madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 bi dakka cok kotu dusmus bu arada pozisyonda faul yok. tolgay kotu dusmus sadece.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 http://icube.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2014/12/23/burdur-golu-nu-belediye-olduruyor-5118379.Jpeg Geçen uaçkla üstünden geçtim burdur gölü çok güzekl gözüküyordu GSlilerin ağlamaları sonrasında herhalde su seviyesi burdur gölünde bile artmıştır
enrique Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 gomise hala kart yok ya şaka gibi. dünyanın en net penaltısına bişey demeye gerek yok zaten. amman beşiktaşlı fırat demesinler sadasdadsa
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Abi tolgayın ilk pozisyondan sonra çıkmış olmasinlazımdı kötü darbe yedi iç kanama filan kontrol gerekir Böyle küçük takımlar üç puan için insan canını tehlikeye atıyorlar nahoş bir durum
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Fistan said: bizim alex gibi atmış kendini oğuzhan Alex aynen böyle bok çuvalı gibi atıyordu kendini. Hafif yana kıvrılıp omuzu üstüne düşmek.
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Hadi Aydınus yap birşeyler de BJK atsın arıtk
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 ŞU İNSANLIK DIŞI ÜYELER BANLANSIN FORUMDAN gereksiz yaratıkları için banlamak istemiyorum
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 bu sefer de resmen dirsek attı ağır kırmızı
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 applev0dka said: Gs tam bir anadolu takimi ya. Daha az zaman geçiren yerde yatan takimlar biliyorum Vakit geçirilen tek pozisyon karambol sonrası Maicon'du. Bunun dışında öyle pek vakit geçirme durumu yok. Gomis'le çarpışma sonrası Tolgay vakit geçiriyor demek gibi bir şey söylediğin.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Forumda birkaç cahil vat onlara kalsa gs yapilan faul 726363 yaptigi faul 0
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 sen tribunden oranın verdigi adrenalinle herseye kırmızı diyorsun dumduz kafa topuna cıktılar ikisinde de. Birinde kafa kafaya tokustular, digerinde geriye dogru sıcradıgı icin tolgay yukselemedi gomisin bel seviyesinde kaldı. ikincisi faul bile degil.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Oguzhan'in pozisyonunda birsey yok. Atmis kendini. Tolgay'inkiler sansizlik boyu kisa oldugu icin kol hizasinda kaldi kafalarda. Ilkinden sonra cikarilabilirdi belki bilemiyorum umarim birseyi yoktur. Besiktas en iyi oyununu son 10dk oynadi onun disinda Dark'in dedigi gibi orta kesmece. GS 2-3 iyi kontra yapti ama ilerde daha sakin oynamak lazim. Bu arada Belhanda'yi goren oldu mu ilk yari?
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 ikincisi faul degil, ilkinde bence kontrolsuz girdi kirmizi da verse bisey demezsin
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Adam tribündeyim diyor Paticik te 50 mesajı var maç başladığından beri. bu da taraftarim ben diye geçiniyordur etrafta fsfsg
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 adam het mac yonetisinde niye kazanamadigimizi hatirlatiyor. bosuna 6 macin 4 unu gs ye vermemis.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Gs yerde yatarken mesaj atacak bol zaman oluyor
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 madcow said: sen tribunden oranın verdigi adrenalinle herseye kırmızı diyorsun dumduz kafa topuna cıktılar ikisinde de.
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 belhanda'yı gördükçe allahım sana geliyorum diyorum. feghouli büyük oyuncu. belhanda çıkarıp yasin'i alsın bence. zaten belhanda'nın işini de feghouli yapıyor. rodrigues gene hatalarıyla çıldırtıyor. hakem iyi bence. bir kaç küçük hatası var. tolgay'ın düdükten sonra topa vurmasına kart çıkaramadı sonra gitti feghouli'ye verdi vs. ama uyduruk penaltıyı o atmosferde vermemesi yeter.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 maicon ve serdar dısında bizde oyunu durduran bir kisi bile olmadı. Dogru stad a gittigine emin misin?
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Hakemlik birsey yok ya. Klasik Besiktasli konumuna dusmeyin.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 madcow said: sen tribunden oranın verdigi adrenalinle herseye kırmızı diyorsun dumduz kafa topuna cıktılar ikisinde de. Birinde kafa kafaya tokustular, digerinde geriye dogru sıcradıgı icin tolgay yukselemedi gomisin bel seviyesinde kaldı. ikincisi faul bile degil. Sen tv basindan herseye kirmizi diyorsun onu napcaz ? Her gs macinda 5 kırmızı 57 sari var sana kalsa. Ama serdar ayaga basiyor oyna devam diyorsun.. Seni mi referans alicaz simdi.. Hell no
Öne çıkan mesajlar