Celtics Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Beğendim. Seneye Recep 6'yı çıkaracakmış, araya en azından bunu sıkıştırması iyi olmuş. (tu) https://www.youtube.com/watch?v=3pOMju_sRfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 dikkat şahan çıkabilirdeki en kötü karakterdi, gitmiş ona çekmiş filmi iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Tekirdağ Kızanı 4 saat önce yıne yapmıs adam fılmı abı bence karakter yaratmada bır numara kayhanda ole tebrıkler bro ben belayımmm ulennnn hehe oraya bayıldum ya healal olsun sna hacıabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 https://youtu.be/P5hnHmsUjn4?t=1m9s ulan burdaki karakterindeki o sertlik falan yok saçma bi şey yapmış hiç benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ya of baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Recep Ivedik'ten iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 filmi vermiş zaten yine sdfs. fragman dışında pek bir şey olmaz. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 bu adamın film yaptığı karakterlerin skeçlerdeki karakterlerle tek bir benzerliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Kodumun sevimsizinin barzo karakterlerden yediği para yetmemiş belli ki. İsraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 cumali ceber'den sonra, recep ivedigin cakmasi olacaksa da bir tek ben yaparim diyip abanmis heralde. o degil de, bu filmin arifv216 izlenme sayisini gecme ihtimali bile cok trajik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 neden arif v 216 türk sinemasının yüzakı mı? bir zamanlar anadoluda, kış uykusu'nu örnek versen anlayacağım. bunların hepsi gişe filmi. cmylmz daha fazla para harcadı diye farklı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 tam bir forgiver, allah yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 oha çok iyi olmuş önsatıştan alıcam hemen bilet. gece 00:00 seansında kayhan kostümümle akasya avm'deyim gençler selam çakışırıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Biyik said: https://youtu.be/P5hnHmsUjn4?t=1m9s ulan burdaki karakterindeki o sertlik falan yok saçma bi şey yapmış hiç benzemiyor said: Dilara Dilara 9 yıl önce hahahahaha ya bu sahan kayhan icinde film yapsin :D YANITLA 5 painkiller85 painkiller85 2 ay önce Dilara dileğin gerçek oluyor :) YANITLA Samet Özten Samet Özten 9 saat önce Sen kahin misin Dilara? :) YANITLA hakki siyak hakki siyak 7 saat önce 9 yıl sonrasını görmek :D YANITLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 bir sonraki şahan filmi için topic açanı banlayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 kayahan biopic sansiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=bipze5coPK8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 lan ben de kayahan diye okuyup girdim, kizi yeni album mu cikarmis adamin arsivinden diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 samaella deliverlamis, bi raki koyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 lan actim kayahan belgeselini izliyorum. gozlerim doldu amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar