Densiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 https://www.starcraft2.com https://www.youtube.com/watch?v=RdEKChWcqx4
µh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 sadece ilk paket vardı bende, 2.yi de hediye etmişler. multisini arada onuyoruz arkadaşlarla, burdan oynayan varsa tıklatsın
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ben de basladim oynamaya ozlemisim ya
Auril Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 single bitirdim hazır beleşken :D en son 2010 da oynamışım, yaşlanmışız çok hızlı geldi oyun uniteleri falan da unutmuşuz 2 saat adam basçam ne lazımdı lan diye bakınıp durdum sdf
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 µh said: sadece ilk paket vardı bende, 2.yi de hediye etmişler. multisini arada onuyoruz arkadaşlarla, burdan oynayan varsa tıklatsın 1-2 olana da 3'ü versinler bari ya :( void kaldı benim oynayamadım :((((
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Xenocide said: µh said: sadece ilk paket vardı bende, 2.yi de hediye etmişler. multisini arada onuyoruz arkadaşlarla, burdan oynayan varsa tıklatsın 1-2 olana da 3'ü versinler bari ya :( void kaldı benim oynayamadım :(((( benim de öyle :(
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Cokomantis said: https://i.imgur.com/vqSck5B.png abi ahahah o ne lan afdjs niye öyle o
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Jaegerjaquez said: Xenocide said: µh said: sadece ilk paket vardı bende, 2.yi de hediye etmişler. multisini arada onuyoruz arkadaşlarla, burdan oynayan varsa tıklatsın 1-2 olana da 3'ü versinler bari ya :( void kaldı benim oynayamadım :(((( benim de öyle :( benim de tıpatıp aynı şekilde. aşırı saçma lan ilk ikisine para verene 3ü vermemeleri böle bi durumda gerçekten. hiç almayana 1 beleş, 1 olana 2 beleş, 1-2 olana NAAAAAAH
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 1-2 olanın alacak az şeyi kalmış, ondan vermiyorlar demekki :P Neyseki multisi tamamen beleş :P.. Gerçi bilmiyorum 3 faction, gelişmeyen bir oyun ne kadar götürür emin olamadım. Twitchden bakınca adamlar uçmuş resmen. O seviyeye gelmek için uğraşmaya değer mi o yüzden çelişkiye girdim. Değer mi, değmez mi :P
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Twitchden izlediklerine bakma abi. Adamlar top 5 grandmaster. 300 500 apm. Bide koreli kismi var bunlarin onlar daha beter. Ben mastera cikinca dua ediyodum
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 o sev'eyye ulasamazsin zaten. twicthten emmeli hatun veya spastik adam izlemiyosan zaten hiç birinin seviyesine ulasamazsın. sc icin fazlasıyla gecerli bu.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Büyük hedefleri severim :P Ulaşmak istediğimden değilde, sürekli bir amacım olur. Fakat dediğim gibi, hep böyle kalacak bir oyun için uğraşmaya değer mi :D (pc de tek bir oyun tutmaya özen gösteririmde. Birisini oynuyorsam, diğer herşeyi silerim)
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 oha. bende 20 tane falan yüklü sanırım sdg
smartgun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Densiz said: Büyük hedefleri severim :P Ulaşmak istediğimden değilde, sürekli bir amacım olur. Fakat dediğim gibi, hep böyle kalacak bir oyun için uğraşmaya değer mi :D (pc de tek bir oyun tutmaya özen gösteririmde. Birisini oynuyorsam, diğer herşeyi silerim) Patchler'le meta değişiyor. Hep böyle kalıyor denilemez.
Aelfric Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Bu oyunu WOL zamanında oynardım sonra HOTS başında da oynadık biraz. O zamanlar high master kadar çıkmıştım oldukça güzel bir ortam vardı. Az oyuncu vardı yine ama özdü yani herkes birbirini tanıyordu. Daha sonra hayat girdi tabi iş güç derken uzun süre hiç oynamadım. Geçen gün free olmuş dediler dedim bir giriyim işten geldim attım bir iki unranked. Oyun baya farklılaşmış demeyeceğim aynı oyun gibi büyük oranda ama meta değişik yeni birsürü üniteler felan var tabi hiçbir şey bilmiyoruz. Özlemişim ya, uzun süredir pc oyunlarından zevk almıyordum pubg oynarken dahi ama şu sc ve sc2'yi açtığımda ilginç bir tebessüm geliyor yüzüme. Keşke geniş bir türk topluluğu olsa tekrar bu oyunda casual olarak oynasak arada bir girip. Bunun dışında RTS adına pek bir şey kalmadı zaten. Herkes moba ve battle royale derdine düşmüş.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Oha sıtarkıtar lobisinin gücü gerçekten sınır tanımıyor. Temam oyun çok iyi =(
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 huun said: oyun bok, gelin kabul edelim pls. NYET http://puu.sh/yJy2F/1c97ecd09f.jpg
Chaoslord Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Bende Heart of the Swarm vardı legacy of void gelmiş midir şimdi ? geliyor mu ?=
smartgun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Chaoslord said: Bende Heart of the Swarm vardı legacy of void gelmiş midir şimdi ? geliyor mu ?= evet geliyor.
Öne çıkan mesajlar