Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 scorch said: k1nJo said: asıl soru thrall nerede alüminyum. ta expansion sonunda getirecekler herhalde. gavatlar ya. abi thrall tatilde hawai de falan blizzorttan kaptığı paranın keyfini sürüo bence. herif yatalak olmuş sşkdfjdsşfkjg Metzen said: Human. Retribution. Paladin. Yes, I LOVE Thrall and the Horde a lot, but I’ve been playing human paladins since I was 12. #sturmbrightblade Usuyoruz reyiz, yerine gelenler senden bile kotu cikti :( #morallygrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 ulan thrall ı bile özletti bu honorfang denen sikko orcla adamlar saurfanglerin adam olanı öleli uzun zaman oldu bu omurgasızın kellesi alınmalı orgrimmar girişinde kazıkta sergilenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 ya hayır adam isyan edebilir de madem ölmekten korkmuyor madem götü yiyor adam gibi isyan etsin. alsın yanına kim gelmeyi kabul ederse ondan sonra napacaksa yapsın. direkt karşıdaki velede gidip "sin ını dırdırırsın diyi ımdım" ne la. yazacağınız hikayeye sıçayım. blizz'e inat sylvanas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 bu kadar acınası bi hikaye yazımı yok harbi ya bi önceki exp sylvanas hero olsun lejyon sınavından başarıyla horde u çıkarsın kadın senelerdir expler boyu "what joy is there in this curse" desin vs sonra bi anda huooooopppp herkes bana hizmet edecek ağacı yakalım nelflere tecavüz edelim herkesi öldürüp kaldıralım herkes forsaken olsun curse ü yayalım oh aman şinanay vs OHA ÇOK MANTIKLI GERÇEKTAN AQ BLIZZI NEFİS HİKAYE saçma sapan hikaye yazımıyla o kadar uğraşmalarına rağmen hala sylvanas a karşı döndüremedikleri çok büyük bi kesim var horde playerları arasında e normal neden dönsünler aq size karşı dönüyolar işte içine sıçtınız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 gelmiş geçmiş en kötü exp olma yolunda hızla ilerliyo belki de oldu bile unsublayan o kadar çok ki hala da devam ediyor millet bırakmaya edecekler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 ne anlatıyon hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Metzen ye... Adam paladin oynadığını açıklamıştı baya oldu zaten. Tam twist. Zaten ayrılırken de sağlık sıkıntılarım çok yordu falan demişti. Adam fıtık olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Marquezetto said: ulan thrall ı bile özletti bu honorfang denen sikko orcla adamlar saurfanglerin adam olanı öleli uzun zaman oldu bu omurgasızın kellesi alınmalı orgrimmar girişinde kazıkta sergilenmeli abi sen kimseyi beğenmiyon kim kaldı geriye ? horde dediğin orc tur zaten. thrall da kadıköyden beşiktaşa vapurla geçmese horde diye bir şey olmayacaktı. sylvanasın ölü memeleri ile takılırdınız artık ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Sylvanas kendi keyfinden başka Legion'da ne yaptı da şimdi Saurfang'e laf ediliyor anlamıyorum yav :D. Orc vs Human bu oyunun ana hikayesi, geri kalanların hepsi yan "çar". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 smyrnas said: Marquezetto said: ulan thrall ı bile özletti bu honorfang denen sikko orcla adamlar saurfanglerin adam olanı öleli uzun zaman oldu bu omurgasızın kellesi alınmalı orgrimmar girişinde kazıkta sergilenmeli abi sen kimseyi beğenmiyon kim kaldı geriye ? horde dediğin orc tur zaten. thrall da kadıköyden beşiktaşa vapurla geçmese horde diye bir şey olmayacaktı. sylvanasın ölü memeleri ile takılırdınız artık ne diyim. horde dediğiniz ork tauren trolldür devri geçeli çok oldu yeni türkiyeye alışacaksınız aman horde a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 yekeyeke said: Sylvanas kendi keyfinden başka Legion'da ne yaptı da şimdi Saurfang'e laf ediliyor anlamıyorum yav :D. Orc vs Human bu oyunun ana hikayesi, geri kalanların hepsi yan "çar". lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Saurfang 2. Savasta sskyi batirdi bir kere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=WwYukrsx1k8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Helal be warcrafta neredeyse 30 sene olacak hala siktiri boktan lore'u bile sayfalarca tartistiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 böyle cinematic yapan başkaları varsa söyle onları da tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 lore vs umrumda olmasa knight online falan oynarım veya başka bişi item her mmoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Laurelin said: Saurfang 2. Savasta sskyi batirdi bir kere :( hayır bi de neymiş andımızmış okunmalıymış filan geçti o horde devri bitti asfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Marquezetto said: horde dediğiniz ork tauren trolldür devri geçeli çok oldu yeni türkiyeye alışacaksınız aman horde a valla ben tauren ve troll leri katmadım. onları thrall reis kattı. ben sadece orc ları kattım sürüye. orjinal horde orc tur. bu sebeple horde için de bilumum ırklar olmuş olsa da warchief dediğin de. blackhand,orgrim,grommash,thrall ve garrosh gibi olur. diğerleri onlara hizmet etmekle yükümlüdür. açık ve net! bundan ötesi yok. ne iki parmaklı dan , ne ölü memeliden, ne de toynaklıdan warchief olmaz.:) şaka bir yana bu orcların boyutu her expansion da küçülüyor mu bana mı öyle geliyor yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 ooo direkt orc diyosun origine indik oke ya değişim dönüşüm sürekli işte her şeyde olduğu gibi şu anki horde bu güzel olan da bu bence hatta yeni ırklar da çekmeliyiz içeri sdf hiç dikkat etmedim de omuzları duruyo orcların ondan eminim asf mag'har orcları da ayrı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 dk nasıl şu aralar m+ ve mythic raidlerde vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 blood tanksa sorun, m+'larda best tank. raidlerde işte bi tık gerisinde brewmasterın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 8.1 ile nerflenicek blood ve brewmaster sonrasında tanklar daha dengeli olacak deniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 simdiye kadar 8.1 için brewmaster ve blood'a açıkladıkları değişiklikler şunlar; https://www.wowhead.com/news=288209/a-look-at-the-tank-changes-in-8-1-so-far henüz pek de dişe dokunan bir şey yok gibi "daha dengeli" olacak diyebilmek adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 peki dps olarak? frost bayagı iyi gibi duruyor sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 mythic+ oldığusürece frost her zaman meh olacak 3 dps 1 maks 2 melee o meleeden biri rogue diğerinin de utility olarak iyi melee olması lazım (monk/dh) dmg desen en iyi değil, utility yok mobility yok. meh ben daha hiç bi grubuma dk dps almadım puglarda, hiçbir işe yaramıyorlar vurmak dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar