arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 ne bayik macti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 valla cücü hatalı kararlar verdi ama kimse gocunmasın. maçı Beraberliğe razı eden Tudor ve aykut. lan hadi tudor TD için genç falan tecrübesi fazla değil ama Ya öteki tam bir anadolu çomarı! futbol oynamamak için elinden geleni yapıyor. ben aykutun oynattıgı futbolu anlamıyorum. ŞEnol güneşi anlıyorum. tamer tunayı anlıyorum. lan hikmet karamanı bile anlıyorum ama aykut kocamanı anlamıyorum. bence Aykut en başta BEraberliğe razı olmasa GS yi yenebilirdi. Tudorda artık Belhanda dan sonra razı oldu. Belhandayıda KArt görene kadar çıkarmaması da tudorun bariz toyluğu. Sonuç olarak 2 takımda 1 puana şükretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 valequenta said: mac oncesi atmosferi gordukten, roportajlari dinledikden sonra skor tahminim min. 4-0. Bir sonraki sezon başına kadar sis atıcan mı gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 applev0dka said: Hadi gg kardes payi hadi iyisiniz rakibiniz 2 puan kaybetti, 2 puan öne geçersiniz yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Tenekeadam said: cücü berabere bitirecek belli. tertemiz yaptı adam işini. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Kız kardeşi yarışta tutma çabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 fenerbahçe'ye artık gegenpressing yaptıran yeni nesil alman td'lerden biri gelsin ve 10 sene kalsın. bıktım ben artık vizyonsuz yöneticilerden, td'lerden, futbolculardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 yerdeki oyuncunun yaptığı penaltı pozisyonunu hakemin görmeme ihtimali yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Laraken said: applev0dka said: Hadi gg kardes payi hadi iyisiniz rakibiniz 2 puan kaybetti, 2 puan öne geçersiniz yarın. 2 senedir pek rakibimiz olamadiniz ama bu sene umut vaadediyorsunuz Fener 2 sene once rakip olabilmisti gerci biz 3 mac eksik oynarken sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Biz kotu oynadik istediklerimizi yapamadik. Fener direk bozmaya gelmis yoksa kaleyi bulan sutlari yok. Normal 0-0. Valequenta ban pls ugursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 fener cok daha kaliteli oldugunu gosterdi galatasarayın 10 kişi kalması kötü oldu adamlara kendi sahasında otobüs çektirdik. kapalı savunmalara zaten adam gibi pozisyon üretemiyorduk, 11-11 devam etse atabilirdik çomar gibi hakem konusmaktan baska bisey bilmeyenler gibi yok sunu vermedi yok bunu vermedi demeyecegim, turkiyede hakemler hep kotu zaten ama buz gibi golü vermemesi de el insaf yani. kötü oldu kazanabilirdik. aykut da ne ezdi be taktik olarak. tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Klasik 0-0 lı biten ve bol sarılı , kırmızı kartlı bir maç Bir hafta boşuna beklemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 dfdds kaliteli Fener'in kaleye sutu yok haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Ceza gelir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 valequenta said: Kız kardeşi yarışta tutma çabaları. ahahahahah, hırsızlıkta sınır yok dimi, beste pankart vs derken internette rakip taraftarları trollemek için kurdugumuz cümleleri de mi çalıyosunuz artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Şöyle çakal bir t.d. maçıydı bu. Şu an Fatih Terim falan olsa şu maçı alırdı. Gerçi bu maçı alır gider abuk sabuk takımlara yenilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Apple Başakcity ile berabere kalmanızı bekliyorum. hatta gece yatarken dua edicem. maç saati totem yapıcam. galibiyet yada malubiyet yok! berabere kalmalısınız ve göztepenin 2. sıradaki yerini korumalısınız. başka yolu yok bu işin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 gs'nin nasıl bir hucumu vardıda fb hucumuna laf ediliyor anlamıyorum valla. iki takımda bişi oynamadı. bi tane gomis'in tek başına yaptığı pozisyon, bi tanede tolga'nın kafası var karambolde. fb'nin de janssen'in pozisyon var sadece. tam bir cüneyt çakır maçı oldu. iki taraf içinde arada kalınan pozisyonların hiçbirinde adam gibi bişi çalmadı. rezalet. iki takımda top oynayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 applev0dka said: Laraken said: applev0dka said: Hadi gg kardes payi hadi iyisiniz rakibiniz 2 puan kaybetti, 2 puan öne geçersiniz yarın. 2 senedir pek rakibimiz olamadiniz ama bu sene umut vaadediyorsunuz Fener 2 sene once rakip olabilmisti gerci biz 3 mac eksik oynarken sdfad canım bu seneyi diyorum, rakibinizin önüne geçme şansı geldi bak ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Cucu ilk dakikalarda kritik futbolcularımıza gösterdiği kartlarla görevini tamamlamıştır. Vermediği penaltı lig tarihinin en skandal kararı olarak da tarihe geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 ne kötü maçtı, hadi tudor'u anlıyorum defansa çekiliyor, Aykut nasıl bir çomardır son 10 dakika top çevirdi. bu kadar mı özgüven yoksunu herif 10 kişi takıma ofansif oynayamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 valla bizim fenerle maçımız daha iyiydi ya. 4 gol 4 kırmızı kart verilmeyen penaltılar goller.. bu mu dünya derbisi?? bir de utanmadan 60 ülkede yayınlamışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 iyi iyi Yarın da biz bb yi yenelim puan farkı 6 ya gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 bu arada net 15 20 dk küfürlü tezahürat + hakemi yabancı maddeyle vurdular, bakalım cezası ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Yarın başakşehir yenerse 2. olacak, beşiktaş farklı yenerse 2. olacak. Kritik 2. lik maçında umarım beraber kalırlarda Göztepe 2. kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar