Mino Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Black-ice said: abi minonun mesajlarda sürekli ülkede çıkacak bir takım kaos ve karmaşalara yönelik önlem ve hazırlık yapın tadı yok mu bana mı öyle geliyor Daha önce de uyaranlar oldu da tinfoil dediniz, Bir pati olarak önlemlerinizi alın olağanüstü olaylara karşı şaşkın zebralara dönmeyin diye elimden geldiğince uyarıyorum. Seçim sizin tabi ama sonra burada biri bile uyarmadı diye drama dönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 hayde asdf ben bilmiyodum böyle birşey olduğunu. son günlerde farkettim de yazdım. bir de silah alın fln mı ne demiştin bi kere oradan bağladım. bu konuda haklısın bence birşey demiyorum zaten. sadece ilgimi çekti konseptin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Secim öncesi normal dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 mino survivalist ya, çok da haksız değil o risk bizim için de hep var. daha önce olmamış olması olamayacağı anlamına gelmiyor, "merak etme kanka istanbulu korurlar hizmet şehri olacak" diye bir garanti yok. veya purge esnasında kekeçeteleri gelip kapınıza dayanıp beyaz yaka süslüsü bizleri yağmalamayacaklar diye bir garanti yok. suriyelilerin okumuşu biri roöprtajda şey diyordu, savaş hep vardı ama bize uzaktı. bir gece oturduğumuz binanın yarısı bombayla yıkıldı, yanımıza bir şey almadan çıktık, o gün bugündür yürüyoruz diye. orijinalini hatırlayan koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 bizim arkadaşın akrabaları da suriyeli, hali vakti yerinde bir aile. Savaşın başından beri Halep'ten ayrılmadılar. Sıkıntı yok falan diyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Mino said: https://eksisozluk.com/entry/71456907 https://eksisozluk.com/entry/71457828 Almayın biriktirin döviz / altın gömün. Sonra uyarmadı demeyin. ev alcaktım ben de, çok güzel bir ev bulmuştum. ama ekonomi böyle rezim haldeyken ev almaktan vazgeçtim. paramı dolara yatırıp saklayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 sacma ama butun mal varligin dovizde olsa ne olacak..yani bavuluna dolarlarini alip yurtdisina kacamayacak olduktan sonra o doviz en fazla 10 gun goturur sonrasi ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 bahçede patates mi büyütelim peki? SSCB stayla http://www.andrewscottbowen.com/uploads/9/2/1/1/92118640/tumblr-mgjgwbju2o1r54jaao1-500.jpg?570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 logtrig said: şöyle max 300-400k'lık projelere girip aylık 2k ödemelerle ev sahibi olma olayına gireyim diyorum. para biriktiremiyorum, bari maaşın bi kısmını eve gömeyim. var mıdır kayda değer, şuna girebilirsin dediğiniz projeler? İyi kira oranı yakalayabileceğin yerler var. İzmir'de birkaç adet ev aldık arkadaşlarla, hepsi beklendiği fiyattan gitti. Şimdilik memnunuz, bakabilirsin. Onun dışında üzerine biraz daha koyup yurtdışından EUR ile ev alıp, EUR ile kira toplarsın. Hatta bütçeni artırabilirsen belki üzerine oturum bile alabilirsin bütün ailene. İlgileniyorsan mesaj atabilirsin, bu ara kendim için bakıyorum, bilgilerim taze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 ben şuna girdim http://www.hakyapiinsaat.com/?id=49471682&im=p ödeme planları falan güzel gayet. bitince de aylık 2k kira garantisi var 2 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Hakyapı ne ya? İyi araştırdınız dimi firmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 hakyapıdan var bizimkilerin 2-3 evi. abim hakyapı binasında oturuyor hatta. bu hakmar ve tatbaklar da bu adamların, tam bir yeşil sermaye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 e senin ne işin var o zaman bu adamlarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 çünkü batmıyorlar batmayacaklar. projeleri de güzel güzel değerleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 ama kazandırdığın paraların nereye gittiği falan belli, sonra yarın bir gün bu adamlar şöyle bu adamalar böle deme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 direk ISID Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 dana22 said: sacma ama butun mal varligin dovizde olsa ne olacak..yani bavuluna dolarlarini alip yurtdisina kacamayacak olduktan sonra o doviz en fazla 10 gun goturur sonrasi ne.. Parayı bitcoinde tutup krizde yurtdışına çıktıktan sonra bozdurarak yırtabiliriz belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 dana22 said: sacma ama butun mal varligin dovizde olsa ne olacak..yani bavuluna dolarlarini alip yurtdisina kacamayacak olduktan sonra o doviz en fazla 10 gun goturur sonrasi ne.. Fiziksel altın alacaksın o zaman biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 dreagloth said: ama kazandırdığın paraların nereye gittiği falan belli, sonra yarın bir gün bu adamlar şöyle bu adamalar böle deme =) he o açıdan. valla cemaat değiller onu biliyorum ama her büyük/büyüyen inşaat firması gibi tarafları belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 hakyapı? sdfsdfhsdlfhjksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 neyse canım gül sen. adamların ilk ve en kötü projelerinden birinden olan evi dolardan daha karlı olarak sattık daha geçen hafta. bu bana iyi referans :) bahsedilen miktardaki parayla tahincioğlu ev/dükkan satmıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 hmmm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Araştırılmalı tabi iyiyse girilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar