miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Adam demin ben guilde 30000 TL yatırım yaptım yazdı. Bu paranın çıkması lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Topluca gidip adamı dövsek mi acaba? Bi kendine gelir, silkinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 yaşlı başlı adam gidip 30k paraya goldmu almış, rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Yazdiklari dogruysa memur ve coluk cocuk sahibi. Hakkatten 30000 lira guilde harcadiysa yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 yalnız bu ayasofya olayı esra erol'da bitecek böyle giderse... adam "kimin eşiyle münasebetim oldu" onu da yazayım mı demiş!!! birinin eşiyle ne gibi bir münasebeti olabilir yaw hayır adam bunu yazarak guıld de ne kadar evlı adam var şüphe altında bırakmıs... birinin eşiyle mübasebet!!! yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Tinu sende az değilsin veriyon gazı herife Adam alta alta kendi kendine bildiğin monolog döşemiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 (düzenlendi) o kısım önemli hocam :)) bak cevap vermedi ama... yalnız herif gerçekten sorunlu! ben bi ara trolluyor falan dedim ama gerçekten ruhsal sıkıntı yaşıyor herif.. adama 200 kişilik guild yönetmek ağır gelmiş:)) nasıl ciddiye aldıysa artık! gerçi burada 15 sene önce kestiğimiz şu an öküz gibi nerf yemiş raidlere, kesen ilk türk guild biziz falan yazarken belliydi... çok takılmış. durun lan bende yazayım... ally tarafında en kalabalık türk guild biziz...150 kişi olduk mc onyxıa farmlıyoruz bizden daha kalabalık ally guıld ı yok.. 15 senelik ekip.. muhteşem raidler.. dramasız harika geceler... sizleri bekliyor. Kasım 6, 2019 tinu tarafından düzenlendi pattisliborek dışında herkes gelebilir.. o gangladı beni! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Kimsenin özellikle, o konudan bahsetmemesine karşın durup durup - kimin eşi sölim mi sölim mi? Diyor rahatsız. Bir de hiçbir şeyi kabullenmiyor. Dün özür yazdı haydi geri dönün diye, şimdi diyor; ben herkesi özellikle gönderdim o guilde. Hiç birinizin kafası basmaz benim yaptıklarıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Adam hasta bariz şekilde. Bende ilk başlarda kafa yapıyordum ama baktım durum ciddi. Yazık valla. Sürekli bişey yazıyor kendi kendine. Siliyor, yazıyor. Bişey diyen eden yok ama kendi kendine savunmaya falan geçiyor. Bunlar bildiğin şizofreni tanısı. Şahsi fikrim ; o kadın olayıda sanrıdan ibaret. Kafasında yaratıyor bişeyler. Bence bırakın yazmayın bişey adama. Unutsun. Bellimi olur gider bişey yapar kendine falan. Zor abi bu hastalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Adam yazıyo yönetiyo yetmiyo bi de oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 (düzenlendi) Spoiler Belki de birisi bana Önce şu 30 kişiyi at dedi Sonra yeni gelen 60 kişiyide at dedi. Sonra da Core kadrondan kim varsa guild kendi kendisine dağılsın dedi. (Benim düşünce yapımdaki adama işkencedir bu, uykularım kaçıyor) Bende yaptım. Döndüm baktım ki 100 kişi attık core kadro dağılmıyor. Gittim dinledim herkesi ayakta tutmaya çalışan arkadaşlar var. Dağıtmazsan şöyle şöyle yaparım dedi. Bende Core kadroyu ayakta tutmaya çalışan kim varsa tek tek hakaret ettim. Bence bu herif o kadınla bir seyler yaşadı. Kadında bunların beraber olduğuna dair kanıtlar falan var. Santaj yaptı buna karşı. Guildi bozdurdu falan. Kesin fazlası var bu isin. Bu arada 404 veriyor konu linki. Demin okuyordum sunu aldım oradan şimdi girmemeye başladı. Sildiler herhalde. Kasım 6, 2019 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Adami cagarinda gelsin burda anlatsın ne gidiyo donanımdaki bebelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 1 dakika önce, Valvyn dedi ki: Adami cagarinda gelsin burda anlatsın ne gidiyo donanımdaki bebelere Aman kalsın. Dadanırsa kurtulaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 her seyi kacirdik yok mu summary'si donanimhaber de 404 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 herseyi silmisler ya , bugunkileri kacirdim offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 47 dakika önce, ahmedinejad dedi ki: Gizli içeriği göster Belki de birisi bana Önce şu 30 kişiyi at dedi Sonra yeni gelen 60 kişiyide at dedi. Sonra da Core kadrondan kim varsa guild kendi kendisine dağılsın dedi. (Benim düşünce yapımdaki adama işkencedir bu, uykularım kaçıyor) Bende yaptım. Döndüm baktım ki 100 kişi attık core kadro dağılmıyor. Gittim dinledim herkesi ayakta tutmaya çalışan arkadaşlar var. Dağıtmazsan şöyle şöyle yaparım dedi. Bende Core kadroyu ayakta tutmaya çalışan kim varsa tek tek hakaret ettim. Bence bu herif o kadınla bir seyler yaşadı. Kadında bunların beraber olduğuna dair kanıtlar falan var. Santaj yaptı buna karşı. Guildi bozdurdu falan. Kesin fazlası var bu isin. Bu arada 404 veriyor konu linki. Demin okuyordum sunu aldım oradan şimdi girmemeye başladı. Sildiler herhalde. Bence hepsi hayal ürünü. Bu şekilde evli bir kadın nasıl şantaj yapabilir ki ? Kendinimi ifşa edecek kadın? Yaratıyor kafasından bişeyler. Hadi hepsi oldu diyelim , normal bir insan kendi kendine yazıp yazıp cevaplayarak silip durmaz. Hadi hepsi oldu diyelim , olan oldu der , kapatırım meseleyi. Kimseylede muhattap olmam. Adam bildiğin şizofreni hastası. Ayrıca bu tanılama yeni değil , 5 sene önce söylenmiş ve bu olay patlak vermeden önce bu adamı tanıyanlar da şizofren diyorlardı. Doğruymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Şimdi sen deyince tekrar baktım da olabilir gerçekten. Gerçekten şizofreni olan ev arkadasım vardı. Hala da görüşüyoruz ara ara arıyor beni. Kendisine sürekli bir sesin bir seyler yapmasını söylediğini anlatıyor bana. İşte git su cami aç çık bakalım düşecek misin? Git su adama Tokat at bakalım ne olacak diye sesler duyuyormuş. Simdi su anlattığı mantıklı geldi bana da sundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Bu drama da bitti. Artik yenileri lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 OĞLUM ANLATIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2019 Adam guild mesaj olarak atasözü yazıyordu, sonra şiir yazmaya başladı. Oyuna giriyorsun, laps diye atasözü çıkıyor karşına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Hahaha. Dusunsene oyuna giriyorsun, guild Message of the Day: "iki kişinin bildiği sır değildir", hahahdasfjhdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 benim anladigim kadariyla guillden biri gm in karisini duduklemis oda suphelendigi herkesi guildden atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 oha seninki daha fantastikmiş yok öyle değil guildden birinin hatun gm'e yürümüş güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Bence bildiğin ruhsal bozukluk yaşayan bir kişilik, kendi sanrı ve hayal dünyasında yaşayıp, kendi kendine mağduriyet yaratıp, acıların çocuğu rolünü oynayıp, kendinin haklı olduğunu ıspatlamaya çalıştı. Yok hatun yürüdü bana, yok ben yürüdüm hatuna, Siz beni anlamadınız, aslında ben hepinizin iyiliğini düşündüm. vs benzeri idi açıklamalar. Guild banka çöktüm diyemedi anlaşılan, binbir dereden su getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Bence adam bipolarlık üzerine tez yazıyor ve kendini ağır bipolar gibi göstererek reaksiyonları görmeye çalışıyor. Method actor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar