ad3m Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Clickleyince (sayfanın random bir yerine) düzelmiyor mu? Script sonradan yüklenen içerikleri düzeltmiyor zaten o yüzden click/scroll eventlar ekledim. Ps : scroll event yokmuş paticik için ekledim artık farkına varılmaz sayfada gezerken (tabi scroll ile dolaşıyorsanız dsfsd) otomatik convert eder eski youtubeları. Fakat unutmamakta fayda var spoiler içinde açılan içerik için illaki click ya da scroll yapmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 şimdi gördüm bunu efsane olmuş +rep vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ad3m said: Benim değil sitenin problemi o its not the addon we need, its the addon we deserve u.u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Yükleyebildin mi sen hibster sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 yok uğraşamıyorum ben böyle şeyler hata verince (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Gerge postunda said: Tampermonkey ile Safari'de sorunsuz calisiyor burada. demişti bir dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ad3m said: Ps : scroll event yokmuş paticik için ekledim artık farkına varılmaz sayfada gezerken olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Wikipedia.kim'e Google redirect edemiyordu bende, sunu ekledim: if(unsafeWindow.top == unsafeWindow.self){ document.addEventListener('DOMNodeInserted',function(e){ window.setTimeout(function(){ var rl = document.querySelectorAll('a[onmousedown*=return rwt]'); for (var l=0;l<rl.length;l++) rl[l].removeAttribute('onmousedown'); }, 250);} , false); } Ikinci bir script yaptim simdilik ama bir bak istersen soruna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 İlginç ben de problem olmuyordu fakat gereksiz birşey zaten kaldırdım o yüzden. (Panelden aç/kapa yapılabiliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 cryptocurrency mining uyarısı verdi bana şimdi ya redditten bir imgur linkine tıkladım, adguard uyarı verdi mining yapmaya çalışıyor diye :( voiletmonkey kullanıyorum btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 violetmonkey ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 cizız so cahil işte şu scripti açmak içni gerekli chrome extensionı ama anladığım kadarıyla sorun 0imgur da. 0imgur said: imgur'a giremeyenler üzerinden mining yapmaya çalıştığı için kullanmayı bıraktığım eklenti. 1 14.01.2018 23:01 gosou tam olarak mining yapmak için popup ile izin istemektedir. izin vermezseniz imgur kullanımınızı engellemiyor. ayrıca zannedersem izin verseniz de sadece o oturum için mining yapıyor, sayfayı kapattığınızda mining devam etmiyor. --- spoiler --- 0imgur.com would like to use your computing power you can support 0imgur.com by allowing them to use your processor for calculations. the calculations are securely executed in your browser's sandbox. you don't need to install anything. allow for this session - cancel --- spoiler --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 uyarıya sağ tık > block element > sağ altta create'e tık bunu ilk posta ekleseniz olur aslında, her albüm açmaya çalıştığınızda çıkıyor çünkü uyarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 yok, 0imgurlu herhangi birlik hatta ana sayfasında çıkıyor. yoktu hiç şimdiye kadar. albümle ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 bu scripte 4chan i de ekleyebiliyor muuyhuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 https://gfycat.com/ u da mı engellemişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Açılıyor? https://gfycat.com/TenseScientificDogfish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 ya hazır elin değimişken wiki adreslerini de wikizero'ya değiştiren bi satır da eklesen tadından yenmez şunu https://en.wikipedia.org/ şuna https://en.0wikipedia.org/ aynı şekilde tr versiyon da https://tr.wikipedia.org/ https://tr.0wikipedia.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 valla wiki olayı muhteşem olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Zaten wiki redirect var ki scriptte :/ Ps: varsayılan kapalı geliyor menüden aktif etmeniz lazım. Ana sayfada menüye nasıl erişebileceğinizi anlatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 söylenmiş olabilir ama şu "mining için kullansın mı pls" olayı çok fazla çıkıyor, ona bi kere hayır desem de bi daha çıkmasa? yok mudur bi ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Mobil Firefox'a teşekkürler buradan. Sayesinde mobilde de imgur ve wiki çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 User script ile js load edilmeden bloklayamıyorsun bu yüzden beni aşan bir durum o. Ublock origin kullanıyorum o engelliyor benim için bloklayamadığını da manual engelliyorum yine ublock ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 manual deniyim ben de adguard ile neyse beceremedim das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar