Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 14. Hafta | Beşiktaş- Galatasaray | 02.12.2017 Cumartesi - 19:30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://icube.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2014/12/23/burdur-golu-nu-belediye-olduruyor-5118379.Jpeg

Geçen uaçkla üstünden geçtim burdur gölü çok güzekl gözüküyordu

GSlilerin ağlamaları sonrasında herhalde su seviyesi burdur gölünde bile artmıştır
Mesaj tarihi:
Abi tolgayın ilk pozisyondan sonra çıkmış olmasinlazımdı kötü darbe yedi iç kanama filan kontrol gerekir

Böyle küçük takımlar üç puan için insan canını tehlikeye atıyorlar nahoş bir durum
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Gs tam bir anadolu takimi ya.

Daha az zaman geçiren yerde yatan takimlar biliyorum

Vakit geçirilen tek pozisyon karambol sonrası Maicon'du. Bunun dışında öyle pek vakit geçirme durumu yok. Gomis'le çarpışma sonrası Tolgay vakit geçiriyor demek gibi bir şey söylediğin.
Mesaj tarihi:
sen tribunden oranın verdigi adrenalinle herseye kırmızı diyorsun dumduz kafa topuna cıktılar ikisinde de. Birinde kafa kafaya tokustular, digerinde geriye dogru sıcradıgı icin tolgay yukselemedi gomisin bel seviyesinde kaldı. ikincisi faul bile degil.
Mesaj tarihi:
Oguzhan'in pozisyonunda birsey yok. Atmis kendini.
Tolgay'inkiler sansizlik boyu kisa oldugu icin kol hizasinda kaldi kafalarda. Ilkinden sonra cikarilabilirdi belki bilemiyorum umarim birseyi yoktur.
Besiktas en iyi oyununu son 10dk oynadi onun disinda Dark'in dedigi gibi orta kesmece.
GS 2-3 iyi kontra yapti ama ilerde daha sakin oynamak lazim.
Bu arada Belhanda'yi goren oldu mu ilk yari?
Mesaj tarihi:
belhanda'yı gördükçe allahım sana geliyorum diyorum.

feghouli büyük oyuncu. belhanda çıkarıp yasin'i alsın bence. zaten belhanda'nın işini de feghouli yapıyor. rodrigues gene hatalarıyla çıldırtıyor.

hakem iyi bence. bir kaç küçük hatası var. tolgay'ın düdükten sonra topa vurmasına kart çıkaramadı sonra gitti feghouli'ye verdi vs. ama uyduruk penaltıyı o atmosferde vermemesi yeter.
Mesaj tarihi:
madcow said:

sen tribunden oranın verdigi adrenalinle herseye kırmızı diyorsun dumduz kafa topuna cıktılar ikisinde de. Birinde kafa kafaya tokustular, digerinde geriye dogru sıcradıgı icin tolgay yukselemedi gomisin bel seviyesinde kaldı. ikincisi faul bile degil.

Sen tv basindan herseye kirmizi diyorsun onu napcaz ?

Her gs macinda 5 kırmızı 57 sari var sana kalsa.

Ama serdar ayaga basiyor oyna devam diyorsun..

Seni mi referans alicaz simdi..

Hell no
  • Yeni Oluştur...