TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Franck Müller Grand Prix kol saatimi satıyorum. Bi kaç yıl önce hediye gelmişti ama istediğim başka bi saat var. Onu almak istediğim için bunu satıyorum. Hediye olduğu için hemen satmak istememiştim ama artık zaman aşımına uğradı bence asdf. Çok az kullandım. Akşama saatin resimlerini ve daha detaylarını paylaşırım. Elden İstanbul içine satmayı düşünüyorum. İnternetten escrow servisleri aracılığı ile de satabilirim. Hiç daha önce kullanmadığım için önce araştırmak istiyorum nasıl yapılır. Özelden mesaj atabilir ilgilenenler. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 zarraptan mı geldi ne iş? zafer sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 saat sakaş iş. resmen deriyle bir oluyor. deri hastalığı falan varsa sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 benim gibi konuya yabanci kardeslerim icin saatin sifir satis fiyati 39k tl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ben baktım fiyata sora 40kyı görünce heralde bu değildir dedim. o muymuş? araba falan hadi okeyde 40k'lık saat satılacak kıvama geldiyse paticik, gelir düzeyine göre madalya falan vermeye başlayalım bence. ortaya çıksın pati zenginleri. ekran kartı falan aldırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Benim omega ve rolexim vardı yok fiyatına satmıştım dükkan almak için zamanında. Satarken hic para etmiyor böyle şeyler. Hic unutmam omegayı levent sanayinin otaban kısmında vermiştim. Adama gel gidelim baktıralım saatte dedim. Yok abi seni gördüm yeter demişti. Gecen bitcointalk da btc satmaya kalktım. başıma neler geldi. Devir zor artık birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 mokoko said: ben baktım fiyata sora 40kyı görünce heralde bu değildir dedim. o muymuş? araba falan hadi okeyde 40k'lık saat satılacak kıvama geldiyse paticik, gelir düzeyine göre madalya falan vermeye başlayalım bence. ortaya çıksın pati zenginleri. ekran kartı falan aldırırız. 40 k lık saatin hediye gelmesi çok daha üst bir seviye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 mokoko said: gelir düzeyine göre madalya falan vermeye başlayalım bence. zaten odemeler aksiyordu iyi olur.. pati premium..avantajlar dunyasi..pati premiumun sizin icin sagladigi ayricaliklara hazir misiniz ?? oncelikle nick altiniza paketinize gore essiz bir sembol.. diamond paket 1-2-3 platinion paket 1-2-3 gold paket 1-2-3 silver paket 1-2-3 steel paket 1-2-3 iron paket 1-2-3 das yok mu das paket 1-2-3 gunun belli saatlerinde cikan glittering objeler.. sadece size ozgu fontlar..*paket icerigine bagli olarak degisebilir.. anlasmali uye isyerlerinden size ozel ayricaliklar pazarliklar da 2 durum yanina malbus olanagi opsiyonel 2 tl farkla malbus yerine teneke kola secenegi.. arkadasini getir kampanyasi ile aylik odemelerde taksit imkani -caktirmayin aylik odemeleri aylik odeme haline getiriyoruz - ayin sansli uyesine belli bolumlerde gecerli cakma moderatorluk imkani..-sikayet tusuna kuvvetli basis olanagi opsiyonel- bu ve bunun gibi essiz imkanlar icin gec kalmayin ..10 dakika icerisinde basvuranlara kredi kartina komisyonsuz odeme olanagi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 o nasıl hediye cidden yau, abd den tutuklama kararı çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Şu paticiğe tee adı Ultimatr zamanından beri üyeyim. Pepelek olduğu zamanlarını da bilirim. Ama arkadaş son zamanlardaki gibi zenginlik hiç görmedim ben bu ikinci elde. Megane Coupe 3 Bitcoin ile satan var. Garaj satışından Mercedes satan var. Hediye gelen 40k lık Franck Muller satan var. Ondan sonra Paticik sosyete forumu diyorum kimse inanmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 7k dolar falan, eh... turk lirasi =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 rusyadan mı geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Saat 8900 cc gp gold olarak geçiyor. 2014 model. Gelen yorumlardan sonra foto koymaktan vazgeçtim. Asdf. İlgilenen olursa özelden yazsın foto orjinal belgesi kutusu falan herşeyi hallederiz. Fiyat pazarlık yaparız. Ps. zenginim diyemem çünkü gerçek zenginlik benim yaşadığım şey değil bence. Fakat zengin değilim de diyemem çünkü insan sahip olduğu şeylerin değerini bilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 git buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bana bi ekran kartı hediye etsene gönüllerin zengini olursun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 98 model Şahin'le takas düşünür müsün? Üstünü de dürümle tamamlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Quo-Vadis said: Şu paticiğe tee adı Ultimatr zamanından beri üyeyim. Pepelek olduğu zamanlarını da bilirim. Ama arkadaş son zamanlardaki gibi zenginlik hiç görmedim ben bu ikinci elde. Megane Coupe 3 Bitcoin ile satan var. Garaj satışından Mercedes satan var. Hediye gelen 40k lık Franck Muller satan var. Ondan sonra Paticik sosyete forumu diyorum kimse inanmiyor. David Rockefeller kilisesine bekleriz,para atıyoruz çan kulelerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Cin seddi negzel konusmus ya. Taksir edip saati alasim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Adam saati verse forumun kökünü alir ;) 2002 uyesiyim forum cok degisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 hep esh basgan yuzunden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Belki çaldı saati? Hemen kötü düşünmüşünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 30k 40k arası bir şey sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bu adam forgiver değil miydi yahu. saati "taşıyamamıştır"..,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Forum full kominist,kaldıramadı bu kadar zenginliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar