Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok uzun anlattı baya bütün fight'ı kill sonrası.

http://www.twitch.tv/methodjosh/v/375498193?sr=a&t=22799s

gingi mesela diğerleri nathanos'tayken turtle açıp jaina'nın yanına gidiyo falan instant interrupt için. 0.6 saniyede mi ne interrupt atıyo sdf.
Mesaj tarihi:
birazdan 2.ye kesecekler, bi %6 bi %7 gördüler. cayna salak gibi ölmese son 2 dk kala keseceklerdi.

yani dün josh o kadar anlattı her şeyi hala kesebilen yok başka çok enteresan. niye race change yapıp troll olduklarını bile anlattı lan adam daha napsın sdfs.
Mesaj tarihi:
race change olayını herkes düşünemez yani, adamlar p3'te debuff 1 tane az stack olsun diye yapmışlar, şu örnek alınabilir mesela setupına kadar bütün taktikler kopyalanmasa bile.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Bu sefer kesin dönüş yaptım ya, 90 olmak üzereyim. BFA'yı da çakıcam 110 olunca.

Yavaş yavaş kasıyorum, WOTLK sonu itibarıyla content'i oyunda görmediğim için lore'u takip etmeye çalışıyorum. Sırf bu yüzden Catac'dan gidiyorum şimdilik, her expansion'ı göremem bu hızda tabi. Alt kasarken artık napalım.

Silvermoon'da şu guild'a girdim bu arada, sağ olsunlar social olarak da kabul ediyorlar yetişene kadar,

https://www.wowprogress.com/guild/eu/silvermoon/Imperiosus

Mesaj tarihi:

Guildler para basma makinesi diye social ayağına herkesi kabul ediyorlar artık ya, direkt girmeseydin bir tanesine gördüğün gibi asdf

Şu iş muhabbetlerim sonuca bağlansın 2 haftaya ben de dönüyorum bi ekran kartı alıp artık. özledim bu boktan şeyi.

Mesaj tarihi:
7 saat önce, Natanyal said:

Guildler para basma makinesi diye social ayağına herkesi kabul ediyorlar artık ya, direkt girmeseydin bir tanesine gördüğün gibi asdf

Şu iş muhabbetlerim sonuca bağlansın 2 haftaya ben de dönüyorum bi ekran kartı alıp artık. özledim bu boktan şeyi.

perk vardı milletin kazandığı paranın %10'u mu ne guilde gidiyordu, onu mu diyorsun? o kaldırıldı diye biliyorum çünkü

Mesaj tarihi:
On 11.03.2019 at 09:24, -Deno- söyledi:

Bu sefer kesin dönüş yaptım ya, 90 olmak üzereyim. BFA'yı da çakıcam 110 olunca.

Yavaş yavaş kasıyorum, WOTLK sonu itibarıyla content'i oyunda görmediğim için lore'u takip etmeye çalışıyorum. Sırf bu yüzden Catac'dan gidiyorum şimdilik, her expansion'ı göremem bu hızda tabi. Alt kasarken artık napalım.

Silvermoon'da şu guild'a girdim bu arada, sağ olsunlar social olarak da kabul ediyorlar yetişene kadar,

https://www.wowprogress.com/guild/eu/silvermoon/Imperiosus

abi Lore, Cata'dan sonra bitti. Kafa yormadan oyna bence

Mesaj tarihi:

Öyle gözüküyor da işte ne bileyim, quest'i okuyorum hiç olmazsa. Zaten tek zone yapıyorsun o expansion bitiyor sdf.

Bu arada şey dicem, level 90 oldu benim karakter, heirloomları upgrade etmem lazım. 17k param var, ucu ucuna yetiyor level 2 yapmaya her şeyi, hatta trinket'lara yetmiyor galiba. Bana Silvermoon'da para atabilecek bir yiğit var mı? Çok müteşekkir olurum.

Mesaj tarihi:

malesef guzum ya

ama 100-110 arası baya hızlı zaten legion assaultlar sağolsun. low levelda tek başına biraz zor olabilir ama denk gelirse yardıma gelirim ?

Mesaj tarihi:
9 saat önce, lord_gorthaur dedi ki:

abi Lore, Cata'dan sonra bitti. Kafa yormadan oyna bence

bu cümleden sonra legion'ı piyasadan çekmeye karar verdiler blizzard ofiste, teyzem çalışıyor o söyledi. 

• Yeni Oluştur...