Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 15. Hafta | Galatasaray - Akhisarspor| 09.12.2017 Cumartesi - 19:30

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Dusen adam arkasini donup “hani benim penaltim” tribi atmaz.

Atiyosa sen de basarsin karti

Düşen her adam penaltı bekliyor, düşürne her adam da elleri kaldırıp bir şey yapmadım diyor bu ligde, yeni bir olay değil. Adamın gerçekten darbeyle düşmüş olması penaltı istemesine de hakemi aldatmamış olmasına da engel değil ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Trollemiyorum ben çok güvendim Tudor'un hırsına becerisine. Bir daha uzun yıllar bu kadar iyisi gelmez bu ülkeye diyorum o kadar beğeniyorum hocayı.

Ribery vardı ya hani anlamamıştı kimse kaçtı sonra öyle bir hoca. Zaten GS ile CL finali falan oynayıp top 5 takımdan birine gidecek eğer taraftar/yönetim sabredebilirse.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Baggio, haksiz oldugun nokta olayi Katar'a anlamsiz cekmen oldu. Kimse itiraz etmiyor pozisyonlara zaten.

Ama durup durup gelip yaziyorsan, milletin quotelamasi gayet normal.

Baskalarina troll derken kendi yazdiklarin da cok farkli olmuyor o zaman.

Yoo, aslında herkese eşit dokunan bir şey söylüyorum aksine. BİLMEMKİM GSLİ, GS KAYIRILIYOR demişim gibi daha beter sinirleniyorsunuz nedense, o anki hakemle kazanıyor olduğunun farkında olma siniri sanırım. Önemli değil.

Son olarak şunu verip konuyu kapatıyorum:

Fenerbahçe başlığında, 1-2 sene önce, hakemle kazandığımız bir maç sonrası yazımdan alıntı

PS: Hakemler elbette müdahale ediyor, Digiturk ve TFF de bunun öncüsü. Biri kopup giderse zevki kalmıyor, en çok para da Fenerbahçe taraftarında. Stad boş, LigTV cirosu az, henüz az bile yapıyorlar. Toparlanamazsak devre arasına doğru daha da desteklemeye başlarlar.

Genelde nötrleyici hareket yapıyorlar ama bu sefer normal dağılımı bozmuş oluyorlar, sorun o. Yani "ilk 25 haftaya karışayım son 9 hafta şampiyonluk mücadelesini kendi haline bırakırız" diyorlar da belki komple kendi haline bıraksan ilk yarı BJK, ikinci yarı biz 10 puan fark atacağız da kafa kafaya geleceğiz. Sen ilk yarıdaki BJK gazının etkisini nötralize ettiğin zaman bu sadece FB'ye yaramış olur, falan filan.

Türkiye'de futbol biteli rahat 5-6 yıl oldu, alışkanlık ve sevgiden maymun gibi izliyoruz işte malesef.

Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Rewendor said:

Esh said:

Yasinin 2. Penalti Atlayisi

Tabi ki kart yok

İkincisi atlama değil, omuz omuza mücadele var, omzu yiyince düşmüş. Faul de yok, hakemin verdiği çok nadir doğru pozisyonlardan biri.

Ilk goldeki omuz degil mi. Ben ona temiz dedim omzu yiyip dustu diye ama sen faul demistin.

bunu harbi soruyorsan, hiçbir şey bilmiyorsun sen ya gerçekten. koşarak rakibin koştuğu alanı kapatıp, gelip omuz atmak ve durdurmak "omuz omuza" di mi?

penaltı pozisyonu da omuz omuza değil, hafif bile olsa müdahale var arkadan yetişmeye çalışan adam tarafından, vücut vücuda temas. istesen penaltı da çalarsın ama "penaltı gibi penaltı" olmaz işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...