imamizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Daesu said: dana babandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 zayıflıyorum zaten liposakşına gerek yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 bu arada saydığın özelliklerdeki bir adamın doğumgünü hediyesi kavramına çok önem vereceğini sanmıyorum. hediye olarak almaktan en mutlu olacağı şey muhtemelen paradır. para ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ne tembel insanmışsın ya, türkiyede warhammer ürünleri satan yerleri googlela telefon aç sor. al angaralıymışsın paticik topici bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 uğrarım bugün pegasus'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 feverfeverray said: warhammer en sevdiği oyun sanırım. tişörtlerini falan giyiyo hatta. var mı türkiyede dediğin collection box? link alabilir miyim varsa, tenks. beşiktaş'ta pegasus oyuncak var, boyasıydı kutusuydu satıyor. sipariş de alıyorlar 1-2 ay sonra getirmeli. resmi distribütörü (ama web sitelerine koymuyorlar ne hikmetse) çoğu ürün de games workshop'un kendi sitesinde sattığından ucuz (shipping'i eklemeden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 imamizer said: Daesu said: dana babandır beni karistirmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-efsane-karakutu-atari-2600-konsol-sorunsuz-full-sistem-519738987/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 feverfeverray said: warhammer en sevdiği oyun sanırım. tişörtlerini falan giyiyo hatta. var mı türkiyede dediğin collection box? link alabilir miyim varsa, tenks. lego techniclere baya baktım bu arada, lego'nun architecture studiosu mu ne var. çok pahalı ama işte. biraz ucuz olsa lap diye onu alırdım, çok istiyor çünkü. en son bmw'nin motorunu almıştım technic hediyesi olarak. İstanbul'da oturuyorsan Beşiktaş'ta Pegasus Oyuncak var Warhammer için. https://www.facebook.com/PegasusOyuncak/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 1080ti alsana çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 teşekkürler Cokomantis & nyks. Ankara'daki Pegasus'a giderim bugün ya da yarın. 1-2 ay sürecekse onu da artık içimden geldi hediyesi olarak alırım. Kesin bayılır çünkü Warhammer hediyesine, bir de boyamalı etmeli, uff. @zipzip çok güzel fikir de, hem çok pahalı, hem de kasa toplayacak zaten autocad ve 3dsmax için. daha 1 senesi vardır bu planın ama, o zamana ayarlarım bir şeyler. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 feverfeverray said: zayıflıyorum zaten liposakşına gerek yok! http://www.hobix.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 benim dediğim pegasus beşiktaş'taki yalnız, ankara'daki random bi yer çıkabilir. games workshop'un sitesinde store finder falan olması lazım, ordan bi bak. he neyse ordakinde de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 feverfeverray said: warhammer en sevdiği oyun sanırım. . şimdi bu warhammer işi biraz karışık, 40k mı, fantasy mi, yoksa yeni çıkar sigmar mı ister? isterse bunların altında çıkan fraksiyonlardan hangisini ister? gerçi sen biliyorsundur, sahip olduğu modeller var mı, onlara ek mi yapmak ister yoksa yeni mi kurmak ister 40k üzerinden gidersek, kabaca başlangıç için https://www.games-workshop.com/en-AU/Warhammer-40-000?N=122619591+2579605927&Nr=AND%28sku.siteId%3AAU_gw%2Cproduct.locale%3Aen_AU_gw%29&Nrs=collection%28%29%2Frecord%5Bproduct.startDate+%3C%3D+1516128960000+and+product.endDate+%3E%3D+1516128960000%5D https://www.games-workshop.com/en-AU/Warhammer-40-000?N=122619591+3845997413&Nr=AND%28sku.siteId%3AAU_gw%2Cproduct.locale%3Aen_AU_gw%29&Nrs=collection%28%29%2Frecord%5Bproduct.startDate+%3C%3D+1516129080000+and+product.endDate+%3E%3D+1516129080000%5D önerilebilir... tr için bu adamlar satıyormuş bak bilmiyordum, bende mi alsam :) https://urun.n11.com/diger/warhammer-40000-start-collecting-tau-empire-baslangic-kutusu-P209528922?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIjp-ZhKrc2AIVBd0bCh3fWAIEEAQYBCABEgJKYPD_BwE&gclsrc=aw.ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Benim bildiğim ve önünden bir iki kere geçmeyle gördüğüm kadarıyla, burası da bildiğimiz Pegasus oyuncak. Sadece 2,5 senedir Ankara'da olduğum için emin olamıyorum. Bilen biri akıllandırır beni zaten. Warhammer 40K olmalı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 40k ama kimlerden alacaksın oda önemli olabilir space marin eldar tau ork vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ya alır bi değişm kartı ne büyüttünüz tamam hepiniz çok iyi biliyosunuz wh evrenini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 bu arada pegasusun sitesinin bin yıllık olduğu gerçeğini göz ardı ederek, sitelerinde warhammer ile ilgili bir bilgide yok :( veya ben bulamadım http://www.pegasusoyuncak.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 https://www.facebook.com/pg/GrimdarkHD2016 yukarda soylenenlere ek olarak Grimdark var Kadikoy'de.. baya lisansli urun var.. Ankara'da istedigini bulamazsan telefonla vs sorarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Glatheros said: 3.biraz paraya kıy, sadece bu erkek sevgilin için değil ileriye yatırım olarak düşün, cinsiyet fark etmeksizin işe yarar: burdaki modellerden zevkine göre seç insan bi spoilera koyar. Ama güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 değişim kartı ile şirket içi yılbaşı çekilişi gibi olur zira işin espirisi zaten kutuyu/paketi açtığı zaman yaşanacak his, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Ya ben çok sevinsin istiyorum, evet. Çok sevdiğim bir birey çünkü. Coil yapmak için matkap istiyordu, onu yılbaşı çekilişinde hallettik gibi. Aa çok güzelmiş diyip kenarı atacağı bir şey olmasın. Lego Technic'ten aldığım motoru bozup bozup tekrar yaptı defalarca mesela. Warhammer hediyelerine bayılacaktır diye düşünüyorum. En kısa zamanda Pegasus'a uğrar, görüşürüm. Olmadı Grimdark'ı ararım, belki rica üzerine kargolarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 karar verildiyse şu benim cüzdan işine bi baksanıza ya, hijack'liyorum pls sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Al abi, başlık senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 hiç modeli var mı peki? yoksa setler var, gw linkinde gibi misal, yoksa tek tek satılanlardan eksiklerini tamamlarsın falan, misal space marinleri varsa ekstra sm hediye yerine ne biliyim bir Land Raider falan, veya dreadnought gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar