Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç Ekimi


Grego

Öne çıkan mesajlar

Tesekkurler millet :)

@fiz abi ben 5 yildir yilda 1 hafta gelip gidiyorum lan sddgsd ilk defa kendim icin bisey yaptim söyle napim eheh

@Esh Aynen iste tepe baya acilmisti. Ben umutluyum sonuctan, arkaya ve öne yogun sayida ekim oldu. Kisin yaptirmak daha mantiklimi bilemiyorum netekim benim sacekimisonuclari'ndan takip ettigime göre ilk 10 gun kabuk dökene kadar kritik bi surec. Mikrop kapmamasi önemli. Ben bu ay full evden calistigim icin benim icin tam sirasi oldu yaptirmanin. Disari falan cikmiyorum bi 10-12 gun sureci duzgun atlatabilmek adina. Sonra hersey assagi yukari ayni.
Edit: lan ankarali adamim ben ne kurdu ahah sdkgh irkcilik bana hic denk gelmedi daha isvecte heh

@reyou sakalin alindigi noktalardan tekrar cikmiyo tabi. Ama homojen aldiklari icin farkedilmiyo (önceki islerine baktim, iz falan hicbisey kalmiyo). Bide sakal belgrad ormani gibi olunca bisey farkedilecegini sanmiyorum sdfg. Farkedilecek bisey olursa bile umrumda degil ben o kismi hep kesiyorum zaten.

@marksman kafayi sifira vurup sakali da biraz birakmayi denedim yok abi olmuyo bana sdf. Cekik gözlerle cin mali bedük gibi oluyorums dgkh

@dasaaa sakal da ekiyolar sdgh

@rewendor abi söyleki operasyon sirasinda zaten sakinlestirici ve lokal anestezi ile hicbisey hissetmiyosun. Hissettigin an anestezi yapiliyo direk. Yalniz böle sktriboktan yerlerin bazilari anestezi de yapmiyolar galiba, anestezisiz kesinklikle dayanilacak is degil onu net söyleyeyim. Ilk seansta pek agrim sizim olmadi. Yalniz dunki seans sonrasi biraz daha fazla hissettim agriyi, 3-4 saat sonra bisey kalmadi. Suan iyiyim mesela agrim sizim bisi yok.

Tesekkurler millet tekrar. Simdi artik surec basladi, gelisme oldukca resim falan atar update ederim yaptiracaklar icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

sakalı kafana ekince garip olmuyor mu ya? değişiyor mu yapısı ekim sonrası


Valla onu bilemiyorum henuz, ektirenler memnun, acik kapatmak icin basarili oldugunu söyluyolar. Sertlik olarak ne durumda olur bilemiyorum, o kök oraya uyum saglayip yapisi degisiyo olabilir. Bakalim görcez artik :)

mytheron said:

benim saçlarda epey seyreldi ama dert etmiyorum açıkcası,kısa kesim seviyorum zaten rahatsız oluyodum,ama ektirenleri görüyorumda hani o ilk günler...
yok abi..


Bende senin gibi diyodum ehehe :) Benimde kafaya taktigimdan degil aslinda 2 yildir bakip hatta bu ne emenike falan öyle yaptirip yaptirmamakta hep bi muhallaktaydim. Sonra baktim böyle 1 ay evden calisicam falan firsat olunca dedim yaptiriyim ciksin aradan sdg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu olayın her şeyi güzel de ekim sonrası sağlığına kavuşup saçları uzattığında kafandaki o net saç çıkış çizgileri beni tilt ediyor.

bi de bunun laciverti sakal olayı var çizdiriyolar lazerle falan.

örnek pics
http://www.sacekimiresim.com/wp-content/uploads/2011/06/fue-sac-ekimi-sonrasi.jpg

https://i.ytimg.com/vi/Kel9e4DE70g/maxresdefault.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tesekkurler <3

Sakal kismi icin ben baktim bi kac sonuca, yani önceki halini görunce evet farkedebiliyosun ama asiri bi fark yok. Bide sakal benimki gibi olursa pek bi fark olacagini sanmiyorum. Baska birisinden alinip yapildigi gibi bi örnek görmedim ama biyerde okumustum baskasindan alinip test edildiginde sac kökleri organ gibi doku farki riski yok diye, nekadar dogru bilmiyorum ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...