madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Tamam iste ya lig dengeye gelsin diye veriyorlar cabayı. Gecen hafta 1 bu hafta 2 gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Sonradan yüzü iten Fegho değil Maicon gibi gördüm ben. Fegho yalandan atıldı. Takım arkadaşı yerdeyken tepesinde takip ittirip kaktırıyo, onu uzaklaştırmak için ittiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 ndiaye sahtekar saçmasapan bir tip olcay tam bir komedi zaten ona hiç girmeye gerek yok, kırmızı doğru hakem maicon ile feghouli'yi karıştırdı galiba orada bir tekme atan vardı ben de çıkaramadım ona da kırmızı doğru feghouli yüzüne de vurmuş olc*y'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Hayir insan biraz utanir ya. Kendini yere attigini dusundugun adami tartakliyosun kendin ondan beterini yaptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Su tiyatroyu niye izliyosak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 olcay logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 ya bu hakemler var gelsin diye mi böyle salak salak hatalar yapıyor asfhlasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Adam biliyoki kırmızı gorecek. Soyle biri bana dokunmusken kendimi yere atayım ki onlardan da biri atılsın diyor. Tabiki haklı cıkıyor. Cunku hakem korkak serefsizin teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 gs'ı durdurma operasyonu başladı. bu maçta zaten hakemi de yenmek zorunda olduğumuzu biliyordum. şerefsiz hamsiler zaten futbol değil boksa gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Offf tam da izlenecek maci kaçırmışım ya Gözyaşlarına bak sdfsddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Hayır Bero'nun gormedigi kırmızıyı konusmaya yer kalmıycak halis sagolsun. Sovunu yaptı isini gordu tamamdır iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Feghoulinin atılması skandal ya. Göğsünden itmedi mi yanlış mi gördüm ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 olcay niye red yedi anlamadım ya. dayak yiyip red yiyen tarihteki ikinci oyuncu. ilki veli kavlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 denayerin pozisyon penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Hayır bi de TS zaten daha iyi oynuyor, 11 v 11 adamların leyhineydi, bastırdıkça bastırıyorlardı. Kaliteli diyemem ama en azından mücadeleci tempolu keyifli futbol var, üstelik de TS bastırıyor, gelip şöyle karıştırıyorsun ortalığı. İkinci yarı iki takım da çekilir boş geçer şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 11v9 olması gereken macı 10v10 a getirdi iste Halis gorevini tamamladı. ama bi hakem trabzonu haklı bir sekilde 7 kisi bıraktıgında adamın meslek hayatını bitirmislerdi yemez tabi atmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 denayer'in pozisyonu bizim fb maçındaki atiba'nın pozisyonuyla birebir aynıydı bence ikisi de pen değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 olcayi yuzunden iten kimse onun atilmasi lazimdi feguli mi maicon mu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 bein sportsun da sansürüne koyuyum kırmızı kartları pozisyonun ardından bile tekrar göstermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 enrique said: denayer'in pozisyonu bizim fb maçındaki atiba'nın pozisyonuyla birebir aynıydı bence ikisi de pen değil. bu baya baya daha kapalı. atiba'nınki baya ciddi açıktı kol. vücutla arasında 40 santim falan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 xelcuk gene hayalet, rodrigues'i alır umarım yoksa hucümu taşıyacak adam kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Lul https://twitter.com/Samedowski/status/924691527980474368 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 puta madre demiş kesin bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 sabonis said: enrique said: denayer'in pozisyonu bizim fb maçındaki atiba'nın pozisyonuyla birebir aynıydı bence ikisi de pen değil. bu baya baya daha kapalı. atiba'nınki baya ciddi açıktı kol. vücutla arasında 40 santim falan vardı. harvey dent ts taraftarı mıymış la? en sağdaki tsli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 applev0dka said: Lul https://twitter.com/Samedowski/status/924691527980474368 Coma mierdalar putalar marikalar uçuştu of of 6+4 maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar