tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 toggie said: planet coaster gecen yildanmis ya, benim de gozlerim onu aradi basta. subnautica olsa direkt basardim. ama 2018'de cikacak. gerci pubg falan early access olmasina ragmen listede yer buluyorsa diger early access'ler de bulabilir. listenin olusmasi icin bi kriter belirlemek gerek. aklima gelen en populer oyunlari koydum listeye, sonucta dedigim gibi secim otoritesi degiliz, bu sene alip da en cok oynadiginiz/begendiginiz oyunu secin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 tomkat said: alakasiz ama star citizen diye bi oyun yapiliyodu, yuzyilin en iyi pc oyunu olcak deniyodu, nooldu acaba ona https://i.imgur.com/OypYUgI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 zula yok listede -rep !!11!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 listeleme kriterim de en populer oldugunu dusundugum oyunlar tutup da stories untold gibi kimsenin bilmedigi/oynamadigi bir oyunu koymadim zevkli olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 tomkat said: toggie said: planet coaster gecen yildanmis ya, benim de gozlerim onu aradi basta. subnautica olsa direkt basardim. ama 2018'de cikacak. gerci pubg falan early access olmasina ragmen listede yer buluyorsa diger early access'ler de bulabilir. listenin olusmasi icin bi kriter belirlemek gerek. aklima gelen en populer oyunlari koydum listeye, sonucta dedigim gibi secim otoritesi degiliz, bu sene alip da en cok oynadiginiz/begendiginiz oyunu secin iste niyetini sorgulamadim ya. ben de bilemedim nasil yapmali. early access kismi bozuyo isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 toggie said: tomkat said: toggie said: planet coaster gecen yildanmis ya, benim de gozlerim onu aradi basta. subnautica olsa direkt basardim. ama 2018'de cikacak. gerci pubg falan early access olmasina ragmen listede yer buluyorsa diger early access'ler de bulabilir. listenin olusmasi icin bi kriter belirlemek gerek. aklima gelen en populer oyunlari koydum listeye, sonucta dedigim gibi secim otoritesi degiliz, bu sene alip da en cok oynadiginiz/begendiginiz oyunu secin iste niyetini sorgulamadim ya. ben de bilemedim nasil yapmali. early access kismi bozuyo isi. bilmem ki sonucta official release olmasa bile bu sene pubg oynayan baya cok gorunuse gore bu yil oynanan/oynanmis olarak da bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Pubg o dandik netcode ile goty olursa yazıklar olsun lan pc gaminge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Laurelin said: tomkat said: alakasiz ama star citizen diye bi oyun yapiliyodu, yuzyilin en iyi pc oyunu olcak deniyodu, nooldu acaba ona https://i.imgur.com/OypYUgI.jpg en son 2013 yilinda mi ne duymustum 1-2 seneye cikicak diye bunun yasal bi yaptirimi yok mu, false advertising hesabi ama duke nukem forever preorderlayan adami hatirliyorum 1999 yilinda eline 2011'de gecmisti oyun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 early acces oyunlarda listede?? benim gibi tw: warhammer 2'yi seçen kaliteli, oyundan anlayan insanların olduğunu görmek sevindirici en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 cuphead bastım direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 divinity OS 2 varken pubg ye bok yemek duser biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 divinity bence de ama aslında bu senenin ödülünüde witchere versinler bence o kadar hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Borastus said: cuphead bastım direkt cuphead tatlı oyun da, neyin goty'si ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Star Citizen Alpha'da, satın alıp oynayabilirsin son Alpha versiyonunu veya free flight weekendlerde oyuna sahip olmadan da indirip deneyebilirsin. 1 Aralık'ta da indirimli starter packler satılacak. Son PTU'da oyun şu noktada: https://www.youtube.com/watch?v=Vpoi95LbFrw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Abi early access'de çıkıp 200k ödüllü bugfestli turnuva düzenleyen, optimizasyon namına 10 serisi kartların bile süründüğü bir oyunu goty diye ödül veren herkes net battlefront 2'de her gün 10 kutu alıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 pubg seçenlere banwave gelmeli. pati'den olmasa da pc gaming bölümünden. DİVİNİTY'NİN ASKERLERİYİZ https://www.youtube.com/watch?v=EQVJ_9_V8BQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 +1 pubg goty hakeden bir oyun degil, arada kafa dagittik girdik eglendik. bitti baydi coktan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 D:OS II modlarıyla falan tam bir GOTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 nier den iyisi yoktu bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 vay be listedekilerin hiç birini oynamamışım sürekli aynı oyunları oynadığımı farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 early access olmasa iyi olur listede. pubg populer ama release'de gormek lazim. divinity original sin 2 hakediyor bu yil. cuphead diyenlere ban lazim.(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 DOS 2 olmasini isterdim ama PUBG olacak kesin, aralik'ta full release yetistirmeye calisiyorlar sadece bunun icin ve XBOX release i icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 dirt 4 aday olduğuna göre iyi oyun heralde. yıllardır adam gibi rally oyunu arıyorum oynayan, öneren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 4'ü oynamadım ama oynayanlara bakınca dirt rally daha çok beğenilmişti muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Aceace said: Trollemeye gerek yok ya. Hiç oynamıyor olmama rağmen pabci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar