behran Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Az once duyurdular. Ryan johnson yazip yonetecek Baska bilgi yok http://m.ign.com/articles/2017/11/09/the-last-jedis-rian-johnson-to-create-new-star-wars-trilogy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 boku çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 gecende 2030'a kadar yetecek planlari oldugunu soylemislerdi, 15-20 film gelir iste daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 JJ'de ilk 3 filmi tekrar çekeceklerini söylemişti bi ara sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 gerçek star wars bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 normal bence. ilk 6 filmin boktanlığını unutturmaları lazım. çeksinler bol bol sıkıntı yok. bir seri düşünün 3 filmi leş diğer 3 filmi 50 senelik. han solo olmasa izlemeye bile değmez. indiana jones uzayda kıvamında filmler. yine de 1-2-3'ü tokatlıyor. han solo filminde çuvallamazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 4-5-6'ya kötü dedi... Birazdan cocugunu kesmeye gelicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Red said: normal bence. ilk 6 filmin boktanlığını unutturmaları lazım. normal bence. ilk 6 filmin boktanlığını unutturmaları lazım. ilk 6 filmin boktanlığını unutturmaları lazım. ilk 6 filmin boktanlığını ilk 6 film boktan ilk 6 film boktan https://www.youtube.com/watch?v=bZTOV-55ivM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 1-2-3 anladık da, 4-5-6 gayet efsanevi filmlerdir lan noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=xh3Wveg4DMk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 old republic konsepti filmler bekliyorum, çok ekmek var o taraflarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Eti Negro jedi faciasindan sonra hepsi guzel gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 old republic gelmeli. en azından oradaki hikayeler hala canon. thrawn vs. piç oldu malesef. yuuzhan vong istilası da gg haliyle. new jedi order falan. ulan hala hatırladıkça üzülüyorum. değer miydi lan bir rey için bir kylo ren için koskoca expanded universe'ü çöpe atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 -Deno- said: old republic gelmeli. en azından oradaki hikayeler hala canon. thrawn vs. piç oldu malesef. yuuzhan vong istilası da gg haliyle. new jedi order falan. ulan hala hatırladıkça üzülüyorum. değer miydi lan bir rey için bir kylo ren için koskoca expanded universe'ü çöpe atmak. abi oyuncakable ve popüler trendlere uygun değil malesef bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 abi 5. filmde https://www.youtube.com/watch?v=WmVXJ3hQrPo bu ses yüzünden baya can çekiştim ne kadar sevsemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 live action underworld dizisi de 2019 icin onaylanmis gozukuyor official olarak bu filmle bereber gelen duyuruyla. Disneyin acilacak olan kendi streaming servisinin onemli parcasi olacak demis ceo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 4-5-6'yı ben de severim. ama serinin geneline bakarsan star wars serisi zayıf baya. 4-5-6'yı da güzel yapan da han solo karakteri ve harrison ford. küçükken izlendiği zaman etki bırakmıştır, oyuncaktı vs idi. star wars sevenler genelde baya fanboy oluyor. küçükken izlenince öyle bir etkisi var sanırım fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Bence sw'lerdeki mevzu anakin veya luke falan olmadı hiç. Hatta bana kalırsa bu iki karakter diğer ana karakterlere kıyasla hep zayıftı. Herkes han solu'yu ve kuay gon'u sever mesela. O yüzden yeni üçleme izlenir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 eskiden ben de fanımsıydım star wars içi de son filmle tamamen kaptan amerika seviyesine düştü benim için. oturup extended univ okuyan adamdım, şimdi ehehe ne güzel ışıklı kılıç laser var şeklinde seyrediyorum. onu da hdfilmchenenemi'nden seyrediyorum. 720p değeri bu star wars'ın benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Spam olacak ama: -Deno- said: old republic gelmeli. en azından oradaki hikayeler hala canon. thrawn vs. piç oldu malesef. yuuzhan vong istilası da gg haliyle. new jedi order falan. ulan hala hatırladıkça üzülüyorum. değer miydi lan bir rey için bir kylo ren için koskoca expanded universe'ü çöpe atmak. Thrawn cannon. Disney'in animasyonunda var karakter olarak. Bu sezon öldürmezlerse onla ilgili bir şey yapılabilir. Maul'un hayatta kalması da cannondu mesela. Daha sonradan obi one episode 4'den önceki süreçte öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 kotor olmasa benim için baya sıradan birşey şu star wars ya. ama hayatımda oynadığım en güzel oyunu oynayınca nası hardcore fanı oldum serinin belli değil. resmen seni değil sana aşık olmayı sevdim der gibi star warsu değil star warsun potansiyelini ve konseptini seviyorum ben.hatta hep hayal etmişimdir kotor hiç oyun olmadan film olarak çıkmış olsaydı nekadar inanılmaz bi film olurdu fanlar için diye. ben kesinlikle şöyle bi swtor trailerı kafasında ve kalitesinde birşey istiyorum ya. resmen 6 filmden almadığım hazzı yaşattı 4-5 dakikalık trailerlar. adamlar lucastan daha iyi anlamış star warsu. bide artık öküz gibi teknoloji var. rica edicem gene 2 tane jedi olan zamanları değilde öküz gibi jedi-sith savaşları görelim.kimsenin zikinde değil tabancalı tipler. force ver force ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 sen ne kadar naif bir insanmışsın. dediklerini yaparlarsa bu adamlar nasıl para kazanacak dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Redeagle said: obi one http://www.reactiongifs.com/r/2013/09/Dwight-Schrute-Shakes-Head-and-Rolls-Eyes.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 kotor disinda su frencaysin kaale alinir yani kalmadi, lutfen. kotor3 ciksin yeter, isterlerse 50 film cikarsinlar np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 film öncesi çizgiroman-romanları es geçmeyelim lütfen. Çok güzel hikayeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar