Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Uçmadan sonra asıl daha keyifli oluyor sadf Operation: Mechagon takımı çıkartıyor muyuz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Neden olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 55 azerite neck isteyen var heroic raid için kek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Ahahah şaka gibi, saat tam şu an 16:00 event'i bekliyordu bütün server ally'lar kalabalık çoktan 3 bounty var chest düşüyor tam event saati geldi ne bayraklar ne de commander'lar çıkmadı ve hoop oyun herkesi participant yapıp debuff'ı verdi.... Sonra neden classic bu kadar övülüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 isteyen çıkar ya millet manyak. bu arada ben o azerite essencelerinde major ile minor hep ayrı sanıyodum, major'a takınca minor'ı da çalışıyomuş. neyse 5 boss kestim bu arada heroic'te 6.yı da denedim o da kolay gibi ama sparklar biraz acıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 bakalım bende bugün yarın yeni sezaon 10+ deneyecegim . yeni affix falan bir tadına bakalım. bu arada +8 HC raid gibi 430 atıyor . +10 440ilvl atıyor . raid hevesim kaçtı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 yok, diğer reset gününe kadar max 420 atıyor olması lazım. ben +7 yaptım bu hafta, 410 atmıştı sanırım. o hesapla +8'in şu an 415 falan atıyor olması lazım. sen weekly chest rewardlarının ilvl'larına bakmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 evet weekly chest miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 (düzenlendi) classic isteyen mechagon yapsın abi. zevkli olmuş baya. bilen bi gruba denk geldim aynı guilddan, 1-1.5 saat falan sürdü herhalde, tek attık hepsine. hatta 3. ve 4. boss'ta druidimiz öldüğü için fightların nispeten uzun sürmesine rağmen. yani grup ararken, işte zamanı olan gelsin 3-4 saat sürebilir falan yazanlar görmüştüm onun için söylüyorum. ilk boss zorladı, 41k hps atmışım. tussle tonks'ta 50k atmışım orada zorlamayı geç bi ara öldük sandım ama nasıl olduysa yaşadık tank 1 hp'den falan döndü herhalde sdf enteresan. diğer bosslar normal seviyede; min 17k, max 32k. neyse ilk 2 boss ve onların yolundaki trashler direkt soğutabilir ama sonrası zevkli baya. Temmuz 12, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Mechagon güzel de yarıda bırakıp tekrar girince son bossun hard mode kapanıyormuş. Geç oldu diye bıraktıydık biz muhtemelen de bu hafta fixlenmez yalan olacak. Hm yapacaksanız aklınızda bulunsun tek seferde halletmeye bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 ben daha giremedim bile, üşeniyorum puglarla girmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 (düzenlendi) aynen mechagon k1nJo nun bahsettiği kadar uzunsa hele hiç giresim gelmedi. +9 Atal dazar yaptım . öttürdü baya 1 dak. kala falan zamanında bitirebildik. 415ilvl haste veren triketi attı. zaten millet çoğu grup başlıgına "no leavers" diye basmış. hani zaman bitse de pek umurlarında değil gibi. Edit: birde [Anima of Life and Death] essences atmış. prot warrior 390k hp ye buff lıyor. Head eksik bide Temmuz 12, 2019 smyrnas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 3 gün hediye gelmiş blizzard dan en son nerede kalmıştık diyerekten geri dönesim var. ama şuraları okudukça sadece dungeon farming olmuş oyun diyerek basamadım bi başlangıç tuşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Bunlar boe drop-rate'lerle mi oynadılar ne yaptılar raid'te? Champion'da en son üç token çıkarabilmiştim şimdi ise gold bile düşmüyor mob'lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 mechagon nerf yedi, daha hızlı gidiyor şimdi. Ama hardmode baş ağrıtır kısa sürmüyor ona göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 yeni raid de çok sıkıcı. son boss olarak bile acayip kötü, g'huun ve jaina fightları çok çok daha güzeldi özellikle g'huun. koca raid'in tek eğlenceli kısmı ashvane fight'ında coral patlatmak herhalde, o kadar. mesela bi encounter'a jumping jellies tarzı bi mekanik koysalardı falan. çok eğlenceli olurdu. gerçi öyle diyorum da millet orgozoa'nın 2. phase'ine koşarken ölüyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 bugünü raid'e ayırdım ben de komple yaptım, azshara geldik 3 wipe yedik dağıldık sonra gerçi ama yani bilmiyorum benim de hiç hoşuma gitmedi. orgozoa'ya kadar kesmiştim geçen haftada, ondan sonrasını hiç bilmiyordum ve sadece dbm'in dediklerini yaparak devam ettim üşenerek. gittik yani, oldu aksdjfhdsa azshara'da fail oldum ama hiç bakmadan girdim. şu soak olayını çözemedim ama çokta umrumda değil. bir kere kesip daha da girmem gibi geliyor galiba dfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Azshara da 3 tane sarı ward var , ileride birde mavi çıkıyor. Ekranın sağ tarafında veya yerde basamaklar halinde bunları ne kadar şarj olduğu görünüyor. Çıkan moblar ve Azshrara bu sarıları tüketmeye çalışırken ileride ilk başta ortada çıkan maviyi ise doldurmaya çalışıyor bunlar. Malum sizde sarı tükenmesin diye arada üzerinde durup şarj ederken , maviyide tüketmeye çalışıyorsunuz. Üzerinde durduduğunuz her saniye debuff stackleniyor, bunun normal olanı 4-5 tane stack alarak devam etmek, bu 1.8 dakika içerisinde mi ne düşüyor, sonra tekrar alıyorsunuz. Raid bu mekaniği sallamazsa wardların biri tükendiği an tüm raid e dmg vermeye başlarken hepsi birden tükendimi direk wipelıyor, gerçi tek başına bile 1 tanesi gayet yeterli :P . Bu ortadaki mavi arada yer değiştiriyor ama işlevleri hala aynı , sizde azharanın durduğu bölgeyi vs değiştiriyorsunuz. Biz bayağı iyi başlangıç yaptık 3/8 e geldik bile, ashvane acaip kazık olduğundan şimdilik orada kaldık. Sanırım manyak guildlar 4-5 leri daha yeni geçerken 3 e ilk kez gelebildik, genelde adamlar bitirdiğinde bir 2. boss ile uğraşır olurduk heh. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 kestim biraz önce heroic azshara. RL biliyordu, 10. pull'da hallettik. gerçekten çok sıkıcı, çok boktan bi boss. baya hayal kırıklığı. kesmiycektim ama hadi dedim kill bulunsun bi de silah çok fena durmuyor dedim kestim bi de reroll harcadım, gelmedi tabi bi şey. geçen hafta za'qul ve azshara uğraşmamıştım; toplamda 14 kill yapıyor + 9 da reroll attım 2 haftada ve 1 tane bile azerite parçası vermedi. aman'thul belanızı versin. neyse yarın olsun da 445 chest alıcam. gerçi onun da en boktanı gelecek resto için kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 gerçi azshara için son kullandığım reroll'u saymayalım zira azerite parçası atmıyor. ama diğer hepsi atıyor yani. 13 kill + 8 reroll ve 0 azerite. şaka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 sorma , çıktığından beri kaç tane heroic/normal/mythic yaptık 1 tane (bir) eşya düştü o da allahtan mythic'den. Tüm heroic/roll vs bir halt alamadım. Millet çatır çatır titanforged atıyor normalde bile. Guildda en düşük ilvl lardan biriyim o kadar halta katılmama rağmen :) . Tamam m+ fazla yapmıyorumda orada bile 5 tane instance dan 0 düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 sen hepten betermişsin. ben yine 430 da olsa soketli silah ve trinket aldım da, bi tane bile mi azerite parçası çıkmaz yani çok garip. normalde de 10 kill var oradan da atmamıştı. gerçi oradan atmasın zaten de yine de garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 dün azshara hariç full run yaptım 3 parça item düştü bana. 1 tane azerite. bugün 4 pull denedik azshara bi takımla kesemedik ama benim de galiba bi heroic azshara kesip bırakma planım var. sarmadı cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 (düzenlendi) yani hayvan gibi güçlü olması lazım, yok cursed lovers yok başka aptal saptal addler yok decree mecree bilmem ne console falan ne yani anlamadım. bildiğin aslında bizi öldürmek istemeyen boss yapmışlar. 2.ye feriştah moduna geçip ağır sanayi hamleleriyle falan gelecek herhalde. Temmuz 23, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Aslında öldürmek istemiyor olması doğru görünüyor. Amacı sadece kullanmak :) , muhtemelen big boss tembihlemiş, wipe yiyince 'sizde ne gördü bu , tam hayal kırıklığısınız' tarzı bir şey söylüyor. 2 tane full heroic clear / 1 tane full 1 tane 6 kill normal, 3 kill mythic = 33 kill mi ne oluyor 1 tane shoulder, 1 tanede downgrade default bracer düştü allah razı olsun :) Milletin nasıl titanforgelar rolladığını görseniz ağzınız açık kalır. 4. boss da resto druid iş yapmıyor diye almadılar 3 healer takılıyorlar raid dışı kaldık seyrediyoruz shaman la :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar