Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 valequenta said: armut sapi koydum sapladi diyen adama, mesajimi siliyorsunuz. lel armut sapinin nesi yanlis? Adaleti sağlamak göze göz yöntemlerle senin işin değil çünkü, belki de elma için banlanma kararı verildi bile de bir admin bekleniyor. Adam aynı konuda üç kere açıklamış şikayet mekanizmasını, hala burnunuzun dikine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Bir de muslera'ya acil ayar cekilmesi lazım. ilk gol direk onun hatası. Guvensiz hareketleri, cıkıp alacagı toplarda yaptıgı hatalar inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio said: valequenta said: armut sapi koydum sapladi diyen adama, mesajimi siliyorsunuz. lel armut sapinin nesi yanlis? Adaleti sağlamak göze göz yöntemlerle senin işin değil çünkü, belki de elma için banlanma kararı verildi bile de bir admin bekleniyor. Adam aynı konuda üç kere açıklamış şikayet mekanizmasını, hala burnunuzun dikine. vakit kaybetmse sen burada yahu bosver. ben her hafta sikayet ediyorum elemani bu tarz mesajlarindan. mekanizmayi iyi biliyorum raadol bakalim karar verilmis mi dedigin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 pattisliborek said: Esh said: Gol olmasa penaltiyi vermezdi bu kazma Çalmaya geliyordu bariz ya. düdüğü ağzına götürdü. feghouli vurunca avantaj işareti yaptı ve golü verdi. maç boyunca tek doğru kararı falan olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 dreagloth said: DoGMeaT said: güncelin hepsi bu thread olmuş seyrantepe'ye taşınsın forum forum kullanmayı öğren çok biliyosan sen bana öğretsene ustam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 sostizm said: Trollemiyorum ben çok güvendim Tudor'un hırsına becerisine. Bir daha uzun yıllar bu kadar iyisi gelmez bu ülkeye diyorum o kadar beğeniyorum hocayı. Ribery vardı ya hani anlamamıştı kimse kaçtı sonra öyle bir hoca. Zaten GS ile CL finali falan oynayıp top 5 takımdan birine gidecek eğer taraftar/yönetim sabredebilirse. Bende aynı şeyi düşünüyorum. 3 5 yıl sabredilirse cl final olmasada çok solid bi takım olur tekrar avrupada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 DoGMeaT said: dreagloth said: DoGMeaT said: güncelin hepsi bu thread olmuş seyrantepe'ye taşınsın forum forum kullanmayı öğren çok biliyosan sen bana öğretsene ustam Bak orada güncel başlıklarda "güncel başlıklar" seçili olacak, yeni mesaj değil, o zaman sadece tek konu halinde görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 DoGMeaT said: dreagloth said: DoGMeaT said: güncelin hepsi bu thread olmuş seyrantepe'ye taşınsın forum forum kullanmayı öğren çok biliyosan sen bana öğretsene ustam "yeni mesajlar" yerine "güncel başlıklar" seçiyorsun, ilgini çeken başlıklara giriyorsun. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Bu arada birseyi belirtmek gerek: Gomis'in tamamen haksiz yedigi kirmizi sonrasi tek kelime itiraz etmemesi hakeme donup birsey bile dememesi bence derslik olarak okutulmali. Turk futbolcusunun kafasina kafasina hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 eleman ya utancindan yazamiyor ki bence hakli ben olsam 2 ay yazamazdim ama ibreti alem olsun boyleleri iste. ya admin kankasi uyardi bak yazma banlamak zorunda kalacam dedi ya da harbiden banlandi bolumden anket koyabilsek keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 TheGreatWall said: sostizm said: Trollemiyorum ben çok güvendim Tudor'un hırsına becerisine. Bir daha uzun yıllar bu kadar iyisi gelmez bu ülkeye diyorum o kadar beğeniyorum hocayı. Ribery vardı ya hani anlamamıştı kimse kaçtı sonra öyle bir hoca. Zaten GS ile CL finali falan oynayıp top 5 takımdan birine gidecek eğer taraftar/yönetim sabredebilirse. Bende aynı şeyi düşünüyorum. 3 5 yıl sabredilirse cl final olmasada çok solid bi takım olur tekrar avrupada. Ohh be bu tuhaf forumda tek başına değilmişim. :)-D cheers bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Sotto said: Bu arada birseyi belirtmek gerek: Gomis'in tamamen haksiz yedigi kirmizi sonrasi tek kelime itiraz etmemesi hakeme donup birsey bile dememesi bence derslik olarak okutulmali. Turk futbolcusunun kafasina kafasina hemde.Gomis bastan sona oyuncuların ornek alması gereken bir futbolcu. Suan galatasarayda alt yapıda forvet olsam her gun gomis ne yapıyorsa onu yapmaya kasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Stringray said: biz hep söyledik bunları Stringray said: ahahah geçen sene gs'nin milyon euro'ları davayla çarpan olcan iki fantastik gol yaptı hakem bariz gs'ye veriyor maçı en az berabere kalır gs Stringray said: ms 4-2 inanmış futbolcular tudor'un harika konsantrasyonu yorumlarıyla biter maç rahat olun Kupon paylaşımı yapıyo musun kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Forumda 2. Defa yazdigim seyi her mac yaziyor diye yalan söyleyen adam utanmıyor ben mi utancam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 ahahahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 firimdi ikinci kiz yiziyirim. hadi uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Sotto said: Bu arada birseyi belirtmek gerek: Gomis'in tamamen haksiz yedigi kirmizi sonrasi tek kelime itiraz etmemesi hakeme donup birsey bile dememesi bence derslik olarak okutulmali. Turk futbolcusunun kafasina kafasina hemde. Aynen. Adamin surati ayni “sizin yapacaginiz isi...” gorunumundeydi. Guzel adam o ya, oyle topcu sayisi artsa hollanda ligi oluruz aslinda da iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 İyi de pozisyonun tek görüntüsü yumruk/tokat/hiçbirşey her ne olduysa o anın görünmediği görüntü. Arkadan yani. Yumlu'nun düşüşü abarttığı belli de ortada bir darbe olmadığını, kartın haksız olduğunu nasıl bu kadar kesin yargılıyorsunuz ben anlamıyorum. Bu Twitter'da dönen dışında görüntü var mı? Gayet hızlıca yumruk gibi bir hareketi de var Gomis'in, değdi mi, ne kadar sert değdi onu hiç bilmiyoruz. Belki de haksız olduğu için itiraz etmedi. Hoş haksız bile olsa dakikalarca itiraz eden hıyarların olduğu ligimizde o bile bir kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 gomis tolgay'i olduruyordu derbide. hala ornek futbolcu falan. saf misiniz isinize mi gelmiyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 sardalya said: siz gene de turkiyenin en buyuk kulubuyle ilgili ileri geri konusmayin forveti atilir dinlemezler 4 tane atarlar :) Sadece Türkiye'nin mi? Dünyayla kıyaslamak lazım. O yere göğe sığdırılamayan Barcelona'nın bugüne kadar en efsane dönemi de dahil UEFA kupası alabilmişliği yok, bizim var B)- :)-D *trap set* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 gomisin gol sevincindeki yüz ifadesi hırsı gösteriyor ya. o nasıl bir sevinçtir ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 tudor'un tek olayı oyuncularla arası iyi işte. bi şekilde gaz vermeyi başarmış arada. yeni hoca taktik olarak üstün olsa da, oyuncuları/ligi tanıyana kadar sene biter işte. tudor'un sene sonuna kadar staj süresi var, büyük maçlarda gene patates olursak tudor gider zaten şampiyon olsak dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio said: İyi de pozisyonun tek görüntüsü yumruk/tokat/hiçbirşey her ne olduysa o anın görünmediği görüntü. Arkadan yani. Yumlu'nun düşüşü abarttığı belli de ortada bir darbe olmadığını, kartın haksız olduğunu nasıl bu kadar kesin yargılıyorsunuz ben anlamıyorum. Bu Twitter'da dönen dışında görüntü var mı? Gayet hızlıca yumruk gibi bir hareketi de var Gomis'in, değdi mi, ne kadar sert değdi onu hiç bilmiyoruz. Belki de haksız olduğu için itiraz etmedi. Hoş haksız bile olsa dakikalarca itiraz eden hıyarların olduğu ligimizde o bile bir kalite. https://www.youtube.com/watch?v=oc-4lcvhneU Sundan baska ne var bilmiyorum. Kaldirabilirler birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Sotto said: Bu arada birseyi belirtmek gerek: Gomis'in tamamen haksiz yedigi kirmizi sonrasi tek kelime itiraz etmemesi hakeme donup birsey bile dememesi bence derslik olarak okutulmali. Turk futbolcusunun kafasina kafasina hemde. https://twitter.com/iyispor/status/939556566960877568 Sag eliyle vuruyor gibi ama bilemedim. Vurunca kafa bi gidip geliyor sanki. Sag eli ilk gorunce surata patlatmis yumruğu dedim. Onden görmek gerek ama masum değil gomis o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar