Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 10. Hafta | Trabzonspor - GALATASARAY | 29.10.2017 Pazar - 19.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonradan yüzü iten Fegho değil Maicon gibi gördüm ben.

Fegho yalandan atıldı. Takım arkadaşı yerdeyken tepesinde takip ittirip kaktırıyo, onu uzaklaştırmak için ittiriyordu.
Mesaj tarihi:
ndiaye sahtekar saçmasapan bir tip
olcay tam bir komedi zaten ona hiç girmeye gerek yok, kırmızı doğru
hakem maicon ile feghouli'yi karıştırdı galiba orada bir tekme atan vardı ben de çıkaramadım ona da kırmızı doğru

feghouli yüzüne de vurmuş olc*y'ın
Mesaj tarihi:
Adam biliyoki kırmızı gorecek. Soyle biri bana dokunmusken kendimi yere atayım ki onlardan da biri atılsın diyor. Tabiki haklı cıkıyor. Cunku hakem korkak serefsizin teki.
Mesaj tarihi:
gs'ı durdurma operasyonu başladı. bu maçta zaten hakemi de yenmek zorunda olduğumuzu biliyordum. şerefsiz hamsiler zaten futbol değil boksa gelmişler.
Mesaj tarihi:
Hayır bi de TS zaten daha iyi oynuyor, 11 v 11 adamların leyhineydi, bastırdıkça bastırıyorlardı. Kaliteli diyemem ama en azından mücadeleci tempolu keyifli futbol var, üstelik de TS bastırıyor, gelip şöyle karıştırıyorsun ortalığı. İkinci yarı iki takım da çekilir boş geçer şimdi.
Mesaj tarihi:
11v9 olması gereken macı 10v10 a getirdi iste Halis gorevini tamamladı.

ama bi hakem trabzonu haklı bir sekilde 7 kisi bıraktıgında adamın meslek hayatını bitirmislerdi yemez tabi atmaya.
Mesaj tarihi:
enrique said:

denayer'in pozisyonu bizim fb maçındaki atiba'nın pozisyonuyla birebir aynıydı bence ikisi de pen değil.

bu baya baya daha kapalı. atiba'nınki baya ciddi açıktı kol. vücutla arasında 40 santim falan vardı.

Mesaj tarihi:
sabonis said:

enrique said:

denayer'in pozisyonu bizim fb maçındaki atiba'nın pozisyonuyla birebir aynıydı bence ikisi de pen değil.

bu baya baya daha kapalı. atiba'nınki baya ciddi açıktı kol. vücutla arasında 40 santim falan vardı.

harvey dent ts taraftarı mıymış la? en sağdaki tsli
  • Yeni Oluştur...