Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 cliplemislerdir yada that's why we love josh part 12ye koyarlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 yok uzun anlattı baya bütün fight'ı kill sonrası. http://www.twitch.tv/methodjosh/v/375498193?sr=a&t=22799s gingi mesela diğerleri nathanos'tayken turtle açıp jaina'nın yanına gidiyo falan instant interrupt için. 0.6 saniyede mi ne interrupt atıyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 birazdan 2.ye kesecekler, bi %6 bi %7 gördüler. cayna salak gibi ölmese son 2 dk kala keseceklerdi. yani dün josh o kadar anlattı her şeyi hala kesebilen yok başka çok enteresan. niye race change yapıp troll olduklarını bile anlattı lan adam daha napsın sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 herkesin farkli setup comp ve execute u var gingi skillsetinde adam yok bide o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 bide bi anlami kalmadi pushlamanin ikinciyi kimse hatirlamaz ha bugun kestiler ha bi ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 limit harici diğer guildlar için başarı olur gayet world 2nd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 kimse kendine yedirmez ya birebir ayni taktiklerle kesmeyi :P he biz bakariz ama 3 ay sonra method soyle yapti diye sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 race change olayını herkes düşünemez yani, adamlar p3'te debuff 1 tane az stack olsun diye yapmışlar, şu örnek alınabilir mesela setupına kadar bütün taktikler kopyalanmasa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 kesmişler bu arada, izlemeyi bırakmıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 2.yi de kestiler ajshdajhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 altlarla 3.ye keserlerse limit dağılır herhalde sdgddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Bu sefer kesin dönüş yaptım ya, 90 olmak üzereyim. BFA'yı da çakıcam 110 olunca. Yavaş yavaş kasıyorum, WOTLK sonu itibarıyla content'i oyunda görmediğim için lore'u takip etmeye çalışıyorum. Sırf bu yüzden Catac'dan gidiyorum şimdilik, her expansion'ı göremem bu hızda tabi. Alt kasarken artık napalım. Silvermoon'da şu guild'a girdim bu arada, sağ olsunlar social olarak da kabul ediyorlar yetişene kadar, https://www.wowprogress.com/guild/eu/silvermoon/Imperiosus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Guildler para basma makinesi diye social ayağına herkesi kabul ediyorlar artık ya, direkt girmeseydin bir tanesine gördüğün gibi asdf Şu iş muhabbetlerim sonuca bağlansın 2 haftaya ben de dönüyorum bi ekran kartı alıp artık. özledim bu boktan şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 nasıl oluyor o? bilelim de sosyaller olarak komisyon isteyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 7 saat önce, Natanyal said: Guildler para basma makinesi diye social ayağına herkesi kabul ediyorlar artık ya, direkt girmeseydin bir tanesine gördüğün gibi asdf Şu iş muhabbetlerim sonuca bağlansın 2 haftaya ben de dönüyorum bi ekran kartı alıp artık. özledim bu boktan şeyi. perk vardı milletin kazandığı paranın %10'u mu ne guilde gidiyordu, onu mu diyorsun? o kaldırıldı diye biliyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 kaldırıldığından haberim yoktu aksfhsda oyna devam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 On 11.03.2019 at 09:24, -Deno- söyledi: Bu sefer kesin dönüş yaptım ya, 90 olmak üzereyim. BFA'yı da çakıcam 110 olunca. Yavaş yavaş kasıyorum, WOTLK sonu itibarıyla content'i oyunda görmediğim için lore'u takip etmeye çalışıyorum. Sırf bu yüzden Catac'dan gidiyorum şimdilik, her expansion'ı göremem bu hızda tabi. Alt kasarken artık napalım. Silvermoon'da şu guild'a girdim bu arada, sağ olsunlar social olarak da kabul ediyorlar yetişene kadar, https://www.wowprogress.com/guild/eu/silvermoon/Imperiosus abi Lore, Cata'dan sonra bitti. Kafa yormadan oyna bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Öyle gözüküyor da işte ne bileyim, quest'i okuyorum hiç olmazsa. Zaten tek zone yapıyorsun o expansion bitiyor sdf. Bu arada şey dicem, level 90 oldu benim karakter, heirloomları upgrade etmem lazım. 17k param var, ucu ucuna yetiyor level 2 yapmaya her şeyi, hatta trinket'lara yetmiyor galiba. Bana Silvermoon'da para atabilecek bir yiğit var mı? Çok müteşekkir olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 yani XP veren heirloomları upgrade et yeter bence ama sen bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Abi gene de level 3'lere para kalmayacak gibi. Serverlar arası atılabiliyorsa sen atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 malesef guzum ya ama 100-110 arası baya hızlı zaten legion assaultlar sağolsun. low levelda tek başına biraz zor olabilir ama denk gelirse yardıma gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 9 saat önce, lord_gorthaur dedi ki: abi Lore, Cata'dan sonra bitti. Kafa yormadan oyna bence bu cümleden sonra legion'ı piyasadan çekmeye karar verdiler blizzard ofiste, teyzem çalışıyor o söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Level 2 heirloom'ları da alınca param bitti, SİLVERMOON'DA OLANLAR PARA ATSIN OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Ben bi ara Silvermoon'da alt açınca arkadaşlar bi 10-15 bişey vermişlerdi sanki. İşini görürse vereyim eve gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 bok gibi hikaye yazmaya devam ediyorlar. blizorta inat sylvanas ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar