bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 tek yaşıyorum. 1 yıldır sevgilim var. Geçen gün ufaktan evlilik sinyalleri verdi bir anda anksiyete krizim tavan yaptı.Yaş 33. ama istanbul'da tek başına bile geçinemezken evli olmayı düşünemiyorum bile. Kiralar uçmuş market giderleri vs off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 bunları söylersen "eve 2 maaş girerse rahat ederiz" argumanına hazır ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 abi girse ne olacak? 2 maaş giriyor oturulabilecek ev fiyatı artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 artar da diğer maaş komple o kira farkına mı gidecek ayrıca şu anda da sevgilin için hiç harcama yapmıyor musun yani erkekler olarak biz rahatız, olayın sadece maddi tarafına bakmak yetiyor. zira erkek şarap gibi, 40 yaş sonrası karizması tavan yapan erkek bol. yapmazsa da pek bi şey kaybetmiyosun. ama 30 yaş sonrası kadın çökmezse "başarı" sayılıyor. sevgilin evlenmek istemeyecek de napacak yani. seviyosan, düğün zırvalıkları istiyosa yapmamaya ikna et, sade bi nikahla evlen bence, en güzeli. hem erkek mutlu olur, masraf vs olmaz hem evlilik isteyen kadın evlenmiş olur. ortada buluşulmuş olunur ama yıllar boyunca düğün konusunda başının etini yemeyeceğine emin olman lazım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 beni ikna etmeye çalışmayın ben zaten sizin tarafınızdayım sevgilileriniz için dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Bu arada konu sahibi açıklama bekliyoruz hala(en azından ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 konuyu unuttuk ne açıklaması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 On 16.08.2019 at 04:49, Cute dedi ki: Ekimin ilk haftası güncelleme yapacağım. Ekim deyiz yap guncellemeyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Hanım burada nickimi bilmese çok fena içimi dökecektim de susmam daha hayırlı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 baska nick al gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 (düzenlendi) arkadaşa yedek bi hesap çekin Ekim 14, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 28 dakika önce, Wispy dedi ki: Hanım burada nickimi bilmese çok fena içimi dökecektim de susmam daha hayırlı olacak Ben senin hanım olsam ve şu yazdığını görsem sandalye kırarım sırtında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2019 Amaaan evlilik zor müessese. Hanım da söylüyor bunu. Ölümüne çekiştirip gömmeyecektim yani sandalye kıracak durum yok. Evlenecek olsam kesin yine onunla evlenirdim ama evlilik mi bekarlık mı derseniz orada susma hakkımı kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Evlenmem için aklımı kaybetmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 pasaport disinda evlilik icin bi neden yok sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 cocuk yapilmicaksa evlilige gerek yok da. cocuk olacaksa, ayrildiktan sonra onun tantanasi cikiyo iste o sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 2 saat önce, masa dedi ki: Evlenmem için aklımı kaybetmem lazım. ee dugun ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 dikkat et boyle diyenler ilk evlenir genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Kedi otuzbiriyle ilk adimi atmis bile, hayirli olsun simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2019 Evet, üzerinden baya zaman geçti.Hanımefendinin erkenden biriyle başlaması bile beni yeni bir ilişkiye itmedi.Uzun bir süredir tek olmanın aslında güzel bir olay olduğuna karar verdim.Uzun bir zaman birini dairemin içinde istemedim, tek iyiydim aslında laga lugayı bırakıp şunu söyleyim.Olaya her ne açıdan bakarsanız bakın acıdan kurtulmak için gömüyorsunuz bir sürü şeyi toprağa ve malesef güzel, tatlı bir yanınızda beraberinde gidiyor.Acı olgunlaştırır derler ya o hesap.Halen Güney Sibiryadayım, bir iş bitti diğeri başladı ve önümüzde 5 ila 7 yıl net iş var.Keyfim yerinde, finansal olarak verdiğim yılları geri topluyorum. Asıl güzel olay, biriyle birşeyler oluyor İnatçıda bir kız, sevdim.O kadar söylememe rahmen girdi koluma.Tarzı, kıkırdaması hoşuma gitti.Öyle işte baby-steps Beraberiz yani, offical Akışına bıraktım zaman ne gösterir, göreceğiz.Birinide kesinlikle kırmak istemiyorum ondan ağırdan alıp.Kendimi yokluyorum ama aha bildiğin beton gibiyim.Düzeltmeye çalışıyorum kendimi aslında çok iyimde bir şey oldu işte eskisi gibi bakamıyorum olaylara umarım zamanla düzelirim çünkü bu durumu karşı tarafada yüklemek istemiyorum. Öyle işte Umarım sizlerde iyisinizdir, kendinize iyi davranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Süper, hayırlısı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 On 25.06.2019 at 15:02, escape dedi ki: evlenmeyip napıcaksınız abi ömür boyu? akıllı mantıklı iş değil evlenmemek.... illa ki bir yerlerde düzgün kadınlar vardır. olmadı annenize söyleyin size kız baksın. onların bulduğu kızlar iyi olur. anneler iyi seçer. ama asla evlenmeden olmaz. özellikle bir erkek için. zor abi... ben de istemiyorum evlenmek ama mecbur hissediyorum kendimi bak yaş geldi 27-28 Evli olmama rağmen şu bakış açısı inanılmaz köylü ve çomar geldi. Evlenmeyip napcan resmen alt gelir ve sosyo kültürel gruba ait, ez cümle ÇOMAR dediğimiz bir güruhu temsil eden bir argüman xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 aa escape’e çomar mı dedin sen aaa hiç olur mu öyle şey asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar