eldar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Bunun gireceği indirim 5 lira olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 45 lira zaten 10% indirimli hali bunun, indirimde 1 gün içerisinde bitiyordu 4 ocağa uzatmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 enpara kampanyası bittiğinden beri 30 lira üzeri indie almak israf geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Tim said: Raylen said: zıpzıp senin kanal neydi sunu bolumlerden birine sticky yapalim artik. linkli altina imza yapsa sorun kalmayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konu olarak bulunmasi daha hayirli. Diger turlu her merak ettiginde zipzip mi arican forumda link'e bakabilmek icin? Bu kotu fikrin icin multi vitamin yaziyorum sana dana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Darksun said: 45 lira zaten 10% indirimli hali bunun, indirimde 1 gün içerisinde bitiyordu 4 ocağa uzatmışlar :D Oyun bana £17. bi de oyle bakin olaya. Baya belese aliyosunuz oyunlari TL ile alirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ben senin yerinde olsam indirim vakti gelirim tr steam'den toplarım bedava oyunları, ingiltere'de tadını çıkarırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Adresi buraya tasiyinca mecbur £ oduyorum. Gift olayi kalkmasaydi ordan biraderin hesabindan hediye ederdim kendime ama o da yok artik. Adresi geri TR'ye tasiyip TL ile almakla da ugrasamayacagim cunku aldirsam bile burdan girince yine pound gosteriyo ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 İngilterede açlık sınırının kaçta biri 17 pound ona bakmak lazım. Hatta baktım şimdi, trde 45TL yoksulluk sınırının (5105 TL) %0,88 iyken GBde (1250 pound poverty line aylık) %1,36 sıymış. Evet daha ucuza alıyoruz. OLEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 alsam mı, yoksa bitmesini beklesem sonramı alsam diye kararsızım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Celtics said: ben senin yerinde olsam indirim vakti gelirim tr steam'den toplarım bedava oyunları, ingiltere'de tadını çıkarırım. :D türk store'undaki çoğu oyun region lock'lu tr için bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Flameoffear said: Valla 20-30 dev gelince patlattılar benim yerleşkeyi. Arada tükürenler filan. Baya zor lan oyun sdf. wave wave mi saldırılar oluyor atıyorum 10 günde 1? tower defense yerine şehir defense mi yani, 9 gün simcity oyna 10. gün zombi akını gelsin savun gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 axedice said: İngilterede açlık sınırının kaçta biri 17 pound ona bakmak lazım. Hatta baktım şimdi, trde 45TL yoksulluk sınırının (5105 TL) %0,88 iyken GBde (1250 pound poverty line aylık) %1,36 sıymış. Evet daha ucuza alıyoruz. OLEY Burda 17'ye cok sey yapiliyo ya. £17 cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 sabonis said: wave wave mi saldırılar oluyor atıyorum 10 günde 1? tower defense yerine şehir defense mi yani, 9 gün simcity oyna 10. gün zombi akını gelsin savun gibi? Hem küçük saldırılar oluyor arada, hem de waveler geliyor belli gün aralıklarında. Ama bazen küçükleri temizlemezsen onlar da toplanıp mahvedebiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Tim said: Adresi buraya tasiyinca mecbur £ oduyorum. Gift olayi kalkmasaydi ordan biraderin hesabindan hediye ederdim kendime ama o da yok artik. Adresi geri TR'ye tasiyip TL ile almakla da ugrasamayacagim cunku aldirsam bile burdan girince yine pound gosteriyo ara ara. Tl card yok demi Ben de adresi tasidim da, steam hala turk lirasi gosterio, psn de ayni sekilde, tl kredi karti ile oduom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Steam adresin eskide duruyodur hala ya da cache mache bisey kalmistir sistemde. Bana TR'de bile pound gosteriyo login olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 senko said: Tim said: Adresi buraya tasiyinca mecbur £ oduyorum. Gift olayi kalkmasaydi ordan biraderin hesabindan hediye ederdim kendime ama o da yok artik. Adresi geri TR'ye tasiyip TL ile almakla da ugrasamayacagim cunku aldirsam bile burdan girince yine pound gosteriyo ara ara. Tl card yok demi Ben de adresi tasidim da, steam hala turk lirasi gosterio, psn de ayni sekilde, tl kredi karti ile oduom Senko ile cakalligimiz ayni leveldaymis bende boyle yapiyorm 2 yildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 zipzip said: sabonis said: wave wave mi saldırılar oluyor atıyorum 10 günde 1? tower defense yerine şehir defense mi yani, 9 gün simcity oyna 10. gün zombi akını gelsin savun gibi? Hem küçük saldırılar oluyor arada, hem de waveler geliyor belli gün aralıklarında. Ama bazen küçükleri temizlemezsen onlar da toplanıp mahvedebiliyolar. asıl olay binalardaki savunma heralde di mi? ünitelerin güçlü diil yani? yoksa böle çok güçlenip çıkıp dolaşıp starcraft gibi ufak ufak haritayı temizliim falan yapabiliyo musun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Veteran yapmak için yapıyorum ben onu ama temizlemek lazım. Yoksa cidden sorun oluyor, hele ki koşanlar. Ben daha tüküren falan göremedim, ilerleyemedim o kadar dfs Ama tabii asıl olay duvar, kule çekip base defans. Çünkü içeri girdiklerinde köylüleri de zombi yapıyolar. Haritayı temizlemekle de bitmiyor ki, zerg gibi çıkıyo şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Duvar filan ilerde hikaye. Her türlü yıkıyorlar. Titan yapıp gezici halletmek lazım. Duvara, kulelere güvendim anasını bellediler. Öyle böyle gelmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Kaçıncı güne kadar geldin. Hotform diye bi hearthstonecu var o oynuyordu. 92'ye mi ne gelmiş en fazla, 100'de oyun bitiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Az önce maks güne ulaştım 59. Ne pis bi şey anasını satayım bu oyun ya. Kalkamıyorum başından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 chat'te normal zorluk oynuyo dediler doğru mu? challenging zorlukta 92 yapmıştı geçen gün Hotform. oynaya oynaya alışırsın sen de. bu arada hem bunu hem rimworld'ü oynayanlara sorum var. ikisinden birini alıcam da, bunun detay seviyesi benim için tam kararında gibi. biraz rimworld gameplay'i izledim, sanki detayda boğuldum tam olarak neler oluyo anlayamadım falan. bu gözlemim doğruysa billions alayım geçeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Çok farklı oyunlar. Rimworld alırsan garanti 500 saat veriyorum kafadan. Bu o kadar sarar mı bilemem ama bana göre Rimworld dünyanın en iyi oyunu. Normalde oynadım evet. City building tarzı oynadığım için kalamıyorum çok hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Şu başlıkla sevdim oyunu, kış indirimi gelsin alıcam sanırım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar