Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turknet?


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Burda bı yere daha yazmıstım. Uyarı olarak gene yazım

Evrakları gonderdım kabul oldu .İlk telefon hattını aldılar verdıler .Ama Adsl 1 ay felan beklettıler bı turlu baglamadılar. Neysekı iptal konusunda zorluk cıkartmadılar.

Ama Telefon baglandıgı ıcın fatura cıkarttılar. Bın turlu maıl , telefon felan sıkayet edıcem sole yapıcam dıe die onuda ıptal ettiler.

Iyımıdır kotumudur burdan cıkart
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba. Turk. Net kulla nıyorum yaklaşık 6 aydır 75 Mbps DL / 4 Mbps UL alıyorum hattan. Arızalara çözüm olarak Telekom ile aynı burada. Tabii ki benim Kırıkkale'de, ufak bir mahallede oturduğumu söylemem lazım. Büyük şehirlerde durum nedir bilmiyorum.

2. Bir hat daha alayım, birisini iş yeri için kullanayım diğerini de kendim streamlarım için kullanayım dedim. 2. Hatta başvurdum. 16 mpbs verebiliriz dediler, hat onu destekliyor dediler ( o sırada hatlarda bakım vardı) hat değerlerini kendim kontrol edip 35 mpbs verebildiklerini görünce başvuruyu yaptım ikinci hattı aldım ama şuan 16 mpbs ADSL veriyorlar. Bakalım 35 Mpbs e çıkartacaklarmı.

Arıza kayıtlarımın hemen hepsi için geri dönüş aldım, sadece 1-2 kere "çevir sesi yok" dediğimde "donanımsaldır o kendin kontrol et hattını" tarzı mesaj aldım. Daha detaylı açıklayınca hemen ilgilendiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Bir aya kontrat bitiyor. Buna geceyim diyorum, deneyenlerden deneyimlerini ogrenebilir miyim?


1 aya kontratın bitiyorsa hemen başvur gelip bağlasınlar. 1 ay dene nasılsa taahhüt de yok. iyi olanda çok iyi ama kötüyse dünyanın en kötü hizmet kalitesi var adamlarda. denemeden bilemezsin kısacası
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ankastre kutudan eve kadar olan bağlantıda sıkıntı yoksa denemeye değer bence. Bir de ankstre kutudan sizin evinize gelen kablo belli değilse, ilk bağlantıyı yapmaya gelen telekom yetkilisi uğraşmayıp gidebiliyor. Bende öyle olmuştu. Kutuya kadar hizmet verdikleri için elektrikçi çağırıp sıfırdan kablo çektirmiştim. Hala ara ara prime time ve haftasonunda hız düşme sorunu yaşasamda bundan sonra taahüt vermemeye ve kotalı internet kullanmamaya ant içtiğim için Turk.Net ile devam ediyorum. Teknik destek konusunda çok bir beklentiye girmemek için Turk.Net kullanmaya karar verirseniz mottonuzun şu olması lazım:

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
GERGE said:

Bir aya kontrat bitiyor. Buna geceyim diyorum, deneyenlerden deneyimlerini ogrenebilir miyim?


ben ağustostan beri türknetteyim, 3 ay falan davet ile beleşe geldi gerçi. 75mbps full alıyorum 3 hafta önce akşamları hız düşüşü başladı ama santraldenmiş komuşlarda da vardı düzeldi şimdi.

onun dışında hiçbir sorunum yok aknsiz 70 mbit full alıyorum tavsiye ederim.

tek sıkıntı bina içi tesisat falan kötüyse sıkıntı olabilir onda da gerçi artık ekipleri kurmuşlar sanırım 2018 itiabriyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
bilseydim refli link atardım ya bu kadar hype geldiğini :D neyse ben yine atayım, bu linkle abone olursanız bana ve abone olana 1 ay free geliyor: https://turk.net/p/NTJ18UD79TVR/

bir de ben başvururken geçen ağustosta 3 günde evraklar ulaşmıştı, 3. günün sonunda internet direkt açılmıştı ama şimdi yoğunluk nasıl bilmiyorum tabii.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...