tomkat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bu resimde goruldugu gibi kart mutemadiyen 106% calisiyor. bunun 5% falan olmasi gerekmiyo mu idle durumdayken? yoksa baska bi manaya mi geliyor? ayrica bu sicaklik degerleri normal mi? 0 db fan diye bi nane var onu acinca idledayken 56 dereceyi goruyor kart. bi de OC icin kartin icinden cikan resimdeki program iyi midir? OC mode'a alip birakiyorum ben, kendim ayar cekmeden. noob friendly baska OC programi var mi kullandiginiz? bi de 4k ultrada bazi oyunlar bazen 60 fpsin altina dusuyo quantum break ve deus ex gibi. normal mi bu? ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 4 K L A N D I N I Z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 4K ultrada 60 fps altı normal olması lazım. AA falan varsa 4K'da kapatabilirsin fps'yi yükseltmek amacıyla. 0 dB tam nasıl çalışıyor bilmiyorum da fanı tamamen kapatıyorsa ve kasadaki hava akışı optimize değilse 55 dereceye çıkması normal. 55 derece yüksek bir sıcaklık değil, örneğin benim 970 61-62 derecede idle şekilde duruyor fan da çok az dönüyor veya dönmüyor. Idle'da 38 derece, oda 23-24 dereceyse çok anormal gelmedi. Clockspeed hikayesinde bug varmış dediler, HDMI/DVI bağlıysa monitörler downclocklamayabiliyo, DP'den bağlıysa sadece monitörler downclockluyo gibi bişi demişler ama nedir ne değildir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Pc'ne miner atmışlardır panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Bright said: 4K ultrada 60 fps altı normal olması lazım. AA falan varsa 4K'da kapatabilirsin fps'yi yükseltmek amacıyla. 0 dB tam nasıl çalışıyor bilmiyorum da fanı tamamen kapatıyorsa ve kasadaki hava akışı optimize değilse 55 dereceye çıkması normal. 55 derece yüksek bir sıcaklık değil, örneğin benim 970 61-62 derecede idle şekilde duruyor fan da çok az dönüyor veya dönmüyor. Idle'da 38 derece, oda 23-24 dereceyse çok anormal gelmedi. Clockspeed hikayesinde bug varmış dediler, HDMI/DVI bağlıysa monitörler downclocklamayabiliyo, DP'den bağlıysa sadece monitörler downclockluyo gibi bişi demişler ama nedir ne değildir bilemedim. gpu monitorde gpu usage 0 diyor ama resimdeki gpu speed hep 106 anlamadim ne demeye calisiyo ordaki grafik 4k'in bi tik altina cekince zaten firliyo fps ultra dinlemeden ama goze batiyo o cozunurluk 4k'a alistiktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 gaming mod da yüzde 106 çalışır diyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Lopeth said: gaming mod da yüzde 106 çalışır diyor olabilir silent mode da 104% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 hem op hem cevap verenler gpu speed ile load'u mu karıştırıyor bana mı öle geldi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 evet ya 106% OC value imis. gaming mode:106 oc mode:107 silent mode:104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 İşte onu diyorum ya, GPU usage 0 olsa da gene downclocklamıyormuş bağlantı DP değilse. Bir nevi bug ama sıcaklık düşük olduğu için çok önemli değil bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Bright said: İşte onu diyorum ya, GPU usage 0 olsa da gene downclocklamıyormuş bağlantı DP değilse. Bir nevi bug ama sıcaklık düşük olduğu için çok önemli değil bu durum. ben bu asus programindan dolayi o sorunun ciktigini dusunuyorum kapattiktan sonra nasi gorucem ama clocklari clock inmiyor problem o dedigin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 HWinfo64? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 144hz'de çoğu gpu idleda 2d clocka geri dönemiyor şu an hem amd hem nvidia, desktopda mecbur 120hz yapıyorum online fpsye giriyosam sadece 144 manual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 zipzip said: Pc'ne miner atmışlardır panpa deneyim konuştu, dsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Silphatos said: 144hz'de çoğu gpu idleda 2d clocka geri dönemiyor şu an hem amd hem nvidia, desktopda mecbur 120hz yapıyorum online fpsye giriyosam sadece 144 manual muhtemelen şundan sorun. iki monitörü de dp'den bağlayınca düzeldi, sonra yine bozuldu. bir sonraki driverda yine düzeldi falan. baya kafasına göre takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 zipzip said: Pc'ne miner atmışlardır panpa bu olabilir hakketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 yok ya guc modunu balanced yapinca cpu da gpu da idle clocklarina (800 ve 139) geri donduler miner yok, gunluk scanleniyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 kboost'u falan mı açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 O yazilimin ui ne kadar kotuymus oyle ya. Arkada assasin creed reklami falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Xenus said: kboost'u falan mı açtın? yok ya windows guc secenekleri zimbirtisi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Nekro said: O yazilimin ui ne kadar kotuymus oyle ya. Arkada assasin creed reklami falan. her yeni surumde reklam ekliyolar, eski surume dondum, clocklar da normale dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 kaldır onu, afterburner kur, boost değerlerini afterburner'a gir power limit'i de artır. qeyfini çıkar. baya rezil bi programmış cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 1600 dolar olmus 3 ay once 700 dolara aldigim kart Bu nedir ya? Piyasayi takip etmiyodum yeni makineyi topladiktan sonra Simdi reklam bildirimi geldi 1600 dolar diye Nvidia kapaniyo mu nedir? Satmak geldi bi an icimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar