totemic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Lan bi heyecan eve geldim direk girdim başlığa suratıma vurdunuz rimworldu yuh be indirme girmemiş mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 elite fena düşmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Div 1 enhanced edition aldım ve koşarak uzaklaştım. https://thumbs.gfycat.com/ChiefGrossDikdik-max-1mb.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Abi Rimworld zamanında proje desteklensin diye kickstarter kampanyası yaptı. O kampanyaya katılanlara oyunu release olana kadar daha ucuza satma sözü verildi yamulmuyorsam. O nedenle steam indirimlerinde fiyatı çok düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Çok değil hiç düşmedi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 bi de vergi mergi tatavasına release'ten kaçınıyor gibi bi muhabbet vardı, SONSUZA KADAR EA KALACAK VE İNDİRİM GÖRMEYECEK bu iki sebepten dolayı sdf basın geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Planet coaster 28₺ saldırın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 oknytt 1 lira <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Planet alicam galiba bu sefer. Campaign olmayan oyunlari pek sevmiyorum ama. Workshop geldi fln demislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 senko said: Çok değil hiç düşmedi ki İşte release olmadan şu ana kadar ne gördüysek ondan düşmeyecek sanırım. Masticore said: Planet alicam galiba bu sefer. Campaign olmayan oyunlari pek sevmiyorum ama. Workshop geldi fln demislerdi. Görevler var abi oyunda. Geçen ay senaryo editörü eklediler oyuna. Steam workshoptan da indirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 arcane said: oknytt 1 lira <3 oyuna renk koymayınca ucuza gelmiş tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 arcane said: oknytt 1 lira <3 çok hipstermış. listemde kimsenin ne library'sinde ne wishlistinde var :D hatta evet sende bile yok. ne alaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 elite bastım & planet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Oo elite attim sepete. Joystick de yeni geldi, ortamlara akalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 elite dediğiniz la elite dangerous mı sniper elite 4 falan mı ney :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Civ 6'yı alsam mı 100tlye, değer mi şu an yoksa 50tl olmadan alma klasmanında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 elite dangerous. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Civ6 şu anda değmez, hala tonla dlc var alman gereken yenileri de geliyor zaten. Şöyle bi full paket yapsınlar o zaman bakılır. Elite in de dlcleri görünüyor, gerekli mi onlar nedir? Bide SC 3.0 yaklaşmışken elite e hiç girilmez ya. Taşınırken paketlediğim coystiğimi geri kuracağım da 3.0 ı bekliyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Elite in dlc'leri sadece kozmetik gerek yok. alacaksanız "Elite+horizon season pass" alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 2018'de bize girecek gibi bir his var içimde. Yani tl fiyatları zamlanıcağını düşünüyorum. http://store.steampowered.com/app/449800/Attack_on_Titan__AOT_Wings_of_Freedom/ şu oyunu niye cok alan yok merak ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 sabonis said: arcane said: oknytt 1 lira <3 çok hipstermış. listemde kimsenin ne library'sinde ne wishlistinde var :D hatta evet sende bile yok. ne alaka :D ciktiginda lanet olasi hipsterlar diye burun kivirmistim. gecenlerde twitch'de epey izledim. sandigim gibi kolaya kacarak yapilmis bir oyun degilmis. hem tatli hem de twisted masal kafasini sahane yakalmislar. satin aldim. alip oynamadigim adventure oyunlarina katilmayacak diye umuyorum :P zaten kisa bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 lord_gorthaur said: Elite in dlc'leri sadece kozmetik gerek yok. alacaksanız "Elite+horizon season pass" alın. Season pass belli zamanı kapsamıyor mu mesela 1 yıl falan ? asıl oyun kadar pahalı bide %50 indirimi 37 lira mı ne 8-) season pass asıl oyunuda içermiyor galiba ? asıl oyun + 37 vermek lazım di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Season pass genelde "bundan sonra çıkacak her expansion ve DLC'yi peşin peşin almak" anlamına geliyor, bazen çok büyük expansion çıkarınca yan çizebiliyorlar ama süre diye bir şey yok. Yazılmıştır ama heyecanlandım tekrar yazayım, Planet Coaster %75 yemiş, saldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Bu satış etkinlikleri flash sale vs olmadan daha pasif kalıyor tamam onu anladıkta, event yok + ana sayfada süsleme vs gibi abuk şeyler bile yok iyice sallıyorlar mı anlamadım :) Yakında yapmıyoruz ulan diyip geçip gidecekler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Masticore said: 2018'de bize girecek gibi bir his var içimde. Yani tl fiyatları zamlanıcağını düşünüyorum. http://store.steampowered.com/app/449800/Attack_on_Titan__AOT_Wings_of_Freedom/ şu oyunu niye cok alan yok merak ederim. Şu bence çokda olacak şey değil hani, rusya da kaç kere krize girdi adamlar halen en ucuz oyun satın alan bölge. Bizde anca aral kendi sattığı oyunları bu sene 300 e dayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar