum. Baska birisinden alinip yapildigi gibi bi örnek görmedim ama biyerde okumustum baskasindan alinip test edildiginde sac kökleri organ gibi doku farki riski yok diye, nekadar dogru bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 wtb saç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Abi kil her yerden alinabiliyosa gotumden komple bi mahalleye sac ekerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 aslında diyecen 2 bacağı komple kafaya ekin, sonra gelsin rasta ahhah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar