mardox Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Ubrs grup kurulma asamasinda rogue’lar arasinda sana off hand bana main hand lazim pazarligi donmuyorsa classic wow olmamistir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Classic dungeonların olmazsa olmazı sizin nihayet düşürebildiğiniz silahı roll ile hunter ın kazanmasınıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 yada ench shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 puristlik yapıp grafiklerde dandik hallerinde olsun demek baya saçma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 cog heyecanlıyım hype almış gitmiş durumda şunca 15 senedir 1 kez olsun shaman ile oynamadım diyebilirim max lvl 5 yapmıştım seneler evvel 1-2 kere bu sefer hırslıyım o "so called" totem questlerini yapacağım bakalım göreceğiz o kadar zormuymuş. alliance druid ile kıyaslanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 aman ha druid açmayın derim. Oyun hangi versiyon olacak tam emin değilim ama bir arar enh shamanlar windfurry proc ile 1sn ye de adam öldürüyordu. Raidlerde iş yapar ama fazlası çok lazım olmayan bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Valla ben Paladin açıcam gene, daha büyük bir babayiğitlik yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 ya zaten 6 kere warrior kastım raid yaptım mt lik yaptım rogue ile melee dps oldum hunter ile range dps oldum druid ile healer oldum. hani eksik bişeyim yok şükür tecrübe etmediğim saece classic de daha relax olmak için healer kasasım var o yüzden ud priest düşünüodum sonradan aklıma geldi lan hiç oynamadığın bişi aç shaman fantazisi olsun basarsın chain heal dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Hunter,Druid,Paladin ile raid resto druid olarak pvp yaptım. Hangi versiyonun geleceği paladin için çok önemli, 5dk kalık bufflarla, reagentle falan uğraşılmaz. Paladin raidde sadece buff/dispel bot olarak kullanılıyordu , kafayı yemeyin sonra. :) Dps ide Seal of command proc u beklemek ile mi ne geçiyordu , fazla rasgele yani. Hibrid class lar jack of all trades denilip duruyordu ama hiç bir haltı iyi yapamıyorlardı. Blizzard ın o zamanki anlayışı pure class varken hibridlerin daha iyi iş yapmasını beklemek saçma olur modundaydı. Shaman yine bir derece heallayabiliyor ama hps/dps de birileri ile yarışmayı beklemeyin pure classlar hep en tepede olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 1 saat önce, -Deno- dedi ki: Valla ben Paladin açıcam gene, daha büyük bir babayiğitlik yok herhalde. abi götünden ışık çıkarmanın nesi babayiğitlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 öyle deme! götten ışık çıkarmak kolay bir şey değil. denedim oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 (düzenlendi) https://discord.gg/2gDcmhV az arsızca reklam olsun pure wow classic pug kurabilmek için pati dışında da paylaşılabilir yapmayı da planlıyorum sdf Mayıs 24, 2019 scorch tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 kimse 2006daki kadar gerizekali degil ragnaros aylar sürmeyecek 2 haftaya inecek zaten maximum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 1 saat önce, k1nJo dedi ki: abi götünden ışık çıkarmanın nesi babayiğitlik Abi en zor kasılan class işte Vanilla'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 afk kasmanın nesi zor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 (düzenlendi) 14 dakika önce, sacrolash dedi ki: kimse 2006daki kadar gerizekali degil ragnaros aylar sürmeyecek 2 haftaya inecek zaten maximum. 3-4 hafta birinci boss u geçmek için uğraşacaklar. Magmadarı kesmek uzun sürecek, sonrası gelir. İlk boss'dan hunterlar için kitap düşüyor, tranq shot olmadan magmadarı öldüremiyorsun. Traq shot ında cd'si var , 3 tane anca cover ediyor, bunun missleme şansıda var. 3-4 tane gerekiyor yani. Mayıs 24, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 ya oyunu tbc den hemen onceki haliyle cikarmazlarsa hic oynanmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 TBC talentleri çok zevkliydi. O zaman classlar ve specler bir işe yarar hale gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Acicam gene undead fire mage imi. Götünü kıvıra kıvıra fireball atacak gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 (düzenlendi) 2 saat önce, Darksun dedi ki: 3-4 hafta birinci boss u geçmek için uğraşacaklar. Magmadarı kesmek uzun sürecek, sonrası gelir. İlk boss'dan hunterlar için kitap düşüyor, tranq shot olmadan magmadarı öldüremiyorsun. Traq shot ında cd'si var , 3 tane anca cover ediyor, bunun missleme şansıda var. 3-4 tane gerekiyor yani. olm 2006 da falan ilk girdiğimizde 7 boss kestik ne alaka magmadarı kesememek. Bu yüzyılda MC ragnaros hariç tek atılır her şekilde. Zamanında kesilemeyişinin nedeni raidde max 15 kişinin oyunu classını ve taktiği biliyor oluşuydu, diğerleri tatava tutavaydı. Geçmiş üzerinden 10 küsür yıl, insanlar kolpa serverda naxx farmlamış gelecekler ne diyorsun bre. Hatta daha ileri de gideyim, Kungen de gelse bi cacık olmaz. Mayıs 24, 2019 samaella tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 (düzenlendi) 2006da sikinti yasamamis olmaniz normal, ~2 yildir yapilan raidde. Mayıs 24, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 4 saat önce, scorch dedi ki: saece classic de daha relax olmak için healer kasasım var o yüzden ud priest düşünüodum classic? relax? healer? priest? gardaş çok iyi düşünmüşsün asdzxcasdzxcas. Git shadow oyna pvp yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 (düzenlendi) 39 dakika önce, samaella dedi ki: olm 2006 da falan ilk girdiğimizde 7 boss kestik ne alaka magmadarı kesememek. Bu yüzyılda MC ragnaros hariç tek atılır her şekilde. Zamanında kesilemeyişinin nedeni raidde max 15 kişinin oyunu classını ve taktiği biliyor oluşuydu, diğerleri tatava tutavaydı. Geçmiş üzerinden 10 küsür yıl, insanlar kolpa serverda naxx farmlamış gelecekler ne diyorsun bre. Hatta daha ileri de gideyim, Kungen de gelse bi cacık olmaz. Tranq shot sız magmadar ı kestiniz , peki... Adamlar kendiler mekaniği koymuş millet çok hızlı gitmesin diye, hunterlar lucifronu öldürüp tranq shot (1 tane düşüyor) almadığı sürece magmadarı ne kadar pro olsalarda alamazlar. 3-4 kişiye lazım 3-4 hafta bu yüzden magmadarı aşamıyorsun. Mayıs 24, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 early 2005 killerle 2006 ve sonrası killerin alakası yok zaten. şurada neden oldugunu blizzard gayet güzel özetlemiş. https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/classic-content-plan/34465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar