Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 o civ 6 lar felan düşmez ya :D 220-260 dan başlayan oyunlar düşse ne olur düşmese ne olur. Bekleyinde bundle girsin anca öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 thehunter ı aldım ben. 35tl ydi, 8 tl de dlc aldım. oyunun olayı adı gibi avcılık. tracking var, lurelar var epey zımbırtı koymuşlar. hayvan öldürdükçe (kolay değil) xp ve pra geliyor. skiller ve perkler var. 1 saat boyunca 1 geyiğin peşinden gidebiliyorsunuz. benim hoşuma gitti. tek başıma sıfır baskıyla epey keyif aldım. multisi de varmış. grafikler ve sesler inanılmaz. oyun mekaniği de iyi. bayıyor ama tatlı bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 totemic said: isometric survival veya rpg tavsiyelerinize açığım. bide bu var: The Flame in the Flood http://store.steampowered.com/app/318600/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 wasteland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 zomboid 5 yıldır early access neredeyse, ucuz görüp boşuna almayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 ne önemi var ki, en ufak önemi yok. oyun sana bitmiş havası veriyorsa, bitmiştir. zaten bu kadar yıl sonra hala satıp hala iyi reviewlar alıyorsa, oyun aslında tam bir oyun olduğu içindir. hangi yarım yamalak oyunun süper reviewlar aldığını gördünüz? pubg bile %55'lerde falan seyrediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 oyun bitmedi işte ve bitmeyecek görünene göre, onun için diyorum. "POSTED: 5 NOVEMBER I bought this a week before I married my wife. Now I have two kids and I celebrated my five-year anniversary three months ago. Still no NPCs." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 evet benim dediğime cevap vermeyip, komiklik yaparak upvote almak isteyen boş review quotelamak.... öte yandan son 30 gündeki reviewlara bakınca %91 positive review. bu boşa olmaz diyorum işte. oyun iyi ve bitmiş havası veriyor ve piyasa "çıkan" 1001 oyundan daha detaylı ve bitmiş gibi gözüküyorsa, dert etmene gerek yok.. zaten azıcık reviewlara bakan biri oyunun, parasının hakkını vereceğini görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 bir oyun 5 yilda early access'ten cikamadiysa, ciktiktan sonra da ciddi sorunlarla karsilasabilirsin gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Şu anda ciddi sorunu yok. Son 1 ay içinde review yazanların %91'i memnun. Alıp şu an oynayıp tadını çıkaracak biri için dert edecek bişi yok ortada. Oyun çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Anlamayacak bişi yok dediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 guardians of ember'e çok yükseldim ben ama nedense yorumlar kötü. daha önce oynayan var mı? housing mousing diyor aklımı başımdan alıyor. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 sabonis said: evet benim dediğime cevap vermeyip, komiklik yaparak upvote almak isteyen boş review quotelamak.... öte yandan son 30 gündeki reviewlara bakınca %91 positive review. bu boşa olmaz diyorum işte. oyun iyi ve bitmiş havası veriyor ve piyasa "çıkan" 1001 oyundan daha detaylı ve bitmiş gibi gözüküyorsa, dert etmene gerek yok.. zaten azıcık reviewlara bakan biri oyunun, parasının hakkını vereceğini görecektir. oyunu toplam 2.2 saat oynamışsın. "boşa review almaz" yazacağına oyun neden "iyi ve bitmiş havası" veriyorsa onu yazsaydın, ama dur bir dakika, oynamamışsın zaten "iyi bitmiş havalı" olduğunu iddia ettiğin oyunu. acaba iyi ve bitmiş olmadığı için mi? komiklik değil zaten, hala npc eklemediler 3-4 yıldır bahsi var, review ona parmak basmış. sorunun cevabı oydu. şu yaptığın agresyona hacet yoktu, oyun pahalı değil ama ufukta bitecek gibi bir görünümü yok, yıllar önce alan biri olarak söylüyorum. ha yok buna rağmen almak isteyen alır gene zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 kendi accountumdan yeterince oynamadım ama yakın arkadaşımın 90 küsur saatlik oynayışının 7-8 saatini beraber geçirmişizdir onun bilgisayarı başında. çok basit bir şey diyorum, azıcık reviewlara baksan göreceksin oyunun ne kadar dolu ve ne kadar contentli olduğunu, ve insanların bu yüzden oyunu sevdiğini. sen 7 saat oynamışsın ama görememişsin bunu. oyunu "npc ekleyecekler" diye alın demiyorum zaten. ama güzel bir survival arıyorsanız 15 tl'ye bu kadar geniş kapsamlısını bulamazsınız diyorum. oyun şu haliyle bile yeterince dolu diyorum. senin karşılık verdiğin şey "EA ve bitmemiş". e heralde bitmemiş ama bitmiş yüzlerce oyundan daha iyi. bi oyunu EA ve çıkmamış diye baltalamaya gerek yok diyorum. oyun eğer şu anki hali ile iyiyse niye dert edelim ki bunu. eh bunu da son 1 aydaki %91'lik pozitif reviewlar destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 sabonis said: Oyun çıksa ne olur çıkmasa ne olur. (facepalm) Early access bu yuzden %80 hayalkirikligi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 yahu şu an release etse çıkmış oyundan farkı olmayan bir oyun diyorum. hala aynı şeyi söylüyorsunuz. neyse canım takılın. oyunu alan 10binler-100binler memnun, siz almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Farki yoksa release etsin abi developer. Early accessin boku cikiyor boyle. Oyun daha cikmadan on tane indirim yiyor, icerik az az ekleniyor oynadigindan bisey anlamiyorsun. Benim gibi cok insan var early access sevmeyen, releasei bekleyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Sam said: oyun bitmedi işte ve bitmeyecek görünene göre, onun için diyorum. "POSTED: 5 NOVEMBER I bought this a week before I married my wife. Now I have two kids and I celebrated my five-year anniversary three months ago. Still no NPCs." said: ahahahah cidden birisi gaza getirdide aldiydim patladi elimde oyuna verdigim paraya direk dolar alsaydim %100u gecen karim vardi asdffdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 neutrino said: Farki yoksa release etsin abi developer. Early accessin boku cikiyor boyle. Oyun daha cikmadan on tane indirim yiyor, icerik az az ekleniyor oynadigindan bisey anlamiyorsun. Benim gibi cok insan var early access sevmeyen, releasei bekleyen. örneğin darkwood vardı (aldım ama daha fırsat olmadı oynamaya). adamlar çok yavaş ilerliyordu. ısrarla almadım early access'te. ama sonsuz bir oyun değildi o. baya story'li oyunun ilk chapterını yapıp. 2'yi bi türlü bitiremediler. ilk chapterda biten oyunu satın alıyordun yani. işte o zaman anlamsız. ama pubg veya zomboid örnekleri öyle değil. zaten içerikleri çok dolu, release olmamış olmalarının da bi önemi yok çünkü sundukları content yeterli. üstüne gitgide ekliyor olmaları da bi artı. bi de tekrar tekrar diyorum, kötü, işini düzgün yapmayan early accessler zaten reviewlara baktığınızda direk gözünüze çarpıyor. eskiden oynayın diye demosunu verirlerdi beleşe artık para istiyorlar oyunun demosunu oynayın diye algısı doğru. ama bazı indie'lerin buna ihtiyacı var. bir de sam öyle bi anlatıyor ki, gören oyunda content yok, adamlar da bir şey yapmıyor zannedecek. anons history'sine bakıyorsun, hikaye hiç öle diil, adamlar gayet güzel ilerleyip bilgilendiriyor komüniteyi: http://steamcommunity.com/games/108600/announcements?p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 ea=shit argümanına tokat gibi rimworld cevabı var. "BİTMEMİŞ BU" diye otomatik .kill dememek lazım. sabocan'ın dediği gibi oyun yeterli içerik sunuyorsa, bugfest değilse ismi ea olsun nolucak. sanırım rimworld'ün sahibi vergi kaçırmak için mi release'lemiyordu bişeydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 otomatik demiyoruz zaten, zomboid gibi söz verip 5 yıl boyunca yerine getiremeyen bir oyun için söyledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 steamin bu tarz zimbirtilara karsi bi kontrol mekanizmasi olmasi lazim bence kendi icinde, ea titlelari birkac senede bir review edip bir uyari, iki uyari sonra satisini kitlemeleri gerek. 20 sene surdu ama yapmayi bitirdik sonunda ehe diye birsey olmamali, ama asset flip junk oyun yagmurunu durdurmayan steam onada el atmaz tabiki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Adamlar satıș bașına komisyon alıyor. Niye kitlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 iste o yuzden durdurmuyorlar zaten :D ama bu gidisle yillik cikan "oyun" sayisi 10'binlere dayaninca birkac seneye, cogu kisi icin icinden cikilmaz olacak iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 tr saati kaçta bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 2000 veya 2100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar