xunn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Daesu said: valla ne diyim iyi iş, temiz iş dizideki unnatural herşey insanın doğası yanında sönük kaldı doktor adam kendini yaktı ama hiç lafı edilmedi sanki benmi kaçırdım acaba Abi orada şeyi merak ettim ben, adam lead'den delirmek üzere görünmüyordu. Sanki o hale hiç gelmeden blaze of glory gideyim diyip yaktı. Goodsir buna söyledigi gibi delirdi zaten, "Sıçtık, yakalım gitsin herkesi." kafasında. O hakiki deliren dalgıcı da PARTİ GÜZEL OLUCAK KANKA diye gazladı bide. O yüzden tam emin olamadım lead zehirlenmesi olduguna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 asdasd aynen , saglıklı gibi görünen beyaz yakalının sabah gelip ofisi taraması gibi bi anda kırıldı herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 bitirdim. çok iyiydi. başından belli etmişti zaten iyi olacağını da, yanıltmadı. bi, denilmiş zaten, doktorun olayı şaşırttı. bi de tuunbaq nasıl öldü pek anlamadım. yaralıydı tamam ama orada zehirlenerek mi öldü yani? hatta kustu da sanırım. garip geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 catalli abi sanirim gaz yapti icerden ve ici disina cikti parca parca diye tahmin ediyorum. yedigi tipin zinciri icerde sikisip bir seylerimi parcaladi tam emin olamadim ama catalli abinin icerde organlari parcalamis olmasini hayal ediyorum ki cok da super olur. yada zehirlendi dedigin gibi anca cikti etkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 herhalde en buyuk darbe blanky'nin catallari yemesi oldu. oncesinde scoutlar rapor veriyordu bir garip davraniyor diye. tuunbaq blanky'nin bacagini kaptiginda yanlis adama bulastigini anlamasi lazimdi. herif bitti mi bitmedi diyip northern passage'i da buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 baya iyiydi. Artık hickeyi küfür diye kullanıcam , mesela sen tam bir hickeysin fln. Öcümüz 3 kere ölümcül yara aldı, bir gemide topla vuruldu, james fişekledi en son da çatal bıçak takımlarını yedirtti 3 okkaya sahip adamımız. zincir de takıldı herhalde bi yerlerine goodsir asıldıkça asıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 xunn said: salih23 said: ilk bölümü izledim; dizi akmıyor ya Fjhshsd sesli guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Son zamanlar izledigim en guzel dizi oldu sanırım, harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Şimdi bitti final bölüm, güzel iş çıkarmışlar tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Ben de yeni bitirdim. gayet başarılıydı, aksiyon çok yok ama ortam, olaylar vs akıyor. Hickey'i oynayan arkadaşı bundan sonra dizi/film de görünce direkt küfür edicem bu arada :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 güzel diziymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 bitirdim sonunda, güzel diziymiş biraz abidiklikler de olsa götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 abidiklikler birazdan fazla da işte oyuncular için izlendi bitti. hatırlanmaz bir yıl sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Güzeldi bende beğendim. Son zamanlarda izlediğim en depresif diziydi. 3 bölüm üstüste izleyince bilekleri kesme dürtüsü oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 gayet izlenir, can sıkacak bir abukluk yok. 1 sene sonra masciyoyu unutursunuz, dizi kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 benim hatırlanma gibi bir derdim yok da, maalesef terror'ü kimse 1 sene sonra hatırlamayacak yani senin gibi mini fanboylar dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 fanboy olmak gerekmiyor atmosfer olarak ben de beğendim. bir yapıtı satır satır skripti hatırlaman gerekmiyor verdiği hissiyatı genel hatları hatırlasan da yeterli. o kadar bile hatırlamayacaksan boşuna izlemişsindir esas. laf sokmak için söylemiyorum, vakit kaybı gibi geliyorsa pas geçeceksin, sevmeyebilirsin, zevk meselesi bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 sinin gibi mini finbiy jvfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 epey hevesle beklememistim. cok begendim. kolay kolay unutmam. gururlu mini fanboyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Grego said: sinin gibi mini finbiy jvfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 2. sezona yenilenmis, bu seferki 2. dunya savasinda gececekmis baska bir konu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 kadro aynı olabilir mi ya, öyle bir şey olsun mu, ne güzel olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 ne gerek var olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Grego said: kadro aynı olabilir mi ya, öyle bir şey olsun mu, ne güzel olmaz mı https://vignette.wikia.nocookie.net/kancolle/images/3/32/For_what_purpose.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 american horror story yapıyo aslında neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar