bitcoin go
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Yurt Dışı Alış Verişe Ek Vergi
Amazon icon purse.io kullanin btc ile.
Ya da entropayden acc oluşturup ordaki sanal karta yukleyin. Zaten az komisyon aliyor. O kartla yapin pasa gibi alisverisinizi.
Çare çok.
Devlet kendini zeki sanıyor.
Ya da entropayden acc oluşturup ordaki sanal karta yukleyin. Zaten az komisyon aliyor. O kartla yapin pasa gibi alisverisinizi.
Çare çok.
Türk siteleri BTC'yi çok uçuk fiyattan satıyor ve BTC transfer ücretleri çok yüksek, o iş yalan olur.
Sanal, entropay vb. birşey olabilir.
Banka üzerinden nasıl yansıtacaklar anlamadım açıkçası.
Vergi mükelleflerinden alıcaz ama Amazon'dan alamıyoruz sizin harcamalarınıza direk ekleyecez moduna mı girdiler.
Vergi mükelleflerinden alıcaz ama Amazon'dan alamıyoruz sizin harcamalarınıza direk ekleyecez moduna mı girdiler.
Ethereum alirsin o zaman
Sonra da istedigin yerde convert edersin, ucuza hallolur.
Abi illa tek tek yazmayalim =)) Düşününce cikar yol cok
Sonra da istedigin yerde convert edersin, ucuza hallolur.
Abi illa tek tek yazmayalim =)) Düşününce cikar yol cok
Türk siteleri BTC'yi çok uçuk fiyattan satıyor ve BTC transfer ücretleri çok yüksek, o iş yalan olur.
Bilmiyorum ama alım anında karşı taraf ben vergi vs. vermiyorum derse (yada fiyata yansıtmaz ise) sana alım anında fiyata göre ek vergi binip kredi ekstrem kısmına öyle yansır (yada site blocklanır). Misal 100 tl tutan bir yurt dışı alımı yapıyorsun ama senden çıkan para 118 tl olarak alımlar kısmında gözükür.
Adamlar ülkeyi nasıl bir çukurun içine sokmuşsa her kesimden vergiye abandı. İlk başta bunu izleyecek eleman sayıları olmadığı için büyüklere el atacaklar steam, apple store, psn vs. daha sonra tüm yurt dışı alımlara el atarlar. Elinde sonunda online alımda ek %18 vergi türk kredi kartı kullanıyor isen s.ke s.ke alınacak gözükmekte.
Bunun teknik olarak nasıl yapılabileceği konusunda şüphelerim var. Astarı yüzünden pahalıya gelecek bir uygulama gibi duruyor.
borsalara cok sararlarsa sahistan alirsin btcyi, yine sikinti olmaz.
sineği sıkıp yağ çıkarmak sdfs
EHONOMİ COH EYİ mk oçları insanların her bokuna burnunu sokup hayatı biraz daha yaşanmaz hale getirmek için ellerinden geleni yapıyolar
EHONOMİ COH EYİ mk oçları insanların her bokuna burnunu sokup hayatı biraz daha yaşanmaz hale getirmek için ellerinden geleni yapıyolar
herkes bi koleligini bilecek abi. en ufak yerden boslasalar bosaltiyosunuz amazonu newegg i. insan gibi bisi aldiginiz yok ki?
korsan cdlere bandrol takip vergi almayi basarmis bir devletin onunde kim durabilir ha kim :P
- 5 hafta sonra ...
ne oldu %18 vergi gidiyor mu karttan ? başladılar mı kesmeye ?
limit 22 euro olmus
eur deger kazandi diye yaptiklarini dusunuyorum
~27$ su an
~27$ su an
zaten eskidende vardı gümrük vergisi sadece onu mu düşürdüler 27 dolara ? karttan direk %20 kdv kesme yok mu ?
Çare çok.
ben de bunu anlamıyorum işte.
niye ben "ÇÖZÜM" bulmak zorundayım? niye kısıtlanmak zorundayım? niye haklarım benden çalınıyor?
insanların bu rahat tavırlarını da anlamıyorum.
- Youtube yasaklandı gogo VPN
- Facebook yasaklandı gogo TOR
- Wikipedia yasaklandı gogo Wikiwand
- Yurtdışı Alışverişine engel geldi gogo Bitcoin
çok kurnaz, çok zeki insanlarız valla.
oteki alternatifin bul 30 milyon secmen secim kazan basa gec ne istiyorsan yaptir..
su anda agzini acsan fetocu maocu pikikici ayrilikci dismihrak oso isid dinsiz gezidi atayiz filan oluyorsun cunku..saniyesinde gomuyorlar..
su anda agzini acsan fetocu maocu pikikici ayrilikci dismihrak oso isid dinsiz gezidi atayiz filan oluyorsun cunku..saniyesinde gomuyorlar..
adapte oluyosun abi
başka napıcaksın? yotube yasaklandı diye sokağa çıkıp tomalanmayacak insanlar.
onun için piramidin en altındakileri kaybetmek gerek.
başka napıcaksın? yotube yasaklandı diye sokağa çıkıp tomalanmayacak insanlar.
onun için piramidin en altındakileri kaybetmek gerek.
Çare çok.
ben de bunu anlamıyorum işte.
niye ben "ÇÖZÜM" bulmak zorundayım? niye kısıtlanmak zorundayım? niye haklarım benden çalınıyor?
insanların bu rahat tavırlarını da anlamıyorum.
- Youtube yasaklandı gogo VPN
- Facebook yasaklandı gogo TOR
- Wikipedia yasaklandı gogo Wikiwand
- Yurtdışı Alışverişine engel geldi gogo Bitcoin
çok kurnaz, çok zeki insanlarız valla.
Bunun adı adaptasyon abi.
Ben de isterdim bu basit haklarımızı bi dilekçe ile geri alalım, medeni olalım.
Ama sistem seni alternatif yollara itiyor, zeka yakıştırıyor. Maalesef.
Ben de isterdim bu basit haklarımızı bi dilekçe ile geri alalım, medeni olalım.
Ama sistem seni alternatif yollara itiyor, zeka yakıştırıyor. Maalesef.
- 3 hafta sonra ...
gunaydin
yakında başlamıyor, başladı. steamde fiyatlar dğeişmedi henüz ama kdv yazıyor bişey alırken
Sıkıntı o işte ne olacağı belirsiz steam yada oyun firmaları bu ek kdv'yi kendilerinden çıkmasına razı olacak bir dünya düzeni kafasında olmadığına göre; şu an fiyatlara yansımayan bu %18 ek bindirme çok yakında fiyatlara da yansır. Şimdilik sözde evet oyun alımında kdv içinde deniyor ama ben fiyatların bu şekilde kalacağına inanmıyorum.
Bu ülkede hiçbir zaman güzel bir şey olmaz. Gabe siz rahat olun babalar kdv size yansıtmayacağız diyecek göbekli kişilikte biride değil, sonuçta herif parayı steam ile bulduğu gibi Half Life serisini bile bir köşeye atmış.
Bu ülkede hiçbir zaman güzel bir şey olmaz. Gabe siz rahat olun babalar kdv size yansıtmayacağız diyecek göbekli kişilikte biride değil, sonuçta herif parayı steam ile bulduğu gibi Half Life serisini bile bir köşeye atmış.
iyi de bunu devlete nasıl ödeyecek steam? steamin türkiyede vergi mükellefi miki? steam fırsattan istifade %18 kdv alıyorum ayağını bizi öpüyor olmasın asdf
Öne çıkan mesajlar