Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 İlginç şekilde oyunu satın alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 pattisliborek said: Daelin gayet de adi bir adamdı abi. Sıkışınca eskilere saldırıp durun durun aslında o öyle değildi demek nedir yani. Yok kabus görüyor babasının cesedi falan of yani. Oynamasak wc3 bilmiycez. bir üstteki videoyu izle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Darksun said: 113 oldum 3 saattede iş güç var diye malesef çıktık :D bugün devam. Leveling güzel olmuş, sıkmadan akıyor. Storyline falan iyi, side questler kendini yaptırıyor. 3-4 tane quest aynı zone'da oluyor çoğu zaman; saçma sapan map'in öteki ucuna koşturmuyor. Zone'lar çok güzel bu arada, vaktim olduğunda ally storyline'ını da yapmak istiyorum. Ayrıca Boralus'u daha çok beğendim ben Zul'dazar'dan :< Xeşke bizim ally'ımız olsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Laurelin said: offf cok iyi olmus ally hikayesi ya :( arthasli jaina flashback https://www.youtube.com/watch?v=f1gCxPe5G9g top tier cinematic ya, once arthas ve invincible ile damardan girdi sonra daelin flashbackleri ve sonunda jainanin arkasinda rhonin, varian, uther, daelin, arthas in durmasi ve finishi jainanin theme ile yapmalari ufff leziz direk dreadlord memeleri disinda jainanin kurtulusu yok gibi gozukuyordu su christie goldenin kitaplarda karakteri cektigi bok cukurundan, cok guzel toparladilar valla helal olsun. kalec ile yiyisiyor olmalarini filanda retconlarlar insallahda wc3 den beri en sevdigim karakterlerden biri kurtulmus olur en azindan laura bailey en iyi ya bu arada meanwhile @ horde https://i.imgur.com/qAoMUdz.jpg abv blizzort malesef abi bu exp sonunda ölücek hatta ufaktan sinyallerini vermiş blizzard nzoth corruptionia çok açık bi karaktere dönüştürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 oldurmezler oyle kolay kolay, corruption filan hikaye yani butun seriyi wc3 karakterleri tasiyor sirtinda, utheri bile geri getirebiliriz dedikten sonra bu kadar core bir karakteri harcamalari zor sylvanasi bile bi sekil redeem edicekler orjinal wow karakterleri tutmiyor cunki, o heyecani yaratmiyor. surekli wc3 gondermeleri ile hypei yukseltebiliyorlar su anda. kimsenin sallamayacagi bir anduin sahnesi bile ilgi cekiyor arthas gondermesi yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 jaina ölür, sonra azeroth'un kanı ile blood jaina olarak geri gelir.. aynı dragonu 231541254 kere boss olarak getirdi adamlar, onlara koymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 açıkcası ilk lvlladığım karakterde çok keyfine varamıyorum zira hızlı gideceğim diye içine ediyorum :) şunu bitireyimde alt ile sindire sindire ilerlerim umarım. Zone'lar güzel geliyor şimdilik bir süre sonra kesin bayacağız gerçi :P Birde doğru düzgün betadır wowhead dir araştırmadan daldım bazı şeylerde tam noob modunda takılıyorum o da zevkli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 -Deno- said: Şu Warbringers Jaina'yı spotify'a koysunlar ya, manyak gibi dinliyorum her gün. https://open.spotify.com/album/0ttY5GeNxjaO9V6whSTGLq?si=iRBc6pflRpuAsmKyJXiNzQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 utheri nası geri getiriolarmıs arkadas adam ölü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 ZANDALAR FOREVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 ölüyü getirmek istesinler, hikaye uydurulur. varian milyon parçaya bölünerek öldü mesela, onun geri gelme ihtimali herhangi bi karakterden daha fazla bence. fel ile öldü çünkü. demona dönüşerek öldü ki hehe diyip ruhu twisting nether'da takılıyorlar derler ve geri getirirler hop diye np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 bu arada blizz abv. abimin hesaptan oyuna bakıyodum, herb+mining öğrenip 110'a karakter boostlayayım da bi şeyler toplar toplar satarım dedim, herifler professionların boostunu kaldırmış mal gibi kaldım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 profession değişti ya çünkü. her expensiona özel bi levelı var professionların artık. bir de eskiden 60'a kasarsan o profession boostunu veriyordu 1 level karaktere boost atınca vermiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 ben veriyorlar mı vermiyorlar mı bilmediğim için biraz bakındım sadece. sonuçta max veya 1 önceki expansion'a göre veriyorlar muhabbetlerini okuyup, ne kadar veriyorlarsa versinler falan diye düşünüp bastım. ama yakın zamanda komple kaldırmışlar galiba. neyse ggnore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 A gift from the Six Bu questi tamamlayamıyorum delircem. Yanlış spec diyor ama bi türlü olmuyor hatta 2 tane çıkıyo aynı quest :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Spec degistirip dene, her spec icin var o quest. Hangi specte yaptiysan o specte olup, ayni spece ait artifact weaponi kullanman lazim. Ha ayni anda 2 tane var diye buglanmista olabilir, o durumda birini abondonlayip deneyebilirsin. 5dk suruyo zaten questi bitirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Peki resto druid için olanını veya guardian için olanı nerden alıcam yazıyor mu bi yerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Surdan bakabilirsin: https://www.wowhead.com/news=261066/druid-class-mount-and-quest-archdruids-lunarwing-form Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 deadwoll said: Ben priest, rogue, mage ve druid'i kasacağım ilk hafta elden geldiğince. Priest main olacak, diğerleri de goldmaker işte. Bu dolar kurunda aylık ücret ödemek istemiyorum açıkçası sdjf. mage'i dh ile değiştir bu ben. priest raider olur rogue ile de balık tutarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2018 Dungeonlar süper valla :) Betada questler çok sıkıcı geliyordu. şimdi hiç öyle gelmiyor birde. rexxar ile gittik görev yaptık güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Oh be dün akşam itibariyle irl questlerim bittiğine göre bugün iş çıkışı levellamaya başlayabilirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 kısa hikayelerden a good war’u okudum ilk az önce de elegy bitti, çok pis koydu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 paradoksalkedi said: profession değişti ya çünkü. her expensiona özel bi levelı var professionların artık. bir de eskiden 60'a kasarsan o profession boostunu veriyordu 1 level karaktere boost atınca vermiyordu. abi bu mesajdan hiçbi şey anlamamıştım ben. profession boostuna falan gerek yokmuş, level tamamsa gidip direkt öğrenebiliyomuşsun. ben mal gibi dün vanilla herblerini topladım durdum, en sonunda isyan edip ne zaman diğerine geçebiliyom ulen diye trainer'a bi gittim orgrimmar'da, herif çotank diye cataclysm herbalism'i öğretti sonra anlamış bulundum durumu sdfsds. eved biraz malım :(. neyse bugün topladım sattım biraz malzeme, 30k civarı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 exp öncesi de token 295k falandı bugün 238k gördüm en düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 238 mi wtf iyi iyi bir ay daha para vermeme gerek kalmadı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar