Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 14. Hafta | Beşiktaş- Galatasaray | 02.12.2017 Cumartesi - 19:30

madcow

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

1-0 geriye dusersin. Takim maci o kadar birakmaz. Besiktas'in ikinci yari uberligi bundan geliyor. Bizimkiler direk koptu mactan. Yuzlerinden okundu resmen.

FT'li GS 2-0 geriye dusmustu Kadikoy'de 20 dakikada. O takim oradan geri dondu.

Bu takim geriye dusunce dagiliyor buyuk takimlara karsi. Bunlar hep TD isleri. Bireysel oldugunu dusunmuyorum. Psikolojide sikintilar var ciddi. Guven yok. Besiktas guveni yuksek bir takim. Bizimkiler asiri kirilgan.

abi ft nin futbol mantelitesi inanilmaz kotu ve cok geride kaldik. her durumda su adami ornek vermeyin gecti onun donemleri. inan gazdan baska birsey degil yine cope gidecek seneleriniz
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Llama said:

applev0dka said:

Cok iyi lan ahahahah

https://twitter.com/ghostss17/status/936976497163808768

yenmeseydik seni bicaklicaktim

Şaka maka, böyle ciddi anlaşılabilecek saçma şeyler yazmayın ya

yok be abi o kadar da değil :D

5 maçlık olumsuz totemi bozduk diye sevinçten ne yazacağını şaşırmış tabi sdsafas
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Valequenta dışında topice mesaj atmayı kesen yok sanırım maçtan sonra. Dikkat ediyorum birkaç maçtır ortadan kaybolan yokken vanish vanish diye mesaj atan 2-3 kişi var böyle hayalleriyle. Aynı iki üç kişi hep.

bunu aynen ben de farkettim.

apple kafasında olmak zor iş canım işte diyorum. o dalga geçtiği fanatik tiplerle aynı kafada olduğunu bilmiyor. delilerin deli olduklarının farkında olmadığı gibi asdhfuah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...