Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Esh said: Dusen adam arkasini donup “hani benim penaltim” tribi atmaz. Atiyosa sen de basarsin karti Düşen her adam penaltı bekliyor, düşürne her adam da elleri kaldırıp bir şey yapmadım diyor bu ligde, yeni bir olay değil. Adamın gerçekten darbeyle düşmüş olması penaltı istemesine de hakemi aldatmamış olmasına da engel değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Rewendor said: Esh said: Yasinin 2. Penalti Atlayisi Tabi ki kart yok İkincisi atlama değil, omuz omuza mücadele var, omzu yiyince düşmüş. Faul de yok, hakemin verdiği çok nadir doğru pozisyonlardan biri. Ilk goldeki omuz degil mi. Ben ona temiz dedim omzu yiyip dustu diye ama sen faul demistin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Olm adam tacı bile dogru veremiyor. Bu herifin direk dudugunu alıp yaksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 nasil bir kendini yere birakistir o ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Trollemiyorum ben çok güvendim Tudor'un hırsına becerisine. Bir daha uzun yıllar bu kadar iyisi gelmez bu ülkeye diyorum o kadar beğeniyorum hocayı. Ribery vardı ya hani anlamamıştı kimse kaçtı sonra öyle bir hoca. Zaten GS ile CL finali falan oynayıp top 5 takımdan birine gidecek eğer taraftar/yönetim sabredebilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 applev0dka said: Ilk goldeki omuz degil mi. Ben ona temiz dedim omzu yiyip dustu diye ama sen faul demistin. Hatırlayamadım şimdi bir yandan maçı izlerken. işte son pozisyonda faul yok atma da yok diyorum, ilkini tekrar özetlerden izlemeyip hatırlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Sotto said: Baggio, haksiz oldugun nokta olayi Katar'a anlamsiz cekmen oldu. Kimse itiraz etmiyor pozisyonlara zaten. Ama durup durup gelip yaziyorsan, milletin quotelamasi gayet normal. Baskalarina troll derken kendi yazdiklarin da cok farkli olmuyor o zaman. Yoo, aslında herkese eşit dokunan bir şey söylüyorum aksine. BİLMEMKİM GSLİ, GS KAYIRILIYOR demişim gibi daha beter sinirleniyorsunuz nedense, o anki hakemle kazanıyor olduğunun farkında olma siniri sanırım. Önemli değil. Son olarak şunu verip konuyu kapatıyorum: Fenerbahçe başlığında, 1-2 sene önce, hakemle kazandığımız bir maç sonrası yazımdan alıntı PS: Hakemler elbette müdahale ediyor, Digiturk ve TFF de bunun öncüsü. Biri kopup giderse zevki kalmıyor, en çok para da Fenerbahçe taraftarında. Stad boş, LigTV cirosu az, henüz az bile yapıyorlar. Toparlanamazsak devre arasına doğru daha da desteklemeye başlarlar. Genelde nötrleyici hareket yapıyorlar ama bu sefer normal dağılımı bozmuş oluyorlar, sorun o. Yani "ilk 25 haftaya karışayım son 9 hafta şampiyonluk mücadelesini kendi haline bırakırız" diyorlar da belki komple kendi haline bıraksan ilk yarı BJK, ikinci yarı biz 10 puan fark atacağız da kafa kafaya geleceğiz. Sen ilk yarıdaki BJK gazının etkisini nötralize ettiğin zaman bu sadece FB'ye yaramış olur, falan filan. Türkiye'de futbol biteli rahat 5-6 yıl oldu, alışkanlık ve sevgiden maymun gibi izliyoruz işte malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Penalti gol olursa avantaja birakiliyormus. Hakemin en dogru karari oldu sanirim su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 ahah penaltının avantajı olur mu sorusunun cevabı oldu auhasudhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Gol olmasa penaltiyi vermezdi bu kazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 şampiyonluk alameti maç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 DoGMeaT said: güncelin hepsi bu thread olmuş seyrantepe'ye taşınsın forum forum kullanmayı öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Esh said: Gol olmasa penaltiyi vermezdi bu kazma Çalmaya geliyordu bariz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 applev0dka said: Ahahahah olcay sapladı adami madam ederler boyle hadi yaylan simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Xenus said: vale açacağın başlığa madcow said: 9 puan gerimizde olan fenere gecildik. TUDOR OLEY! valeq e saydırmak icin mac sonunu bekliyorum. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Beyler biz böyle maç kazanmaya başladıysak sonu kupa ile bitiyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Adamlar Belhanda'dan iyi pozisyon hazırladı kullandıkları faulle. GS'de şut fobisi var, şut atmıyor takım. Belhanda'nın 4 isabetli şutu varmış lig başından beri. Şut atan tek adam Feghouli. O da nihayet attı bu sefer güzel hareketle. Zaten atamasa da penaltıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Bence Vale ugursuzlugunu Baggio notrledi. Macin ozeti budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 applev0dka said: Rewendor said: Esh said: Yasinin 2. Penalti Atlayisi Tabi ki kart yok İkincisi atlama değil, omuz omuza mücadele var, omzu yiyince düşmüş. Faul de yok, hakemin verdiği çok nadir doğru pozisyonlardan biri. Ilk goldeki omuz degil mi. Ben ona temiz dedim omzu yiyip dustu diye ama sen faul demistin. bunu harbi soruyorsan, hiçbir şey bilmiyorsun sen ya gerçekten. koşarak rakibin koştuğu alanı kapatıp, gelip omuz atmak ve durdurmak "omuz omuza" di mi? penaltı pozisyonu da omuz omuza değil, hafif bile olsa müdahale var arkadan yetişmeye çalışan adam tarafından, vücut vücuda temas. istesen penaltı da çalarsın ama "penaltı gibi penaltı" olmaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio said: 5-2 olur artık Anca 4 oldu, idare edin, maçı izlemeden bu kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 tudor yine kurtuldu. 1 tane kırmızıyı yanlıs verdi diye simdi geriye kalan aleyhimize olan 18 tane falan yanlıs karar gorulmeyecek, hakem bizi korumus olacak bi de o kısmı eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 armut sapi koydum sapladi diyen adama, mesajimi siliyorsunuz. lel armut sapinin nesi yanlis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Sotto said: Bence Vale ugursuzlugunu Baggio notrledi. Macin ozeti budur. adam ısrarla açıyor maç başlıklarını ya. biri de baggio'yu hacklesin, her maç başlığına girip 1-2 mesaj atsın. başka türlü geçmez sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 biz hep söyledik bunları Stringray said: ahahah geçen sene gs'nin milyon euro'ları davayla çarpan olcan iki fantastik gol yaptı hakem bariz gs'ye veriyor maçı en az berabere kalır gs Stringray said: ms 4-2 inanmış futbolcular tudor'un harika konsantrasyonu yorumlarıyla biter maç rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 siz gene de turkiyenin en buyuk kulubuyle ilgili ileri geri konusmayin forveti atilir dinlemezler 4 tane atarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar