Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Bu maç 6-7 olurdu, hakikaten GS'nin verilmiş sadakası varmış. Yatsın kalksın dua etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Sotto said: 1-0 geriye dusersin. Takim maci o kadar birakmaz. Besiktas'in ikinci yari uberligi bundan geliyor. Bizimkiler direk koptu mactan. Yuzlerinden okundu resmen. FT'li GS 2-0 geriye dusmustu Kadikoy'de 20 dakikada. O takim oradan geri dondu. Bu takim geriye dusunce dagiliyor buyuk takimlara karsi. Bunlar hep TD isleri. Bireysel oldugunu dusunmuyorum. Psikolojide sikintilar var ciddi. Guven yok. Besiktas guveni yuksek bir takim. Bizimkiler asiri kirilgan. abi ft nin futbol mantelitesi inanilmaz kotu ve cok geride kaldik. her durumda su adami ornek vermeyin gecti onun donemleri. inan gazdan baska birsey degil yine cope gidecek seneleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Onu buyuk takim psikolojisi adina ornek verdim. FT'yi begendigimden degil tabii. Ama Fatih Terim kim ne derse desin Winner hocadir. Winner hocanin takimlari sahaya farkli cikar/bu sahaya yansir. Taktigi vs geri kalmistir orasi ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 bitti winnerligi onun ve bunu kendi kendine yapti. bundan 8 sene once soylesen tamam ama suanda hala ft deniyorsa sebebi avrupa sampiyonasina karikaturdeki gibi 3 4 olayin ayni anda denk gelmesiyle oldu. Yoksa coktan kesilirdi onun bileti futbolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 selam gencler naber nasilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 applev0dka said: Cok iyi lan ahahahah https://twitter.com/ghostss17/status/936976497163808768 yenmeseydik seni bicaklicaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Xenus said: cenk'in görüntülere yansıyan oç hakem mq lafına ceza gelecek mi bakalım. sizin topcularin ettigi zaman kufur var ama hedef yok otaya sallamislar der ve ceza meza vermezler. su kufurden sirf bize ceza geliyor diye piskinlik diz boyu mubarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Wispy said: Bu maç 6-7 olurdu, hakikaten GS'nin verilmiş sadakası varmış. Yatsın kalksın dua etsinler.keske olsaydı. tudor kesin giderdi. simdi yine ya oyle de boyle de derken zaman gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Llama said: applev0dka said: Cok iyi lan ahahahah https://twitter.com/ghostss17/status/936976497163808768 yenmeseydik seni bicaklicaktim Şaka maka, böyle ciddi anlaşılabilecek saçma şeyler yazmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Sotto said: 1-0 geriye dusersin. Takim maci o kadar birakmaz. Besiktas'in ikinci yari uberligi bundan geliyor. Bizimkiler direk koptu mactan. Beşiktaş iyi değil biz çok kötüydük :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 donen totem olayini herkes bilir son uc haftadir. samimiyete inanarak soylenen laftir bunu ciddi alan adam futbol bolumunde bizi tanimiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Maçı izlemedim, özeti izledim. 33 yaşındayım, bizim 6-0, her maç 4 yemeyi alışkanlık haline GS falan da dahil hiç bu kadar kötü GS görmedim sanırım. Maçın geri kalanı da özetteki kadar kötü müydü GS? Bu arada zaaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 sabonis said: Llama said: applev0dka said: Cok iyi lan ahahahah https://twitter.com/ghostss17/status/936976497163808768 yenmeseydik seni bicaklicaktim Şaka maka, böyle ciddi anlaşılabilecek saçma şeyler yazmayın ya yok be abi o kadar da değil :D 5 maçlık olumsuz totemi bozduk diye sevinçten ne yazacağını şaşırmış tabi sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 şenol güneş düşmanları mutsuz B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Sağlam vanish varmış ya, 2 gün sonra gelirler yine... Şirkette fazla ötenler vardı onların vanishleyecek halide yok ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Gomisle masturbasyon yapanlar vardi abi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 son 2 sayfada galatasaraylı olup da foruma yazan neredeyse herkesin mesajı var. siz vanish isini yanlıs anlamıssınız bi valeq iste onu vanish cdsi kısa hep vanish levellamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Yanlisiniz var besiktas koymadi , galatasaray yenildi gibi olmus serhat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 nerde? ney? anlamadım ne demek istedigini sdf mac bittiginden beri wardlar vanishler meme diye spamleniyor da galatasaray baslıgında duzenli yazan herkesin son 2 3 sayfada mesajı var. nası vanish attıysak hepimiz ulu orta geziyoruz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Valequenta dışında topice mesaj atmayı kesen yok sanırım maçtan sonra. Dikkat ediyorum birkaç maçtır ortadan kaybolan yokken vanish vanish diye mesaj atan 2-3 kişi var böyle hayalleriyle. Aynı iki üç kişi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 https://twitter.com/krykurt1903/status/937029795656949760 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 3 A D E T Y U V A R L A N D I N I Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 B E S I K T A S L A N D I K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Rewendor said: Valequenta dışında topice mesaj atmayı kesen yok sanırım maçtan sonra. Dikkat ediyorum birkaç maçtır ortadan kaybolan yokken vanish vanish diye mesaj atan 2-3 kişi var böyle hayalleriyle. Aynı iki üç kişi hep. genelde göze batan o oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Rewendor said: Valequenta dışında topice mesaj atmayı kesen yok sanırım maçtan sonra. Dikkat ediyorum birkaç maçtır ortadan kaybolan yokken vanish vanish diye mesaj atan 2-3 kişi var böyle hayalleriyle. Aynı iki üç kişi hep. bunu aynen ben de farkettim. apple kafasında olmak zor iş canım işte diyorum. o dalga geçtiği fanatik tiplerle aynı kafada olduğunu bilmiyor. delilerin deli olduklarının farkında olmadığı gibi asdhfuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar