paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 sen şansa bağlanıyormuşsun internete demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 bakir en eski teknoloji degil mi nasil yok ya gajsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Turknet'in upload'ı az ya ben kablonetten 55 liraya 5 mbit upload alıyorum tam yayıncı dostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 hangi paket o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 photographer said: Turknet'in upload'ı az ya ben kablonetten 55 liraya 5 mbit upload alıyorum tam yayıncı dostu kotasız? türknetin uploadı az ama ona yönelik bir paket getireceklerdi. hatta onlinedan yazıp konuşunca hızını düşürme karşılığında uploadı yükseltebiliyormuşsun gibi bir söylenti vardı bi ara hiç denemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 uydunetin uploadı kotasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 2 mbit ama sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 5 mbit benimki. değişiyor sanırım 25 mbit altı 2 mbit, 25 mbit'te 4, 50 mbit'te 5 veriyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 kendi bölgelerinde (YAPA) uploadı 4mbitmiş türknetin ben YAPA'da olmadığımdan 2 alıyorum sanırım. gerçi 75mbiti veriyorlar öküz gibi kendi bölgeleri olmasa da, lan acaba YAPA'ya falan mı geçtik eve geçince bi test yapayım upload için de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 O paket bu son değişiklikler olmadan hemen önce 2 sene taahhüt verdiğim paket. 1. senesi doldu. şimdi ikinci senesinin içerisindeyim. 50 gb AKN'li limitsiz internet pakedi. Upload'ı kotaya saymıyorlar sadece download geçerli. Onda da 50 den 16 mbit'e düşüyor hızım. Bunu da umursamıyorum. Önemli olan benim için upload. 4000 bitrate ile 720p 60fps yayınım baya akıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Turknet'in en büyük iki sıkıntısı şu: 1) Servis. Parasını versen bile eve gelip kurmuyorlar. Her şeyi kendin halledersen çalışıyor. 2) CGNAT: Carrier grade nat yüzünden dış IP adresi alamıyorsun, dolayısıyla dış IP'ye dayalı uygulamalar çalışmıyor (mesela geçici olarak vpn server falan test edeceksen patlıyorsun) Onun dışında gayet memnunum ben. Bir ara ping ve speedtest sonuçlarını da yapıp paylaşacağımç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Halp Bu dingiller neti kestiler. Uygulamada aktif gozukuyor Ama bana pass gondermediler Bu uygulama pass i degil herhalde onu yemedi Tel de acmiyor adamlar sdf. Kaldim boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 netspeed'e pazartesi evrak gönderdim çarşamba açtılar. 40mbit sabit alıyorum. 50ye kadar destekliyor demişlerdi ama olsun baya stabil. kablonetten -13tl'ye gelip üstüne +15mbit hız oldu. çok da iyi oldu pakette upload da 4mbit, 3,5-3,8 alıyorum onda da yurtiçi http://www.speedtest.net/result/7165554336.png ama yurt dışı çok düşüyor hız. 18mbitlere falan geliyor dl. yur tdışı http://www.speedtest.net/result/7165571816.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Çoğu içerik yurt dışında değil mi abi zaten ya? Şuan hem yurt içi hem de yurt dışı için hız anlamında en stabil olanı Superonline sonra Kablo galiba 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 "roket adam" said: Turknet'in en büyük iki sıkıntısı şu: 1) Servis. Parasını versen bile eve gelip kurmuyorlar. Her şeyi kendin halledersen çalışıyor. getirdiler bunu: https://turk.net/evde-kurulum-hizmeti/ bir de türknet varken neden netspeed? türknet daha fazla hız sunmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 "roket adam" said: Turknet'in en büyük iki sıkıntısı şu: 1) Servis. Parasını versen bile eve gelip kurmuyorlar. Her şeyi kendin halledersen çalışıyor. 2) CGNAT: Carrier grade nat yüzünden dış IP adresi alamıyorsun, dolayısıyla dış IP'ye dayalı uygulamalar çalışmıyor (mesela geçici olarak vpn server falan test edeceksen patlıyorsun) Onun dışında gayet memnunum ben. Bir ara ping ve speedtest sonuçlarını da yapıp paylaşacağımç. cgn dediğin herkese aynı ipyi vermeleri değil miydi? telekomda yapıyor bunu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 "roket adam" said: 2) CGNAT: Carrier grade nat yüzünden dış IP adresi alamıyorsun, dolayısıyla dış IP'ye dayalı uygulamalar çalışmıyor (mesela geçici olarak vpn server falan test edeceksen patlıyorsun) bunu da şimdi hatırladım bir röportajda söylemişlerdi elimizde yeterli ipv4 adresi yok diye, ekstra özel istek ve yüksek fiyatla sanırım veriyorlarmış ama diğer isplerde de sıkıntı bu tüm dünyada olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 paradoksalkedi said: "roket adam" said: Turknet'in en büyük iki sıkıntısı şu: 1) Servis. Parasını versen bile eve gelip kurmuyorlar. Her şeyi kendin halledersen çalışıyor. getirdiler bunu: https://turk.net/evde-kurulum-hizmeti/ bir de türknet varken neden netspeed? türknet daha fazla hız sunmuyor mu? Reyiz işte para verdim aldım bu hizmeti yine ne biri geldi, ne aradı sordu öyle diyeyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 hadi ya? ne kadar oldu? paralı hizmete de gelmiyorlarsa türknet baya rng olmuş herhalde bende hiç sorun yok ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 vodafon da tavsiye edebilirim, kurumsal olarak aldığım için tarife değişikliği falan çok sıkıntılı ama ondan sonra bi sıkıntı yaşamadım. Diğerlerine göre biraz pahalı ama olsun.vdsl 64mbit aldım, baştan 20mbit verdiler, sonra 2 kere 50mbit verdiler, en sonunda da 77mbit te sabitlediler sağolsunlar. Daha da sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 CthuLhu said: netspeed'e pazartesi evrak gönderdim çarşamba açtılar. 40mbit sabit alıyorum. 50ye kadar destekliyor demişlerdi ama olsun baya stabil. ama yurt dışı çok düşüyor hız. 18mbitlere falan geliyor dl. Oyunlarda pingler nasıl? Şu aşağıdaki IP overwatch için, rica etsem ping atıp sonuçları paylaşabilir misin? 185.60.112.157 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 32 byte 84 ms til 243 g4 g4 kayip 0..84 ms fix.. netspeed yukaridaki ip pingi..16 ya kadar 1.4 1.5 aliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 14 15 gündür hala aktif hale getirecekler işin üzücü tarafı müşteri hizmetlerinden herhangi birisi ile iletişime geçemiyorum 1 hafta daha bekleyeceğim olmadı mevcut ttnet adsl bağlantıma 2 yıl daha taahhüt yaptıracağım 2 haftada geçiş yapılmaz mı ya ne kadar saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 oyy bağlandı 27mbit alıyorum nayyys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 cacodemon said: CthuLhu said: netspeed'e pazartesi evrak gönderdim çarşamba açtılar. 40mbit sabit alıyorum. 50ye kadar destekliyor demişlerdi ama olsun baya stabil. ama yurt dışı çok düşüyor hız. 18mbitlere falan geliyor dl. Oyunlarda pingler nasıl? Şu aşağıdaki IP overwatch için, rica etsem ping atıp sonuçları paylaşabilir misin? 185.60.112.157 64ms rocket league'de de kablonette 70-80 civarında kalıyordum bunda 50-60. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar