aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 bilgiyi yanlis verince ne guzel oluyo, arif v 216nin acilis haftasonu 1.3 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 doğru bilgi baya https://boxofficeturkiye.com/haber/box-office-turkiye-enes-batur-hayal-mi-gercek-mi-454-bin-seyirciyle-gisenin-yeni-lideri-oldu--1183 * daha doğrusu toplam değil haftasonu izleyici sayısını geçmiş çıkıştaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 10 yıla ülkeyi ele geçirir :P milyonlarca çocuk muridi var daha büyüyecekler falan huh diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Tartışmaya gerek yok abi tüm zamanlar listesi şu işte https://boxofficeturkiye.com/tumzaman/?tm=1989 ülke kocaman bir "xd" olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Liste inanılmaz. Sadece ilk 10 da 4 recep ivedik değil geri kalan kısımda fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 titanik 181 hafta vizyonda mı kalmıs sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 paradoksalkedi said: doğru bilgi baya https://boxofficeturkiye.com/haber/box-office-turkiye-enes-batur-hayal-mi-gercek-mi-454-bin-seyirciyle-gisenin-yeni-lideri-oldu--1183 * daha doğrusu toplam değil haftasonu izleyici sayısını geçmiş çıkıştaki. arifin 3. haftasonu ile enesin ilk haftasonunu karşılaştırmak doğru bilgi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Fin said: titanik 181 hafta vizyonda mı kalmıs sdf olabilir, braveheart da 2 yila yakin kalmisti diyehatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Hay ben bu haber sitelerini, evet birinin ilk haftası diğerinin üçüncü (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 paticikten cikan en unlu jahrein mi simdi? cikan demeyelim de bir zamanlar uyeligi bulunan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 reyou said: paticikten cikan en unlu jahrein mi simdi? cikan demeyelim de bir zamanlar uyeligi bulunan asdf Dylann var abi 3 büyüklerin futbolcularla takılıp gazetelere manşet olan, ardından kitap yazan yazar arkadaşımız vardı spor psikolojisi üzerine. Ama Jahrein ve Noyan da fena değil. *** Geçen gün Kadıköy'de bi dükkanda bu adama benzettiler beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Ultima Online bile oynamış Paticik'lilerden Aslı Tandoğan'ı yedirmeyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 yarışma ayagına oy toplayıp kaçan 1 günlük bi karı vardı bide sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 orc_lord said: Ultima Online bile oynamış Paticik'lilerden Aslı Tandoğan'ı yedirmeyiz :D Aaa doğru Aslı Tandoğan da pati üyesiydi. Bir numaraya onu koymak lazım. Bu arada bi ünlü daha var şov dünyasından pati üyesi de nadir takılıyor ve gizli takılıyor :) Gerçi bayağıdır mesajını görmüyorum, lurker mı yoksa bıraktı mı emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 paradoksalkedi said: Tartışmaya gerek yok abi tüm zamanlar listesi şu işte https://boxofficeturkiye.com/tumzaman/?tm=1989 ülke kocaman bir "xd" olmuş. ben şuna bakmamıştım ya yıllardır. cem yılmaz filmlerini hep ilk 5 te sanıyordum. şuan bakınca neden cem yılmaz'ın boktan filmler yapmaya başladığını anlamış oldum sdfs. baya baya ne kadar leş film varsa tokatlamış cem yılmazı. aile arasında hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 şahan domine etmiş helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 düğün dernek e helal asıl tüplü sahne geldi aklıma güldüm yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 sonu çok kötüydü onun da ya. filmin yarattığı tüm havayı yok etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 https://m.youtube.com/watch?v=Jd9PUaIICmI&feature=youtu.be abi ahaha millet o kadar laf ediyordu da cekmisler iste unut gitsin ne abartiyorlar diyordum. bu video ne boyle, bu filme bir yiginla 10 yas alti cocuk gitti di mi of. milletin youtube videolarindaki seviye sundan yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Bu arada Ölümlü dünya muazzam film. Gidin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 cringe batur Hayal mi haHAA mı, bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 paticik'te açılmasaydı bari konusu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 µh said: https://m.youtube.com/watch?v=Jd9PUaIICmI&feature=youtu.be abi ahaha millet o kadar laf ediyordu da cekmisler iste unut gitsin ne abartiyorlar diyordum. bu video ne boyle, bu filme bir yiginla 10 yas alti cocuk gitti di mi of. milletin youtube videolarindaki seviye sundan yuksek Ulen iyi ki bakmışım buraya benim oğlan soruyordu. 8 yaşında. Götürmeyeyin. Çocuğu çok etkilemez belki ama yanında ben ne olurum belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Orkunla Enes aynı ajansta calısıyor bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 paticik saolsun tanimadigim butun sosyal medya fenomenlerini tanittiniz bana. ilginize hayranim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar