Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 15. Hafta | Galatasaray - Akhisarspor| 09.12.2017 Cumartesi - 19:30

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Galatasaray lehine hata olduğu zaman Katarlılar ligi dizayn ediyor.

Galatasaray aleyhine hata olduğu zaman "LuL Türk hakemleri dandik".

Hayır, kimin lehine/aleyhine hata yapılsa ligi dizayn ediyorlar. Ben bunu kaç tane FB topiğinde de yazmışımdır, esas siz işinize geldiği gibi kıvırıyorsunuz lafı.

En dandik "aileler yarışıyor" programlarda bile her şey scripted eğlence iken, bizim gibi boktan bir ülkede birilerinin yayın hakkına neredeyse milyar dolar verip sonra hiçbir şeye karışmadığını düşünmek, hele yaşı 2000'lerdeki Türkiye ligini izlemeye yetmiş olanlar için baya fail geliyor bana. Ben senelerdir zevk almıyorum futbolumuzdan, alanlara daha fazlasını dilerim.

Adamların 2 gol avantajını elinden alıp daha haklı (tam haklı demiyorum yine) bir kart gösterildi diye "bak kayırılmadık" demek de futboldan uzak biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Rewendor said:

Oğuzhan var işte, aynı ayarda tam :)

galiba bir buradaki gsliler penaltı değil diyor o posisyona

O penaltı değildi zaten o ayrı da bir iki pozisyonluk değil daimi bi olayı var Oğuzhan'ın. Daha ilk senesinde rakip tükürmemişken tükürdü diye adam attırmaya kalkmıştı, o zamandan beri de sıkıştıkça deniyor şansını :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Llama said:

Rewendor said:

Oğuzhan var işte, aynı ayarda tam :)

galiba bir buradaki gsliler penaltı değil diyor o posisyona

O penaltı değildi zaten o ayrı da bir iki pozisyonluk değil daimi bi olayı var Oğuzhan'ın. Daha ilk senesinde rakip tükürmemişken tükürdü diye adam attırmaya kalkmıştı, o zamandan beri de sıkıştıkça deniyor şansını :)

Sen harcaniyorsun burada.

Tvde radyoda konusup para alan herkes penalti dedi. Gs kongre uyesi olup program yapan insanlar penalti dedi

Gslisi fblisi bjklisi.

Bence basvuru yap para kazanabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...