deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Biz daha bu hafta girecegiz bakalim duzgun bir kadroyla sjfkh. Bu arada guilddeki slackerlar talent bile degismeyi reddedince baska yabanci guildle mergeledik. Bizim guildin adi overkill'di, adamlar da underlords. Mergeleyince overlords olduk skdkfl. Bir ara iceriden bir klik snowflakes yapalim dedi ama cok sukur savusturduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Shaman call'da ne oluyor? Totem motem mi koyuyor etrafına? Bütün call'ları atıyor mu bir de tek fightta? Ben iki seferdir iki Mage, iki Warlock, iki Paladin, iki Druid call saydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Bu arada iki gün önce Main Tank'a Thunderfury craft'ladık, epey fark ediyor. İki debuff slot alıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 TF'li tankın agro verme ihtimali kalmıyor ya. Vay anam vay ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 (düzenlendi) tf yi aldıktan sonra zaten çok daha kolay oluyo bwl bizim social raidde benim dandik shamanla full mavi heal gearıyla bide 2 healer eksik 1saat40 dk da chroyu kestik (t2 shoulderıda lüplettim). 2 kere de wipe olduk ona rağmen onlarda saçma sapan wipelar mekanikleri bildikten sonra çok önemli değil apes gibi bizim guilddekilerde 10 sene vanilla oynamışlar Şubat 20, 2020 Loex tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Shaman call da manyak güçlü totemler atıyor, tüm dps bir anda dönmek zorunda kalıyor, mage, shaman shaman attı. Baya zorlandık. İkinci tf için bile yeterli malzeme çıktı, MC den bir parça daha çıkarsa ikinciyi yapacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Tank rotasyonu önemli BWL de, diğerleri bir şekilde öğreniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 On 17.02.2020 at 14:47, miyaw33 dedi ki: Beyler bir öneri alayım. Mage olsanız 8/8 t2 almak istermiydiniz, guildde rolle itemleri alıyoruz, şuan silah vs Belt hariç benim tüm itemler bis. BWL gelince öneri sunuldu, 8/8 isteyen mage varsa ona tüm set itemler de öncelik vereceğiz diye. Misal t2 bileklik çıkınca doğrudan alçak ama bis bilekliği en son alacak şekilde. Diğer silah, trinket vs gene normal roll. Ne dersiniz, öncelik alıp setmi dizsem yoksa rolle ve drop sansami guvensem Yanlış hatırlamıyorsam Mage T2 Spell Damage düşük kalıyordu. Open World dragonlar gelince değiştirmek zorunda kalacaksın bazı itemları, spell damage yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kekze Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 BWL'den full bis dizen mage'in full t2 mageten 20-30 dps fazlası oluyor. Hesaplaması vardı bir yerde. Procunu falan yüzlerce kez simüle vs. etmiş adam. Tabii full bis'i dizmek çok daha zor, warlock falan var işin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 20-30 damage se t2 dizmek daha mantıklıymis. Şuan 3 mage bis, 2 mage t2 seçti. Birbirimizin itemlere roll atmayacağız. Bende bis seçtim, zaten üç parça t2 var elimde, bir şekilde setleri nasıl olsa alacağız diye rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Caster işlerinden çok anlamadığımı, 15 senedir hep rogue oynadığımı biliyosunuz ama 8/8 T2 mage set dog shit olur PvE de eğer Nelt Tear ı almamışsanız sanki? PvP de çok iyi olabilir ama PvE de hit chance yüzünden DPS kaybı olur gibi bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 gencler, kelle pacaniz olmadan acmayin oyunu, sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 hee corrupted blood, adamlardaki hayal gücü harika ya. Baron gedon dan da hunterlar petlerine bomba yapışınca dismiss edip AH de tekrar çağırıyorlardı o da terorist saldırı sayılır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Ahahahahahaha Hakkar lan harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 hahaha sallama amcaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Merak ediyorum barında bomba alanı portalla şehre yollasak ordami patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 https://classic.wowhead.com/news=311418/upcoming-wow-classic-content-unlocks-arathi-basin-march-10th-zulgurub-and-green- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 2 saat önce, miyaw33 dedi ki: Merak ediyorum barında bomba alanı portalla şehre yollasak ordami patlıyor. yok sanırım ayarladılar onu , instance dan çıkınca bütün buff/debufflar temizleniyor. Zaten playerda değilde petlerde bir sorun vardı sırf hunterlar yapıyordu o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Sanırım bu kadar hızlı temizlenecegini kestiremediler. Şuan iki günde BWL MC temizleniyor kalan günler boş, oyuncu gitmesin diye iki günü de zg ile dolduruyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kekze Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 zg nisanda geliyor şimdi değil ki, 2 ay ara var. 2006da da aynı şekilde gelmiş, bir farkı yok. mc-bwl'yi 1 günde kesiyoruz biz, iyi olacak bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 ZG claw seti almayı unutmayın en komik effect i olan set o. BG ye giriyordum millet procladığında ne yaptın diye mesaj atıyordu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 arathi gelsin de defiler shoulder alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 zamanında da öyle 'hop' diye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kekze Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 zg step-up raid değil arkadaşlar, onu kaçırıyorsunuz. catchup raid bu, çoğu mc dropu hala viable iken zg'de viable drop birkaç tane enchant-mount vs. saymazsanız. yeni 60 olan ya da alt kasan biri dungeondan item toplamak yerine gidip zg'den toplayacak, farkı bu. zamanında da işlevi buydu zaten. zorluk olarak da hakkar hariç dungeon'dan hallice bir yerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2020 Katılıyorum, BWL bu kadar hızlı temizleniyorken ZG hiçbir şey. Zamanında olduğu gibi Classic'te de açık ara en zoru Naxx olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar