Auril Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 10 tane falan içtim %7 alkollü yorkshire bitter yapmıştım el emeği göz nuru 30 tane falan daha war içelim https://www.youtube.com/watch?v=Q9lzImj7We4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 oo ne içtiğe geldiyse konu, açılın. denyo arkadaşın biri bundan getirmişti. herkes içip, bu ne ya eyk deyip 2. shotları kenara bırakmıştı. ben de artisliğe vurup ardarda 5 shotu vurp, süt müsünüz olm, bişey yapmıyor işte çıkışımla beraber 15 dk sonra mort olmuştum. direkt yattım, sabah kalktığımda kendi kusmuğumda çıplak bir şekilde yatıyor idim. artık gece düdüklediler mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Auril başın sağolsun =/ bu arada alköl çok zararlı abijim içmeyin fdsfds https://www.unilad.co.uk/wp-content/uploads/2015/11/alcohol-danger-4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Olayı anlatayım; yanlışsam ispat edin: Bazı insanlar hayatlarını, düşüncelerini kontrol edemediklerinde geçici bir kaçış için alkole sığınabiliyorlar. İnsanlar aptal oldukları için içmiyorlar. Aptal diyip uğraşmadan suçlamak kolay. Eğer kişi kendine yardım edemiyorsa, onu SEVENLER! de yardımcı olmuyorsa kişi ne yapsın? Kişilerin kararlarına saygı duymak lazım. İsteyen istediğini içer. Yalnız, içerek bir şeye çözüm bulunamaz. Kafanın zinde olması lazım sorunları düzgün çözebilmek için. Eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 alkole sığınmak, alkol içmek değildir o zaten. içki içmektir. nitekim alkol içmekle, içki içmek arasında baya fark var, 1 tanesi psikolojik sorun belirtisi olabilir gençler aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bence alkol, zorunlu oldukça içilmeli onun dışında içilmemeli. örneğin düğüne gittin hop rakıları içecen oynayacak; güzel bir kokteylde bir iki kadeh şarap içecen vs. o kadar. onun dışında günlük rutinine katarsan her gün 2-3 şişe bira içmek istiyorsun; eksiklik oluyor diğer türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Cok icen biri olarak konunun muhattabi miyim acaba diye dusundim bir an ama sonra baktim uslup berbat dedim ne okudum lan ben ne ugrascam sjsjs Sarhostum hatirlamiyorum olayi yalan bu arada. Catir catir boynuzlanmissin iste gecmis olsun op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 muslumanligin tek iyi yani olabilir alkolu yasaklamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 ayarında adabıyla içerseniz herkes şapka çıkarır maymun olursanız zaten muhattabınız maymunlar oluytor delirtmeyşn lan adamı, adam gibi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 yav said: Cok icen biri olarak konunun muhattabi miyim acaba diye dusundim bir an ama sonra baktim uslup berbat dedim ne okudum lan ben ne ugrascam sjsjs Sarhostum hatirlamiyorum olayi yalan bu arada. Catir catir boynuzlanmissin iste gecmis olsun op Bence benim üslubum düzgündü. Neresinde sorun gördün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Sen de mi 0nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Sorunların varsa anlat; çözmeye çalışalım yav. İçiyor musun yoksa yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Çirkin kadın yoktur az vodka vardır da yalan çirkin hep çirkin. Görüntüyü yorumlama yeteneğini kaybedecek kadar içince bile çirkin yine çirkin dflgjdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Alkolik bir babayla 15 sene kadar yaşadım. Alkolikliğin ne olduğu çok iyi bilirim. Evlerden uzak diyeyim. Keyif için içilir tabi arada ama her gece 2 3 duble bile bir bağımlılık göstergesidir. Eğer arıyorsanız, eksikliğini hissediyorsanız, bağımlılık başlıyor demektir. 2 büyük içip hala sohbet edebilen insanlar da gördüm, 13 14 şişe bira devireni de. Bunlar çok önemli "oha süper lan" dedirtecek şeyler değil. Alkol eşiğinin yukarda olması hem cebinizi hem vücudunuzu zayıflatır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Ben de öyle olmuyor ya, içmeden önce ıyyy dediğim hatunu gece sonunda s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Bu konuyu rakı masasında tartışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bu konuyu tartisirken bireylerin ictigi siseleri tekrar bireylere geri kazandirmak lazim..bir nevi geri donusum..cyclization..circulation.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 ben içip çalkalayıp dolduruyorum tekrar ede bira yapmanın faydasını sonunda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Günlük ve haftalık önerileri olabiliyor ülkelerin. En düşüklerinden olan UK önerilerinde şöyle: Bir birim alkol 10 ml saf alkol (etanol sanırım) demek. UK önerileri diyor ki günde iki birim içmekte sakınca yok. Günde 4 birimden fazla içiyorsanız da alkol sorunlarınız olabilir. Haftada da 14 birimden fazla içmeyin diyor. (Hadi ya...) Bizim ülkedeki %37.5'luk vodka gibi "spirit" denen içkiler için bir birim 26.7 ml oluyor. %40'lık olsa 25 ml olacaktı. Biz bir birim içeceğimize (vodka ile hazırladığımız) 2.66 cl diyelim birimi değiştirerek. 70 cl hacminde, %37.5 alkol oranına sahip bir içki aldınız diyelim. Günde 2 birim içersek hesap şöyle: 70 cl / (2 * 2.66 cl) = 13.16 gün Yani 70'lik vodka aldıysan tozutmamak için en az 13.16 günde bitirmen lazım. Kaynak götüm değil. "UK Chief Medical Officers' Alcohol Guidelines" diye aratırsanız bulursunuz. Hadi bakalım şişeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 oo 5 sayfa olmuş ıslatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 o fantazilerin cogu tuketim aliskanliklarimizi korukleme ustune kurulu.. belli oranda alkol tuketilsin..en iyisi sarap..hatta kirmizi sarap..hatta kalifornia uzumlerinden uretilmis sarap..hatta kaliforniada kalifornia uzumlerinden uretilmis kirmizi sarap..seklinde oneriler var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 neyse hepimiz az çok içiyoruzdur, içmeyenler sittirsin gitsin zaten konudan konu alkolizme kadar gelmiş alkolik olmak o kladar basit bir şey değil ya, öyle akşam çanım 2 bira istiyo olunça alkolik olmuyorsunuz eliniz götünüz başınız titriyo alkolik olunça, sabah bi 70lik akşam bi 70 lik içiyosun ama sarhoş olamıyorsun bu alkolizm alkol olmadan sıçamıyorsun bile leawing las wegas seyredin klawye bozuk bazı tuşlar basmıyor, doğru tahmin edene 1 shot fiski benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 alkolikliğin dereceleri var ya, tam dediğin gibi olmuyor. "iki tek atmadan yatamıyorum" seviyesini de alkoliklik olarak addediyorlar. Dediğin boyutlar herkesin gözüne sokulup bak alkol kötü kaka denen seviye. Burda da o kadar abartan yoktur diye tahmin ediyorum, bir Frank Gallagher çıkacağını sanmıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bağımlılık olması için yokluk çekmen lazım öyle akşam içmeden yatamıyorum demek yokluk deil, elin ayaan götün başın titremesi lazım piskolojik onlar ay içmeden uyuyamıyorumlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar