Grego Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 axedice boşuna bana yardırma sori eğlenceni bozdum. kjsnfgb
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Ahahah lan biz gece 4te (diğer tüm ışıklar yan sön modunda ve yol boşken) o tek kırmızı ışıkta beklemeyip geçmek medeniyeti reddetmek midir boyutunda tartışırken adam bakırköy sahilde 140 diyor. Sen ne kadar pis bir hayvanmışsın grego. Hani aslanlar kaplanlar böyle en azından yalanıp temizlenirler ya belgesellerde, sende o da yok dümdüz mandaymışsın sen. Yemek yediğin yere sıçıp üzerine de oturuyor musun? pic related http://cal.vet.upenn.edu/projects/fieldservice/images/mastitis/dirtycow.jpg
Grego Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 axedice said: Ahahah lan biz gece 4te (diğer tüm ışıklar yan sön modunda ve yol boşken) o tek kırmızı ışıkta beklemeyip geçmek medeniyeti reddetmek midir boyutunda tartışırken adam bakırköy sahilde 140 diyor. Sen ne kadar pis bir hayvanmışsın grego. Hani aslanlar kaplanlar böyle en azından yalanıp temizlenirler ya belgesellerde, sende o da yok dümdüz mandaymışsın sen. Yemek yediğin yere sıçıp üzerine de oturuyor musun? pic related http://cal.vet.upenn.edu/projects/fieldservice/images/mastitis/dirtycow.jpg ya ceketin altında giydiği kırkanın altına giydiği kazağın içine yakası iliklenmemiş uçak yaka gömlek giyen adam bana anlatmasın kuralları.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Giyim tatzi ile trafik kurallarina uyma arasinda bir bağlantı kuramadigim icin seviyorum patiyi
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Adam kırka yazdığı gibi bide suark eğrisinin o kadar altında kalıyor ki baggio topikte haklı çıktı falan. O DERECE BAŞARISIZ
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 axedice said: Adam kırka yazdığı gibi bide suark eğrisinin o kadar altında kalıyor ki baggio topikte haklı çıktı falan. O DERECE BAŞARISIZ Ben hep haklıyım, ilgili topikte işine gelmeyen cahil yoğunluğuna göre aldığım tepkinin sertliği değişiyor sadece. The zarf has been planted.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 trafikte salak salak hareket yapanların hepsi aynı şekilde trafikte kimseye zarar vermeden herhangi bir elektrik direğini öperler umarım en kısa zamanda kimse sizin boktan egonuzun kurbanı olmak zorunda değil. gidin kapalı yolda ne bok yerseniz yiyin.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Bi trafik magandasinin malligi niye bu kadar uzadi? Modez yapistirip gecin, gereginden fazla cevap vermissiniz.
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 bakın! hız felakettir. bonus, https://www.youtube.com/watch?v=W33VQRvkco8 mazda sürücü öldü mesela, yazık https://www.youtube.com/watch?v=CqAGx5lk7Do
Grego Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 arkadaşlar hız hayat kurtarır, hızlı geçmeseydim çarpıyordu bi keresinde bomb has been planted
Grego Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 yalnız o kadar albaylolbay diye laf atıp, akşam otoparkta 2 kişilik yere parkeden arabanın sileceklerini kaldırmam pek olmadı(facepalm)
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Yetişkin gibi davranmak mı dokundu annem :)
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Selam, Evet, görüp de arttırmak isteyen :) Saygılar.
µh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 bu arada ceza yiyip filmi sokturenler...
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 1 ay sonra arabanın muayenesi var, bekletsem mi?
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Selam, Ben arka camlara %70 ışık geçiren, ön camlara da %90 ışık geçiren düşünüyordum ama bilemedim şimdi : Saygılar.
Grego Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Selam, Güzel temizlik olmuş. Saygılar.
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Cam filmini söktürdüm. Geceleri araba kullanamıyorum. Araç farlarının bu kadar göz aldığını fark etmemiştim. Led farlarda yasaklansın.
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 muayeneden geçiyor filmli+polis te bişey dememeye başladı.
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 on cam filmim olmadi da hic..ben zaten araci luzumlu zamanlarda -hava acikken ise gidip gelirken -gunes gozlugu ile kullaniyorum..
Öne çıkan mesajlar