ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 İki yukarıda paylaştım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 ulan gri gandalfı öldüren burda yapılan o ufak ve gereksiz hareketmiş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 şu başlığı açtığımdaki heyecan nerdee ortaya çıkan iş nerde sdf. allah belanızı versin. jj abramsın pisliği bu. adamın hayattaki amacı insanların hayallerini yıkmak ve sırf bunun için fonlanıyor olmalı. sektör komple şekelciler üzerine döndüğünden beri bir pislik döndüğünü sezmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 8 saat önce, ahmedinejad dedi ki: İki yukarıda paylaştım abi Kaynak vermemissin, onu ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 (düzenlendi) 21 saat önce, ahmedinejad dedi ki: İçeriği gizle galadriel 3 bölüm kraliçeyi ikna etmeye çalıştı. kraliçe ikna oldu. 5 gemiyle yola çıkmaya karar verdiler. gemilerin ikisi limanda patladı. kraliçe 3 gemiyle yola devam etti. kraliçe 100 askeriyle karaya ayak bastı. kraliçe ve ordusu adar'ı mağlup etti. halbrand 15 köylünün kralı oldu. bodrum'da butik pastane işleten bronwyn ile esmer elf öpüştü. adar barajın kapağının anahtarını arkadaşına vermiş. adar'ın arkadaşı barajın kapağını açtı. sular volkanı patlattı. adar orta dünyaya nuke attı. kraliçenin 100 kişilik devasa ordusunun çoğu öldü. kraliçe kör oldu. kraliçe kör olduğunu ordusunun bilmesini istemedi. kraliçe 5 dakika sonra gözlerini kumaşla sardı. herkes kraliçenin kör olduğunu anladı. kraliçe 1 gün orta dünyada kaldı. kör oldu, mağlup oldu, kötülük uyandı. kraliçe boku bokuna kör oldu. ve numenor'a döndü. halbrand ölmek üzereydi. esmer elf halbrand'ın elf ilacına ihtiyacı var yoksa ölür dedi. bodrum'da butik pastane işleten bronwyn otacılarını ot bulmaya yolladı. gerek kalmadı. halbrand iyileşti. azıcık sekerek yürüdü. atına bindi, gitti. harfootlar yabancıya bir tane elma verip allahın dağından ben eşşeğim etti. yer bilmez dil bilmez yabancı tek başına dağdan aşağı yürüdü gitti. (will the real slim shady please stand up please stand up) dişi eminem harfootların kafilesini ateşe verdi. harfootlara daha fazla zarar vermedi. belli ki cana kıymak istemedi. harfootlar köyün delisine uydu. sabah ben eşşeğim ettikleri yabancıyı bulmaya koyuldu. cüce durin yaprak seviyor. masasında yaprak bulunduruyor. mitril yaprağı iyileştirdi. evet, cüce durin elflere yardım edecek. cüce kral elferden nefret ediyor. cüce kral yapraklardan daha çok nefret ediyor. yaprağı eline aldı. amına koyduğumun yaprağı dedi delikten aşağı attı. yaprak uçtu uçtu balrog'un önüne düştü. balrog yapraklardan cüce kraldan daha fazla nefret ediyor. amına koyduğumun yaprağını alın şu önümden dedi, kızdı. yaprağı ateşe verdi. uykusu artık bir kere kaçtı. şer uyandı. Dizinin özeti Müthiş özet hashdahsdhah Spoiler Abi kraliçe gözüne toz kaçtı diye mi, kahrından mı kör oldu? Adamlarla beraber sağ kalanları aramıyor muydu olay ilk olduğunda? Ne oldu da kör oldu çözemedim ben. Bir de mesela İsildur'u öldü gibi göstermek falan ne basit ucuz numaralar. Ben ki pek alakalı değilim yüzüklerin efendisi "lore" kısmıyla, İsildur'un nerede nasıl öldüğü belli işte. Ters köşe mi yapacaklar akıllarınca "Babasının adı Elendil kendi adı da İsildur olan biri daha var bu İsildur o değil" diye. Masal lan işte izle geç diyordum da, cidden baymaya başladı. Artık fantastik kuntastik senaryo yazamıyor Holywood (gerçi ne zaman yazabildi kısmı da var ) Ekim 9, 2022 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 girdikleri ev yıkılırken gözüne alev kaçtı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 bi daha yıkılan eve girse düzelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 elf ilacı o işi çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Özete fena patladım, Tolkien olsam senaristlerin analarina kayiyodum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Sarışın kadın aşşırı kötü aktör gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Spoiler sdfg komik görsel ama çok hak vermiyorum, hani biz çok kısa görüyoruz tabi o yaprağın düşüşünü de maden nerede, balrog kaç metre (hatta kilometre) aşağıda. keza henüz o uçurumun olduğu damardaki madenler kazılmamış dolayısıyla o sahnede çok saçma bi durum yok. yaprağın kilometrelerce düşüşünü de yarım saat veremeyeceğine göre seems legit sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 ulan benim anlamadigim bir sey var. Spoiler guc yuzuklerini sauron dovdurmemis miydi ya, ben mi unuttum asil hikayeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 daha gelemedik oraya, 5. sezon inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2022 On 07.10.2022 at 13:18, arcane dedi ki: boyleydi boyle oldu bari harita ustunde falan olsaydi havaya yazacaklarina. tom marvaldo riddle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Valla onu bunu bilmem cüce kral haklıymış kazdırmamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Cüce kral zaten muhtemelen biliyor orada balrog olduğunu diye tahmin ediyorum. O yüzden kazilmasini istemiyordur. Ama oğlana neden demiyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 gandalf amca da moria'ya neden girmek istemediğini söylemiyordu. ismini zikredince uyanıyo mu napıyo acaba öyle bi muhabbet mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 gral bilse yarpağı atar mı olum, o da bilmiyodur ayrıca sir chris reyis ne güzel dediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Spoiler Lore'un biliri değilim ama zaten bir dönem erken uyandırmışlar, Balrog'un olayı Durin IV ile değil de Durin VI'le diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 35 dakika önce, razzRaziel dedi ki: İçeriği gizle Lore'un biliri değilim ama zaten bir dönem erken uyandırmışlar, Balrog'un olayı Durin IV ile değil de Durin VI'le diyorlar. kitaptaki kronoloji ile alakası kalmadı olayın zaten https://lotr.fandom.com/wiki/Second_Age tek yüzüğün dövülüşü 1600ler, Elendil'in doğuşu 3119'da. İsildur'un Sauron'u harcaması da 3441'de oluyor. Kafalarına göre çorba yapmışlar her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 ne biliyonuz olm belki orta dünyada 1 yıl 10 gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 (düzenlendi) Spoiler Uyanır uyanmaz haldır huldur yukarı çıkmayacak heralde. Binlerce yıllık uykudan uyanıyor muhtemelen gücünü toplaması vs falan zaman alacaktır. Bu arada beyaz rahibe ablalar neyin nesi onu kaçırdım ben. Ekim 11, 2022 Absolut tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 tarikatçılar onlar. sauronun yancıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar