Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Longshanks said: Saeros said: ulan ne kuruldum sylvanas’a ha, bfa gelse de ifadesini alsak artık valla ben darkshore raidine girdim. milleti gaza getirdim gittik kestik orgrimmarda :D lol bizim gült de yapmış onu çarşamba günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 ahmedinejad said: Sylvanas mevzusu acayip ters tepince zamanından önce çıkarmış olabilirler bunu. Çok güzel olmuş ama. This! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Bayadir takip etmiyorum jeinaya ne olmus ya jeina nın babam babam diye gezinen bi video izledim simdi.kestikden 20 sene sonrami aklina gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Frostbite said: Bayadir takip etmiyorum jeinaya ne olmus ya jeina nın babam babam diye gezinen bi video izledim simdi.kestikden 20 sene sonrami aklina gelmis https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/120/230/efb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Frostbite said: Bayadir takip etmiyorum jeinaya ne olmus ya jeina nın babam babam diye gezinen bi video izledim simdi.kestikden 20 sene sonrami aklina gelmis Karakter tekrar ortaya çıkıyor diye millet laf etmiyor çok da o hikaye de saçma sapan bence. W3 de baya oynadık iste babasi puştun tekiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 @ old soldier Hayır ağlamayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 old soldier da güzel olmuş ulan keşke eskiden de olsaydı böyle şeyler her expansion için :/ çok sağlam şeyler çıkabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Laurelin said: Zirhin bile yasak oldugu geleneksel onur icin yapilan orc olum dovusu makgora da lightning atip hile yapti bide hile falan yaptığı yok, ilk mak'gora'da da kullanıyodu lightning wotlk zamanı. zaten orcların ilk geldiği zaman ve öncesinden sonra değişiyor kurallar zamanla. normalde kesinlikle ölümüne dövüşülüyor mesela, thrall onu da kaldırıyor warchief olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Laurelin said: Zirhin bile yasak oldugu geleneksel onur icin yapilan orc olum dovusu makgora da lightning atip hile yapti bide Saeros said: ulan ne kuruldum sylvanas’a ha, bfa gelse de ifadesini alsak artık Sabahtan beri sylvanas tshirtumle gezdim, triggerlananlara DEAL WITH IT bakisi cakmak piceless idi DIK DUR EGILME, SILVERMOON SENINLE(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 ahmedinejad said: Sylvanas mevzusu acayip ters tepince zamanından önce çıkarmış olabilirler bunu. Çok güzel olmuş ama. abi o arada hadi cinematic patlatalım diyip hazırlayabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 hazırıdır da programa göre 5 gün sonra yayımlamak yerine shitstorm'a dayanamayıp salın saurfang'i demiştir diyor adam yaf. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Cinematic hazırlanması aylar sürüyor demişlerdi daha önce. Planlanandan önce yayınlanmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 her cinematic'te ayrı güzel <3 https://s33.postimg.cc/7sbpu3bi7/sylvanas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Frostbite said: Bayadir takip etmiyorum jeinaya ne olmus ya jeina nın babam babam diye gezinen bi video izledim simdi.kestikden 20 sene sonrami aklina gelmis https://www.youtube.com/watch?v=MRqToytPMqo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 ADAM ELEMENTAL! saurfangin askerleriyiz.(literally) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 MAGE Mİ ROGUE MU seri cevap. undead oynayacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Olum hizli hizli yaziyorum telefondan isdeyim.adam akilli anlatin. Gerci anlatmayin zati lorelol irzina gecilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 k1nJo said: Laurelin said: Zirhin bile yasak oldugu geleneksel onur icin yapilan orc olum dovusu makgora da lightning atip hile yapti bide hile falan yaptığı yok, ilk mak'gora'da da kullanıyodu lightning wotlk zamanı. zaten orcların ilk geldiği zaman ve öncesinden sonra değişiyor kurallar zamanla. normalde kesinlikle ölümüne dövüşülüyor mesela, thrall onu da kaldırıyor warchief olunca. farkındamısın adama elementler cevap vermıyor orda kullandığı lightning yüzüden? hile yaptığı yok nedir:D Gerçi orasıda ayrı şaçmalık earth wardera cevap vermeme luxumu varmış elementlerin neltarionun butun gucunu tralla verıolar sonra element cevap vermio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 kezban elementler vermiyor, diğerleri veriyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Thrall tam bir evli ve cocuklu -hayatim savasa gidiyorum ben, lejyon basmis dunyamizi -otur oturdugun yerde boyu devrilesice, oglanin ev odevini yaptirdinmi? Okulda butun cocuklar dalga geciyormus zaten senin baban odlek diye, birde ogretmen ile sorun cikmaisn -ama hayatim dunya yanicak... -alemin kerizi senmisin go’el efendi, yetmediimi bu kadar sene hizmet? Sen kac sene warchieflik yap karsiligindan ne bi emekli maasi bagladilar, ne kidem tazminati var ne teror risk tazminati ne ucus tazminati. Bazen daralanda oturuyoruz kizlarla, su burnu buyuk Alleria geliyor kocasi sehit olmus diye dunyanin parasini baglamislar, cocuklari desen ayri ozenle bakiyorlar. Tabi adamlar oturtmus sosyal guvenlik sistemini, egitim bizden 10 kat iyi. Hayir birde burnu buyuk, gorgusuz cocuk pusetli mount almis aldigi magis ile ama gel gorki ben bizim oglani hala okula earth elemental summonlayarak birakiyorum. Israrla bulasik makinasi almadigin icin her gun water elementaller temizliyor bulasiklari, aksama mana kalmiyor. Kocamiz koskoca warchief ancak elektrik baglatmak icin 8ay sirada bekledik -legion diyorum, sargeras gelebilir tatlim... -OTUR OTURDUGUN YERDE -ama ne dicem balparem benden yardim bekleyen bu kadar insana? -elementler cevap vermiyor dersin olur biter, cokta umurlarindaydi.hadi kalk bulasiklara basla simdi, tikinmasi iyi tabi. -peki askim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 yalnız sylvanas'a kotu horde kotu diyenlere de butun serefsizliklerin, itliklerin altinda basta human olmak uzere alliance irki mensuplarinin ciktigini gostermek sdf. en basitinden arthas sapitip LK olmasa sylvanas belki ranger general olarak takilacakti teldrasilde sdf. jaina bile soo sonunda tam zamanidir yigidim varian indir bunlari da is bitsin dedi. varian delikanli adammis da dinlemedi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 kujo123 said: k1nJo said: Laurelin said: Zirhin bile yasak oldugu geleneksel onur icin yapilan orc olum dovusu makgora da lightning atip hile yapti bide hile falan yaptığı yok, ilk mak'gora'da da kullanıyodu lightning wotlk zamanı. zaten orcların ilk geldiği zaman ve öncesinden sonra değişiyor kurallar zamanla. normalde kesinlikle ölümüne dövüşülüyor mesela, thrall onu da kaldırıyor warchief olunca. farkındamısın adama elementler cevap vermıyor orda kullandığı lightning yüzüden? hile yaptığı yok nedir:D Gerçi orasıda ayrı şaçmalık earth wardera cevap vermeme luxumu varmış elementlerin neltarionun butun gucunu tralla verıolar sonra element cevap vermio :D ilk mak'gora'da da kullandı, orada niye cevap vermeyi bırakmadılar? mak'gora'da hile yaptı mı yapmadı mı ile elementlerin olayını karıştırıyorsunuz. mak'gora'da hile yapmadı. elementler kullanıldığı için değil, tamamen kişisel öfkesi ile garrosh'u öldürdüğü için cevap vermeyi kesti. ki bunda garrosh'un draenor elementlerine, kendi dünyasında gul'dan'ın onlara ne yaptığını göstermesi falan etkili olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 biz boşuna demiyoruz ally'de varian dışında adam yoktu diye. KRAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 thrall zaten kişisel nefretimle garrosh'u öldürdükten sonra sessizliğe büründüler diyor, mak'gora'da kullandım diye değil yani sdfdss. ama elementlerin kendiyle alakası bile olmayabilir aslında, garrosh'u öldürdüğü için kendi kafası karışmıştı herhalde zaten. adam özgüvenini kaybetmeye başlıyo vs. sonuç olarak doomhammer'ın oyunculara gitmesi lazım ona da bi hikaye uydurmak lazım işte. metzen de gidince thrall'ın da gitmesi gerekti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 DarKRideR said: biz boşuna demiyoruz ally'de varian dışında adam yoktu diye. KRAL Lider diye buna denir! High Tinker Gelbin Mekkatorque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar