Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Koca GS'de frikik atacak adam yok, her frikikte başka biri topun başına geçip şansını deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 netspor'da 10p izliyorsun lan. olm o kadar zenginsin bi beinconnect üyelik almadın mı 300 tl mi ney :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Aceace said: Galatasaray lehine hata olduğu zaman Katarlılar ligi dizayn ediyor. Galatasaray aleyhine hata olduğu zaman "LuL Türk hakemleri dandik". Hayır, kimin lehine/aleyhine hata yapılsa ligi dizayn ediyorlar. Ben bunu kaç tane FB topiğinde de yazmışımdır, esas siz işinize geldiği gibi kıvırıyorsunuz lafı. En dandik "aileler yarışıyor" programlarda bile her şey scripted eğlence iken, bizim gibi boktan bir ülkede birilerinin yayın hakkına neredeyse milyar dolar verip sonra hiçbir şeye karışmadığını düşünmek, hele yaşı 2000'lerdeki Türkiye ligini izlemeye yetmiş olanlar için baya fail geliyor bana. Ben senelerdir zevk almıyorum futbolumuzdan, alanlara daha fazlasını dilerim. Adamların 2 gol avantajını elinden alıp daha haklı (tam haklı demiyorum yine) bir kart gösterildi diye "bak kayırılmadık" demek de futboldan uzak biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 2 gol avantajını hakemin vermeseydi bi hakkın olabilirdi belki ama gollerden once faul var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Llama said: Rewendor said: Oğuzhan var işte, aynı ayarda tam :) galiba bir buradaki gsliler penaltı değil diyor o posisyona O penaltı değildi zaten o ayrı da bir iki pozisyonluk değil daimi bi olayı var Oğuzhan'ın. Daha ilk senesinde rakip tükürmemişken tükürdü diye adam attırmaya kalkmıştı, o zamandan beri de sıkıştıkça deniyor şansını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 2.gol kirmizidan sonra geldi bir kere. Ikinci kirmizi daha mi hakli? Lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Rewendor said: Llama said: Rewendor said: Oğuzhan var işte, aynı ayarda tam :) galiba bir buradaki gsliler penaltı değil diyor o posisyona O penaltı değildi zaten o ayrı da bir iki pozisyonluk değil daimi bi olayı var Oğuzhan'ın. Daha ilk senesinde rakip tükürmemişken tükürdü diye adam attırmaya kalkmıştı, o zamandan beri de sıkıştıkça deniyor şansını :) Sen harcaniyorsun burada. Tvde radyoda konusup para alan herkes penalti dedi. Gs kongre uyesi olup program yapan insanlar penalti dedi Gslisi fblisi bjklisi. Bence basvuru yap para kazanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 İki k.kart da gayet haksızdı, daha haklısı falan yok, ikisi de eşit seviyede rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 ahah havadan korner de verdiler. iyi ugrasıyolar. maca 0 falan oynamıslar belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 güncelin hepsi bu thread olmuş seyrantepe'ye taşınsın forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Sotto said: Ikinci kirmizi daha mi hakli? Lel. İkisine de sarı verilse yeterli olacak bir fiziksel itişmeye kırmızı kart verildi. Diğer tarafta Yasin'e sarı bile verilebilecekken bir takım 10 kişi bırakıldı. O yüzden "daha" dedim. Top da çıkmamış 3. golde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Ahahahah yasin yine balıklama atladi 2. Sari cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Yasinin 2. Penalti Atlayisi Tabi ki kart yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 apple valla ortamı çoşturuyorsun yav:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Gereken yerlerde verilse 3. sarı diyebiliriz o zaman. Yumlu'ya sövenler Yasin'e ağzını açmıyor mesela, anca nidin firikik itti falan. Hepimiz fanatiğiz, yanlıyız beyler, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Aha auttan da gol gelseydi tam olurdu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 ya ne konusuyosunuz simdiye kadar akhisarın 8 kisi kalması lazımdı hala 10 kisi devam ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 yasini yine atamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Esh said: Yasinin 2. Penalti Atlayisi Tabi ki kart yok İkincisi atlama değil, omuz omuza mücadele var, omzu yiyince düşmüş. Faul de yok, hakemin verdiği çok nadir doğru pozisyonlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Dusen adam arkasini donup “hani benim penaltim” tribi atmaz. Atiyosa sen de basarsin karti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Takım ÇOK İYİ arkadaşlar, asla vazgeçmiyor. Bir Denizli Dedenin takımına bak bir de buna bak. Biraz sabredin bak HER YIL DAHA DA İYİ OLACAK TUDORLA bu takım. Biraz güvenin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio, haksiz oldugun nokta olayi Katar'a anlamsiz cekmen oldu. Kimse itiraz etmiyor pozisyonlara zaten. Ama durup durup gelip yaziyorsan, milletin quotelamasi gayet normal. Baskalarina troll derken kendi yazdiklarin da cok farkli olmuyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Esh said: Yasinin 2. Penalti Atlayisi Tabi ki kart yok Darbe var valla gördüğüm kadarıyla, hafif bile olsa. Yani kassan penaltı verirsin öyle bi pozisyondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Sostizm de trolluyo heralde. 11-11 oynansa 0-4 olurdu bu mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Esh said: Dusen adam arkasini donup “hani benim penaltim” tribi atmaz. Atiyosa sen de basarsin karti hacım genelde ceza sahası içinde düşen her futbolcu hani benim penaltım şeklinde trip atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar