Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev alma - uygun projeler

logtrig

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

abi minonun mesajlarda sürekli ülkede çıkacak bir takım kaos ve karmaşalara yönelik önlem ve hazırlık yapın tadı yok mu bana mı öyle geliyor

Daha önce de uyaranlar oldu da tinfoil dediniz, Bir pati olarak önlemlerinizi alın olağanüstü olaylara karşı şaşkın zebralara dönmeyin diye elimden geldiğince uyarıyorum.

Seçim sizin tabi ama sonra burada biri bile uyarmadı diye drama dönmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

mino survivalist ya, çok da haksız değil o risk bizim için de hep var. daha önce olmamış olması olamayacağı anlamına gelmiyor, "merak etme kanka istanbulu korurlar hizmet şehri olacak" diye bir garanti yok. veya purge esnasında kekeçeteleri gelip kapınıza dayanıp beyaz yaka süslüsü bizleri yağmalamayacaklar diye bir garanti yok.

suriyelilerin okumuşu biri roöprtajda şey diyordu, savaş hep vardı ama bize uzaktı. bir gece oturduğumuz binanın yarısı bombayla yıkıldı, yanımıza bir şey almadan çıktık, o gün bugündür yürüyoruz diye. orijinalini hatırlayan koysun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mino said:

https://eksisozluk.com/entry/71456907

https://eksisozluk.com/entry/71457828

Almayın biriktirin döviz / altın gömün. Sonra uyarmadı demeyin.

ev alcaktım ben de, çok güzel bir ev bulmuştum. ama ekonomi böyle rezim haldeyken ev almaktan vazgeçtim. paramı dolara yatırıp saklayacam.
Sosyal ağlarda paylaş

logtrig said:

şöyle max 300-400k'lık projelere girip aylık 2k ödemelerle ev sahibi olma olayına gireyim diyorum. para biriktiremiyorum, bari maaşın bi kısmını eve gömeyim. var mıdır kayda değer, şuna girebilirsin dediğiniz projeler?

İyi kira oranı yakalayabileceğin yerler var. İzmir'de birkaç adet ev aldık arkadaşlarla, hepsi beklendiği fiyattan gitti. Şimdilik memnunuz, bakabilirsin.

Onun dışında üzerine biraz daha koyup yurtdışından EUR ile ev alıp, EUR ile kira toplarsın. Hatta bütçeni artırabilirsen belki üzerine oturum bile alabilirsin bütün ailene.

İlgileniyorsan mesaj atabilirsin, bu ara kendim için bakıyorum, bilgilerim taze :)
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

sacma ama butun mal varligin dovizde olsa ne olacak..yani bavuluna dolarlarini alip yurtdisina kacamayacak olduktan sonra o doviz en fazla 10 gun goturur sonrasi ne..

Parayı bitcoinde tutup krizde yurtdışına çıktıktan sonra bozdurarak yırtabiliriz belki :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...