Bathory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Raidde baya iyi frost dk'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 şahsen frost dk yerine alabilecek bi sürü melee bulabilirim kendi grubum için cataclysmden legion sonuna kadar frost dk mainleyen biri olarak söylüyorum bunu bu arada öyle düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 rogue konusunu invis potla çözemez misin? bence utility wise çok ağır bir tercih gibi. bu kadar kati olduğunu sanmıyorum rogue konusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 pot10dk cd rogue stealth5 + pick lock var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Konn said: rogue konusunu invis potla çözemez misin? bence utility wise çok ağır bir tercih gibi. bu kadar kati olduğunu sanmıyorum rogue konusunu sadece invis değil, stun-blind sayesinde interrupt edilemeyen veya diminishinge giren skilleri durdurabiliyor. defansif skilleri güçlü-gerekirse self heali var, mobilty var, rogue'ta yok yok yani. o yüzden yerine doğru düzgün defansif özelliği olmayan, mobilitysi düşük, dpsi rogue kadar olmayan bir shamanı kimse tercih etmiyor. dk da yine benzer sebeplerden spot bulamıyor ama yine sanguine olan haftalarda dps olarak da iş yapar spot bulur, blood dk'ları saymıyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 rogue’umu kasasım geldi ya yeminle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 M+da ben setup ımı neredeyse her zaman BDK - Rogue - Mage - RDruid(ben) + 1 olarak kuruyorum. CC, bloodlust, single dps, aoe dps, 2x CR, pack skip falan hersey var. BDK zaten suan icin en iyi M+ tankı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 ben resto shaman oynuyorum en sevdiğim tank warrior. çok heyecanlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 kasmadigim tank bi dk kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 yüksek keylerde dps'ler genelde rogue-mage yanına yerine göre warlock-dh-hunter olarak değişiyor. tanklarda da b.dk-monk-paladin iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Warr tank cok cok iyi dps yapıyor. 11k overall dps yapan warr tanklar gordum +10 keylerde. Ama bir olmeye basladı mı da tutulmuyor yani. Su icmeye oturup 5 sn yasarsın sen diyemiyorsun warr tank a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Düzenli grubunuz yoksa m+ için meta classlar dışında uğraşmayın düzgün puga gürmek çok zor. k1nJo said: ben resto shaman oynuyorum en sevdiğim tank warrior. çok heyecanlı oluyor. Yanına mm hunter-retri-feral de koyunca gerçek erkeklerin setupı bu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 warr tank, resto shaman, mm yada surv hunter, feral ve retri pala bu grupla m+ girince otomatik olarak key'e +2 ekleniyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 yapılmıyor ki abi feral yok hiç :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Pugla +12-13 lere geldim ama heralde daha ustlerini zorlamayacagım blizz daha yuksek keylere anlamlı bir odul ekleyene kadar. Su mythic raid cross realm a acılsa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 aynen açılsa da eğlensek biraz ya. heroic 2 saatte temizleniyor hiçbir eğlencesi kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 o acilana kadar yeni raid gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 sürekli oyuncu kaybedildi/kaybediliyor diyip duruyor herkes. daha çok kaybetmek istemiyorlarsa açmaları lazım. baya mallık yani şu noktada açmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 new races dediler access yok rn beklenen iki irka hype öldü bile. oyunu bırakan adam geri döndüğünde 2 hafta quest yapacak minumum en buyuk fail rep conversom olmaması sürekli horde oynayan bir olarak alliance allied races hayal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Yarın açılacak mythic xrealm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Dün akşam 1 Heroic dungeon girdim, 5 wipe yedik sırayla bosslarda, 1.5 saat sürdü. LFG raide girdim, 20 dakikada 3 boss bitti. Sapık sapık işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Talihsizlik olmus heroic dungeon normalde cok kolay. LFR zaten turistik gezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 mythic uldir açılmış cross realm için. id olayı duruyo mu şimdi yine? yoksa ilk 2 bossu bi grupla kesip sonrakiler için başka grupla devam edebiliyor muyuz normal ve heroicteki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 evet id olayı devam ediyomuş. e ne anladım ben bu işten. millet yine 2 boss yapıyor, sadece adam bulmak daha kolay sonrası yine %99 olmaz. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 averaj ustu pugin kapasitesi 2 boss zaten hc ghuun kesemeyen guildler var hala 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar